NESCAFÉ’nin Şekerli ve Şekersiz Pratik Kahveleri 

Pratik toz kahve denildiği zaman akıllara ilk gelen marka NESCAFÉ’dir. Marka, 1938 yılından bu yana elde ettiği başarı ile sektörde liderdir. Dünyaca ünlü Nestlé markası tarafından İsviçre’de kurulan NESCAFÉ, dünyanın her yerinde milyonlarca insanın benzersiz kahve aromasına kolay bir şekilde ulaşmasını sağlamıştır.

Markanın 80 yılı aşkın kahve deneyimiyle, özenle öğütüp ustalıkla kavurduğu kahve çekirdekleriyle, özenli AR-GE çalışmaları sonucunda üretilen NESCAFÉ hazır toz kahveler, her damak tadına uygun şekilde çeşitlendirilmiştir. Güne enerjik başlamanızı, hızlıca kendinize gelmenizi ve yaptığınız işlere daha çok odaklanmanızı sağlayan NESCAFÉ toz kahveler, çalışma hayatında da verimliliği artırır. Bu sayede kısa sürede daha çok iş yapmanıza yardımcı olur. 

NESCAFÉ 3’ü 1 arada ve NESCAFÉ 2’si 1 arada, sizlere şekerli ve şekersiz pratik kahve lezzeti sunmaktadır. Kendi damak tadınıza uygun olanı seçerek satın alabilir ve istediğiniz yerde bu lezzetin keyfini doyasıya çıkabilirsiniz. Ayrıca kaliteli ambalajları sayesinde her yerde muhafaza edebilir ve canınız ne zaman isterse tüketebilirsiniz. Son kullanma tarihine kadar ilk günkü tazeliğini korumayı başaran kahveleri kuru ve serin alanlarda muhafaza etmeniz önerilmektedir. 

NESCAFÉ 3’ü 1 Arada 

NESCAFÉ’nin en çok sevilen ve tercih edilen kahve çeşitlerinden bir tanesi 3’ü 1 Aradadır. Yumuşak içime sahip olan bu kahve, tam kıvamında aroması ve mis gibi kokusuyla her yudumda benzersiz NESCAFÉ keyfine ulaşmanızı sağlar.

Gramajı özel olarak belirlenmiş paketler halinde satılan ürün, her seferinde aynı lezzete ulaşabilmeniz için tasarlanmıştır. Kaliteli ambalajı sayesinde içerisindeki kahve tazeliğini korur ve hijyenik bir şekilde muhafaza edilebilir. Özellikle yumuşak içimli kahve sevenler için idealdir. Günün herhangi bir saatinde hazırlayacağınız bu özel lezzet sayesinde yenilenebilir ve kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

nescafe 3'ü 1 arada

NESCAFÉ 3’ü 1 Arada İçindekiler 

Nescafe’nin şekerli ve şekersiz kahve çeşitleri arasından seçiminizi yaparken damak tadınıza göre karar verebilirsiniz. NESCAFÉ 3’ü 1 arada içeriği ile şekerli ve sütlü kahve keyfi yaşamak isteyen kişiler için ideal bir üründür. NESCAFÉ 3’ü 1 aradanın içerisinde mükemmel kahve çekirdeklerinin toz haline getirilmiş hali, şeker ve süt tozu bulunur. 

NESCAFÉ 3’ü 1 Arada Nasıl Hazırlanır? 

NESCAFÉ 3’ü 1 arada nasıl hazırlanır sorusunun cevabı çok pratiktir ve yalnızca birkaç dakika içerisinde bu enfes lezzete ulaşmanız mümkündür. Tek yapmanız gereken en sevdiğiniz kahve kupasına NESCAFÉ 3’ü 1 aradayı boşaltmak ve üzerine 200 ml kaynamış su ilave ederek karıştırmaktır. 

NESCAFÉ 2’si 1 Arada 

Tıpkı 3’ü 1 arada gibi lezzetli fakat şekersiz bir kahve arıyorsanız ihtiyacınız olan NESCAFÉ 2’si 1 aradadır. Yumuşak içimi ve mis kokusu ile başınızı döndürecek olan NESCAFÉ 2’si 1 arada, ayrıca yoğun kahve tadını sevenler için de doğru seçimdir. 

nescafe 2si 1 arada

NESCAFÉ 2’si 1 Arada İçindekiler

NESCAFÉ 2’si 1 arada içindekiler de şekersiz ve bol köpüklü kahve sevenler için özel olarak üretilmektedir. NESCAFÉ’nin senelerdir değişmeyen kaliteli kahve lezzeti ve beyazlatıcısı ile hazırlanan Nescafe 2’si 1 arada paketlerinin özel ayarlanmış gramajı, size dakikalar içerisinde ulaşabileceğiniz, pratik bir kahve deneyimi sunar. 

NESCAFÉ 2’si 1 Arada Nasıl Hazırlanır? 

NESCAFÉ 2’si 1 arada nasıl hazırlanır sorusunun cevabı da tıpkı NESCAFÉ 3’ü 1 arada da olduğu gibi son derece kolay ve pratiktir. Tek yapmanız gereken tüm paketi kupanızın içerisinde boşaltıp üzerine kaynar su eklemek ve bir süre karıştırmaktır. Sonrasında beklemenize gerek kalmadan kahvenizi anında tüketebilirsiniz. 

Yazar Hakkında

Avansas

Avansas, her ölçekteki işletmenin tüm işyeri ihtiyaçlarını karşılayan Türkiye'nin ilk ve en büyük alışveriş platformudur. Avansas Blog'da ise iş hayatına dair ilginizi çekebilecek öğretici ve eğlenceli yazıları sizler için hazırlıyoruz.

Tüm yazıları göster