keyifli-mobil-oyunlar 

İş yerinde geçirdiğiniz bunaltıcı bir günde vereceğiniz kısa molaları elinizdeki mobil cihaz vasıtasıyla keyifli hale getirmeye ne dersiniz? Cevabınız evetse, sizinle ortak zevklere sahip iş arkadaşlarınızla birlikte tek yapmanız gereken cep telefonunuza mobil oyun indirmek ve oynamaya başlamak. Bunun için aşağıda yer alan oyun önerilerimize göz atabilirsiniz. Üstelik size önerdiğimiz oyunlar hem IOS hem de Android tabanlı cihazlarda oynanabiliyor.

  1. Online Kafa Topu

online-kafa-topuListemizin 1. sırasında yer alan oyun, futbol tutkunlarının hoşuna gidecek özelliklere sahip. İş arkadaşlarınızın yanı sıra 10 milyona yakın oyuncu ile rekabet edebileceğiniz Online Kafa Topu, hem online hem de offline oynanabiliyor. Arkadaşlarınızla 1’e 1 maçlar yapabileceğiniz oyun, farklı modları ve her hafta düzenlenen aktiviteleri sayesinde sizlere kesintisiz eğlence vaat ediyor. Oyunun en dikkat edici özellikleri ise galibiyet sonucu kazandığınız altınlarla oyuncu yaratabilmeniz ve her akşam sıfırlanarak yeniden başlayan sezonda arkadaşlarınızla kora kor mücadele etme fırsatını sizlere tanıması.app-storeplay-store

 

 

  1. Clash of Clans

Clash-of-ClansMolalarda iş arkadaşlarınızla ittifaklar kurup rakip krallıklara saldırmak istiyorsanız, bu oyun tam size göre. Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından oynanan mobil oyun sizlere FRP karakterlerinden ordu kurma, krallığınız geliştirme ve klan oluşturma imkânı veriyor. Uygulama marketlerde tüm zamanların en fazla indirilen oyunları listesinde üst sıraları zorlayan, rakiplerinizin yanı sıra arkadaşlarınızla da savaşmanıza izin veriyor. En iyi stratejiye sahip krallıkların üstünlüğü ele geçirdiği oyunda saldırı birlikleri, büyüler, kahramanlar ve takviye birlikleri zafer için sizden ve arkadaşlarınızdan emirler bekliyor.

play-store app-store
 

  1. Hay Day

Hay-DayMesaisi devam ederken mola verip; yemyeşil tarlalarla kaplı, hayvanların otladığı, stres atmanıza yardımcı olacak bir çiftliği ziyaret etmek isteyenlerden misiniz? O zaman sizleri Hay Day oynamaya davet ediyoruz. Topraklarının verimli, komşularının yardımsever, hayvanlarının ise neşeli olduğu mobil oyun devam zorunluluğu gerektirmediği için oyunculara avantaj sağlıyor. Hayalinizdeki çiftliği yaratma imkânına sahip olduğunuz oyunda arkadaşlarınız veya diğer oyuncular ile ticaret yapabilirsiniz. Hiçbir ayrıntının atlanmadığı muhteşem grafikleri ile öne çıkan Hay Day, stresli anlarda huzur bulmak için ideal.

app-storeplay-store
 

  1. Draw Something

Sıradaki mobil oyun önerimiz, kısa molalarda sosyalleşebileceğiniz bir çizim ve tahmin oyunu olan Draw Something. Ücretli ve ücretsiz 2 sürümü bulunan oyunu Facebook ve Twitter üzerinden arkadaşlarınızla veya rastgele online oyuncularla oynayabilirsiniz. Kullanıcıların amatörce yapılmış çizimleri tahmin etmeye çalıştığı oyunun içeriği, rekabetin azalmaması için yapımcılar tarafından devamlı olarak geliştiriliyor. Muhteşem kelime dağarcığınızı, günlük meydan okumalara katılarak kanıtlayabileceğiniz oyunda köşeye sıkıştığınızı hissettiğiniz anda yapabileceğiniz tek bir şey var: Bir bomba patlatıp hatalı kelimelerin bir kısmını elemek.

play-storeapp-store

 

 

  1. Vainglory

vaingloryArkadaşlarınızla oynayabileceğiniz mobil oyun 2 moda sahip: 7 dakikalık arbedeler ve 25 dakikalık rekabetçi düellolar. Üstelik oyunda sadece gerçek oyunculara karşı oynama mecburiyetiniz yok. Dilerseniz arkadaşlarınızla 3 kişilik takımınızı kurup, botlara karşı da savaşabilirsiniz. Twitch’ te geniş bir oyuncu topluluğuna sahip olan Vainglory’de oynadıkça ustalığınızın artacağı 25’in üzerinde kahraman bulunuyor. Stratejiye dayalı becerilerin ve takım çalışmasının ödüllendirildiği oyun detaylı grafikleri ve gelişmiş dokunmatik kontrolleri ile rakipleri arasından sıyrılıyor.

app-storeplay-store

Yazar Hakkında

Avansas

Avansas, her ölçekteki işletmenin tüm işyeri ihtiyaçlarını karşılayan Türkiye'nin ilk ve en büyük alışveriş platformudur. Avansas Blog'da ise iş hayatına dair ilginizi çekebilecek öğretici ve eğlenceli yazıları sizler için hazırlıyoruz.

Tüm yazıları göster