Edding Cam ve Boya Marker Kalem

Toplam 20 sonuç

Sanatla ilgilenenler ve boyama hobisi olanların hiçbir zaman eksik etmediği Edding cam ve boya markörlerini metal, cam, plastik, karton gibi pürüzsüz, koyu ve şeffaf yüzeyler üzerinde opak, kalıcı ve lekesiz yazı yazma ve süsleme işleriniz için kullanabilirsiniz.

Edding Cam ve Boya Markerların Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?

  • 400 derece sıcaklığa kadar dayanıklı mürekkebi, aynı zamanda suya da dayanıklıdır. Bazı modeller ise 1000 dereceye kadar görünürlüğünü korur.
  • Yüzeye temas ettiğinde çabucak kuruyan Edding markörler, çoğu yüzeyde aşınmadan durur.
  • Isı ve ışığa dayanıklı olması sayesinde yüzeylerde uzun süre net bir şekilde görünmeye devam eder. Bu sayede farklı hava koşullarında kullanım imkanı sunar.
  • Özellikle pürüzsüz, siyah ve şeffaf yüzeylerde kullanıma uygundur. Bu yüzeylerde tam kapatıcı işaretleme ve mükemmel tutunma özelliği gösterir.
  • Pompa sistemi sayesinde pratik bir şekilde kullanılabilir. Kullanmadan önce çalkalayıp kapağı açtıktan sonra pompalarsanız, daha fazla verim alabilirsiniz.
  • Toluen/ksilen içermeyen hafif kokulu mürekkebe sahiptir.

Senin için En Doğru Edding Markör Hangisi?

Farklı özellikleri ile farklı kullanım alanlarında daha verimli olan Edding cam ve boya markörleri vardır. Şu bilgiler sayesinde kendiniz için en uygun kalemi bulabilirsiniz.

  • Edding 750: Yuvarlak ve yumuşak ucu sayesinde konforlu yazım imkanı sağlar. Tüm yüzeylere uygundur. Tam örtücü mürekkebi, aynı zamanda yüksek ısıya dayanıklıdır. Çabuk kuruduğu için bulaşma veya akma yapmaz. Silinmez özelliğe sahiptir ve hafif kokuludur.
  • Edding 751: 1-2 mm çizgi kalınlığına sahiptir. Boyaya benzeyen pigment mürekkebi, anında kurur ve her türlü hava koşuluna, ışığa, ısıya ve suya dayanıklıdır. Oldukça geniş renk yelpazesi sunar.
  • Edding ED3000: 1,5-3 mm kalınlığındaki yuvarlak ucu belirgin çizgiler çizmenizi ve konforlu kullanım yapmanızı sağlar. Tüm yüzeylerde kullanıma uygundur. Özel mürekkebi suya, ısıya, ışığa karşı dayanıklıdır. Mürekkebi bittiğinde yeniden doldurulabilir ve ucu yıprandığında uç değişimi yapılabilir.
  • Edding E-4200: Fırça ucu sayesinde ince ve hassas çizgiler çizmenizi sağlar. Kokusuz, su bazlı, pigment mürekkebe sahiptir. Kremsi yapıda parlak ve akmayan boyası ile yüzeylerde oldukça net bir şekilde görünür. Porselen, emaye ve borcamda kullanıma uygundur.
  • Edding 90: 2-3 mm kalınlığa sahip ucu yuvarlaktır. Kaliteli ve dayanıklı mürekkebi sayesinde parlak bir görünüme sahiptir. Akma ve damlatma gibi sorunlar yapmaz. Cam yazı tahtası ve cam yüzeyler için idealdir. Tek seferde kolayca silinebilir.

Edding Cam ve Boya Markerların Hangi Yüzeylerde Kullanıma Uygun?

Genel olarak Edding markörlerin kullanıldığı yüzeyler cam, metal, plastik, ahşap gibi yüzeylerdir. Ayrıca yüksek ısıya karşı dayanıklı olduğu için fabrika, laboratuvar ve atölye gibi alanlarda da tercih edilebilir. Ayrıca ofiste işaretlemeler yapmak, evde çeşitli hobilerle ilgilenmek için kullanılabilir. Markörün rengine göre koyu veya şeffaf yüzeylerde kullanıma uygundur.

Edding Cam ve Boya Markerlar Kolay Silinir mi?

Edding markörler kuruduğunda kalıcı hale gelir ve silinmeye karşı dayanıklıdır. İşaretleme yaptığınız cam vb. alanları tekrar kullanmak isterseniz alkol yardımıyla silinebilen Edding 8014 gibi kalem modellerini kullanmalısınız. Fakat laboratuvar gibi alanlarda, alkolle temas edebilecek materyaller üzerinde kullanmak için alkole dayanıklı bir markör kalem arıyorsanız alkole dayanıklı Edding 750, Edding 780 gibi modelleri tercih edebilirsiniz.