Çok uzun zaman önce bir kulaklık kullanmak, insanların sadece müzik dinlemesine yardımcı oluyordu. Ancak bugün kulaklıklar ile telefon görüşmesi yapabilir, telefonunuzdaki işlevleri kontrol edebilir ya da ortamdaki istenmeyen gürültüyü önleyebilirsiniz. Ayrıca tüm bu işlevlere artık bluetooth kulaklıklar aracılığıyla kablosuz olarak da erişebilirsiniz.

İster iş yerinde çalışıyor olun ister toplu taşımada yolculuk ediyor olun isterseniz de evde egzersiz yapıyor olun, bluetooth kulaklıklar kullanım için son derece esnektir. Ancak, ses kalitesi, pil ömrü, şarj süresi ve genel kalite açısından markalar ve fiyatlar arasında gözle görülür farklılıklar vardır. En pahalı kulaklık, temel olarak en iyisi olduğu anlamına gelmez. Bu yüzden aşağıdaki listede, farklı fiyat noktalarında ve performansta gelen bir grup bluetooth kulaklığı sizin için değerlendireceğiz.

Bu Rehberde Bahsettiğimiz Ürünler

blank

1. Apple AirPods Pro Bluetooth Kulaklık

Apple AirPods Pro, Apple’ın en yeni kulak içi kulaklığı olmayabilir, ancak yine de Apple’ın en iyi sese sahip kulak içi kulaklığıdır. Ayrıca orijinal AirPod’lara kıyasla geliştirilmiş bir tasarıma sahiptir. Bu gürültü önleyici kulak içi kulaklıklar, 18 saatten fazla konuşma süresi sunar ve 5 dakika şarjla yaklaşık 1 saat konuşma süresi sağlar.

Avantajları Dezavantajları
Mükemmel uyum ve rahatlık Android için akıllı özellikler yok
Kompakt kablosuz şarj kutusu
Aktif gürültü engelleme

Apple AirPods Pro Bluetooth Kulaklık’ı 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

blank

2. Xiaomi Flipbuds Pro Bluetooth Kulaklık – Siyah

Xiaomi FlipBuds Pro’nun en önemli özelliği 40dB hibrit gürültü engelleme özelliğidir. Çeşitli özelliklere ve sofistike bir tasarıma sahiptir. Xiaomi Flipbuds Pro; ofis modu, uçak modu ve günlük mod gibi farklı modlar sunar. Bu özellik kullanım alanlarını arttırır. FlipBuds, sesi daha iyi duymanız için gürültüyü azaltır.

Xiaomi FlipBuds Pro, hızlı şarj teknolojisi sunar. 5 dakikalık hızlı şarj ile 2 saat müzik dinleyebilirsiniz. Minimal tasarımı ile Qi kablosuz şarj standardını destekler. Ayrıca birden fazla şarj cihazını da destekler. Xiaomi FlipBuds Pro’yu Xiaomi telefonlarınıza kolayca bağlayabilirsiniz. Ayrıca yenilikçi tasarımı sayesinde Android, iOS ve Windows gibi iki platforma aynı anda bağlanabilirsiniz.

Xiaomi FlipBuds Pro, minimalist ve yenilikçi bir kulaklıktır. Modern bir tasarım ve büyüleyici bir ses kalitesi sunar. Pahalı bir kulaklığa harika bir alternatif olabilir.

Avantajları Dezavantajları
Aktif gürültü engelleme Ses kontrolü yok
Uzun pil ömrü Bazı özellikler yalnızca Xiaomi cihazları için
Yüksek ses performansı
Hızlı şarj teknolojisi

Xiaomi Flipbuds Pro Bluetooth Kulaklık’ı 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

blank

3. Haylou W1 (T60) Dokunmatik Tws Kablosuz Bluetooth Kulaklık Mavi

Haylou, en ünlü ve en iyi kulaklık üreticilerinden biridir. Haylou W1 (T60) Dokunmatik Tws Kablosuz Bluetooth Kulaklık, 7 mm dinamik sürücü ve knowles dengeli armatür sürücüsü, ses çözünürlüğünü artırarak daha net bir tiz ve gerçekçi dinleme deneyimi sağlar. Önceki nesil QCC3020+BT5.0 ile karşılaştırıldığında, iletim hızı ve BT kararlılığı artırılarak güç tüketimi azaltılmıştır. Saf ses kalitesi ve daha net sesli arama sunmak için arka plan gürültüsünü engellemenizi sağlar ve 6 + 20 saat uzun pil ömrü sunar.

Avantajları Dezavantajları
Aktif gürültü engelleme Kısa şarj kablosu
Su sıçramasına karşı dayanıklı
Uzun pil ömrü

Haylou W1 (T60) Dokunmatik Tws Kablosuz Bluetooth Kulaklık’ı 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

blank

4. Haylou Moripods T33 Mavi Bluetooth Kulaklık

Haylou T33 Moripods, Qualcomm QCC3040 ve Bluetooth V5.2 ile donatılmış bir TWS Bluetooth kulaklıktır. İnanılmaz aktarım verimliliği ve sınırsız özgürlükle sorunsuz bir deneyim getirir. Yeni nesil aptX uyarlanabilir dinamik kod çözme teknolojisi tarafından desteklenen Haylou Moripods, ses ayrıntılarını geri yükler, müzik için her zaman CD düzeyinde ses kalitesini korur ve oyunlar için ultra düşük gecikme sağlar.

