Edding Asetat Kalemi

Toplam 14 sonuç

 

Kullanıcıların ilk tercihleri arasında yer alan Edding Asetat kalemleri, neredeyse bütün gözeneksiz plastik yüzeyler üzerinde kullanılabilir. Kolay bir şekilde işaretleme yapmayı ve yazmayı sağlar.

Edding Asetat Kalemlerin Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?

  • Cam, metal, CD, ahşap, taş, alçı gibi çeşitli yüzeylerde kullanıma uygundur.
  • Sağlığa zararlı madde içermez; böylece güvenli bir şekilde kullanılabilir.
  • Farklı yazım alanları için farklı kalınlıkta uçları bulunur.
  • Bazı modellerdeki su bazlı pigment mürekkep, daha sağlıklı ve kaliteli kullanım imkanı sunar.
  • Mürekkepleri çabuk kurumaz ve tükenmez; böylece uzun süre yazma deneyimi sunar.
  • Yuvarlak uca sahip modeller ile rahat bir şekilde yazım ve işaretleme yapmak mümkündür.

Senin için En İdeal Edding Asetat Kalem Hangisi?

Kullanım alanı oldukça geniş olan Edding asetat kalemler, çeşitli özellikleriyle birbirinden ayrılır. Bu seçenekler arasından ihtiyacınıza uygun olanı seçmeniz, daha verimli kullanım yapmanız açısından oldukça önemlidir. Size hitap eden en iyi Edding asetat kalemin hangisi olduğuna karar vermek için şu bilgilere bakabilirsiniz:

  • Edding 142M: Yuvarlak uç kalınlığı 1 mm’dir. Hemen her gözeneksiz yüzeyde, orta boy kalıcı işaretler ve yazılar sunar. Silinmeye karşı dayanıklı mürekkebi, su bazlı pigmenttir. Isıya ve ışığa dayanıklılık göstererek canlı rengini korur.
  • Edding 140S: Metal çerçeveli yuvarlak ucu 0.3 mm’dir. Yumuşak yazım kalitesi sunarak ince çizgiler ve işaretlemeler yapmayı sağlar. Su bazlı pigment mürekkebi, silinmeye karşı dayanıklıdır.
  • Edding 149M: 1 mm yuvarlak ucu, yumuşak yapısı ile konforlu bir yazım deneyimi sunar. Tüm yüzeylerde kullanıma uygundur ve belirgin renkleri ile işaretlemelerin net görünmesini sağlar. Mürekkebi suya dayanıklı olduğu için bu görünümü uzun süre korur. Arka kapağındaki özel entegre silgiyi kullanarak hatalar düzeltilebilir.
  • Edding 143B: 1-3 mm kesik ucu sayesinde farklı kalınlıklarda yazım ve çizim yapılabilir. Yüksek pigmentli mürekkebi suya karşı dayanıklıdır. Plastik, cam gibi pürüzsüz yüzeylerde kullanılabilir.
  • Edding 151F:6 mm çizgi kalınlığına sahiptir. Yuvarlak ucu sayesinde belirgin çizgiler çizebilir ve konforlu bir deneyim elde edebilirsiniz. Hızlı kuruyan mürekkebi leke bırakmaz ve ışığa karşı oldukça dayanıklıdır. Su yardımıyla kolayca silinebilir.

Edding Asetat Kalemleri Hangi Yüzeylerde Kullanıma Uygun?

Edding asetat kalemlerinin kullanım alanı oldukça geniştir. Evde ve ofiste kullanıma uygun olan bu kalemler, çeşitli yüzeylerde yüksek performans gösterir. CD’lere yazı yazmak için idealdir. Asetat kağıdının kaygan yüzeyine kolayca işaretlemeler yapmayı sağlar. Ahşap, cam, metal gibi pürüzsüz yüzeylerin hemen hepsinde rahatlıkla çizim, yazım ve işaretleme yapılabilir. Edding asetat kalemler ile taslak ve görsel çiziminin yanı sıra bu pürüzsüz alanlarda boyama yapmak da mümkündür.

Edding Asetat Kalemleri Silinmeye Karşı Dayanıklı mı?

Silinmeye karşı oldukça dayanıklılık gösteren Edding asetat kalemleri, su ve ısı karşısında solma yapmaz. Böylece yüzeylerde kalıcı işaretlemeler yapmayı sağlar. Ancak bazı modeller silinmek istediği takdirde su ile silinebilir. Örneğin; Edding 151F modeli su ile silinebilir özelliktedir. Bazı modeller ise, 140S, 141F, 142M,143B gibi, alkol ile silinebilir ve yazılar düzeltilebilir. Edding 147S gibi bazı modellerin arka kapağında ise entegre silgi bulunur. Bu asetat kalemlerini silmek için özel olarak üretilen silgi ile yazılar ve işaretlemeler temizlenebilir.