Avantajları Dezavantajları
24H güçlü pil ömrü Suya dayanıklı değil
Şık tasarım
Aktif gürültü önleme

Haylou Moripods T33 Mavi Bluetooth Kulaklık’ı 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

blank

5. JBL Tune 510BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Mavi

Son birkaç yılda, dünya çapında en çok satın alınan kulaklıklardan biri olan JBL, çok sayıda ürünü olan bir şirkettir. Bu kablosuz kulak üstü kulaklıkların 40 saatlik pil ömrü vardır. Bu nedenle sık sık şarj etmeniz gerekmez. Hızlı şarj özelliği sayesinde kulaklığı 5 dakikalık şarj sonrasında 2 saat kullanabilirsiniz. Çok noktalı eşleştirme sayesinde, kulaklıkları aynı anda 2 oynatma cihazına Bluetooth üzerinden kablosuz olarak eşleştirebilirsiniz. Bu şekilde, dizüstü bilgisayarınızda bir podcast dinleyebilir ve bir arama geldiğinde bağlantıyı telefonunuzla değiştirebilirsiniz.

Avantajları Dezavantajları
40 saatlik pil ömrü AUX girişi yok
Hızlı şarj özelliği

JBL Tune 510BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık’ı 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

blank

6. JBL Tune 225TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah

JBL Tune 225TWS, Pure Bass serisi bir kulaklıktır. Bu serinin kulak içi kulaklıkları, yoğun ve derin bir bas sağlar. Kulaklıklar tamamen kablosuz olduğu için boynunuza veya vücudunuza dolanan kablolardan rahatsız olmazsınız. Bu, sonsuz hareket özgürlüğünün tadını çıkarabileceğiniz anlamına gelir. Müzik akışı için kulak içi kulaklıkları bluetooth aracılığıyla akıllı telefonunuza veya tabletinize bağlayabilirsiniz. Kulaklıklar tam şarjla 5 saat dayanır. Şarj kutusunun 20 saatlik pil ömrü vardır.

Avantajları Dezavantajları
Güçlü ve yoğun bas Sesi kendi zevkinize göre ayarlamanıza izin veren bir uygulama yok
Kablosuz tasarım

JBL Tune 225TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık’ı 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

blank

7. Jabra Elite 75T Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Titanyum/Siyah

Jabra Elite 75T, müzik dinlerken dolaşan kablolara sahip değildir. Bu tamamen kablosuz kulaklıklar, önceki model 65T’den %20 daha küçüktür. Bu, Jabra’yı daha rahat hale getirir ve kulaklarınızdan düşme olasılığını azaltır. Kulak içi kulaklıkların pil ömrü, diğer tamamen kablosuz kulaklıklardan daha uzun olan 7,5 saat sürer. Kulak tıkaçları suya dayanıklı olduğu için antrenman sırasında da kullanılabilir. Kulaklıkları şarj kutusuna koyarak şarj edebilirsiniz. Bu durum 20.5 saatlik ekstra pil ömrü sağlar.

Avantajları Dezavantajları
Selefi 65T’den %20 daha küçük Köpük kulaklık içermez
Tamamen şarj olduklarında, 7,5 saat pil ömrü
Bir ekolayzer aracılığıyla ses üretimini kişiselleştirme
10 metreye kadar çekim mesafesi

Jabra Elite 75T Kulak İçi Bluetooth Kulaklık’ı 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

blank

8. Ttec Bluetooth Kulaklık – Beyaz

4 mikrofon ve ENC gürültü engelleme teknolojisi ile kusursuz arama sağlayan Ttec Bluetooth Kulaklık; üstün ses, derin bas ve gelişmiş mikrofon sağlar. USB-C şarj kutusu ile 32 saate kadar ekstra uzun pil ömrü sağlayan kulaklık, tek şarj ile 6 saate kadar pil ömrü sağlar.

Avantajları Dezavantajları
Üstün ses ve derin bas Suya dayanıklı değil
Gelişmiş kablosuz ses
Şarj kutusu ile 30 saate kadar ekstra pil ömrü

Ttec Bluetooth Kulaklık’ı 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

blank

9. Belkin AUC002glWH True Wireless Bluetooth Kulaklık – Beyaz

Üstün ses ve tüm gün pil ömrü sunan gerçek kablosuz kulaklıklar,  çift mikrofon ve gelişmiş çevresel gürültü engelleme (ENC) sayesinde aramalarınızı güvenle yapmanıza olanak tanır. Hatta Apple Find My uygulamasını kullanarak şarj durumunuzu gizli ve güvenli bir şekilde takip edebilirsiniz. Qualcomm aptX, insan işitme aralığını kapsayarak mümkün olan en iyi sesi almanızı sağlar ve net arama teknolojisi, her zaman duyulmanızı sağlar.

Avantajları Dezavantajları
Suya ve tere dayanıklı Suya dayanıklı değil
8 saat müzik dinleyebilme
Diğer rakiplere göre düşük maliyet

Belkin AUC002glWH True Wireless Bluetooth Kulaklık’ı 1 günde teslimat avantajıyla satın almak için tıklayın.

Yazar Hakkında

Avansas

Avansas, her ölçekteki işletmenin tüm işyeri ihtiyaçlarını karşılayan Türkiye'nin ilk ve en büyük alışveriş platformudur. Avansas Blog'da ise iş hayatına dair ilginizi çekebilecek öğretici ve eğlenceli yazıları sizler için hazırlıyoruz.

Tüm yazıları göster