Doğuş Demlik Poşet Çay

Toplam 5 sonuç

 

Doğuş demlik poşet çaylar ile bulunduğunuz her ortamda favori çayınızın tadını çıkarabilirsiniz. %100 doğal içeriği ile sağlığınızı, avantajlı paketleri ile bütçenizi düşünen Doğuş Çay, demlik poşet çay çeşitleri ile en çok tercih edilen ürünleri çay severlerin beğenisine sunmaktadır. Hem çay makinesi hem de klasik çaydanlık ile rahatça kullanabileceğiniz demlik poşet çay çeşitleri arasından dilediğiniz tat ve kokuda çaylar demleyerek, dilediğiniz her yerde günün her saatinde mükemmel bir çay içim keyfi sürebilirsiniz!

Zahmetsiz Demleme Kolaylığı

Doğuş demlik çay çeşitleri, çay içim keyfinize lezzet ve hız kazandırır. Hem çay makinesi hem de normal demlikler ile kolayca kullanabileceğiniz Doğuş demlik çaylar size zahmetsiz demleme imkânı sunarken aynı zamanda temizleme sürecini de kolaylaştırır.

Ekonomik Paket Seçenekleri

Doğuş demlik poşet çay çeşitleri hem sofralarınıza hem de cüzdanlarınıza dosttur. 30’lu, 48’li, 100’lü ve 500’lü paketler halinde satılan ürün çeşitleri arasından kullanım şeklinize ve yerinize uygun seçeneği bulabilirsiniz.

Doğuş Demlik Poşet Çay Çeşitleri Arasından Favori Lezzetini Bul

Doğuş Çay, aromaları ve yoğunlukları farklı filtre kahve ürünlerine sahiptir. Sizin için ideal aroma ve yoğunluktaki filtre kahveyi bulmak için aşağıdaki tadım notlarını inceleyebilirsiniz.

  • Earl Grey Bergamot Aromalı:Karadeniz en kaliteli çay yaprakları ile bergamot aromasının özel bir karışımıdır. Rengi, kokusu ve ayırt edici tadıyla bu yumuşak içimli çayı günü her saatinde tercih edebilirsiniz.
  • Black Label:Siyah çayın en lezzetli halini sunan Doğuş Demlik Poşet Çay Black Label 48’li ve 100’lü paketler halinde satılmaktadır. Hem yemeklerin yanında hem de tek başına, dilediğiniz her yerde günlük tüketebileceğiniz bir üründür.
  • Karadeniz Demlik Poşet Çay Bergamotlu:100’lü ve 500’lü paketler halinde satılan ürün, ev dışında ofis, yurt gibi toplu yaşam alanları için de uygundur. Hoş tadı ve kokusu ile çay molalarınızı renklendirir, bu sayede her içimde kendinizi mutlu ve keyifli hissedersiniz.
  • Demlik Poşet Çay Avantaj:Özel olarak üretilmiş 35 gramlık 30’lu paketler halinde satılmaktadır. Ekonomiktir, 1 poşeti ile yaklaşık 25 bardak çay elde edebilirsiniz.
  • Karadeniz Demlik Poşet Çay:48’li paketler halinde satılan ürün, klasik siyah çaya bergamot aroması ile atılmış bir Doğuş imzası taşır. Karadeniz’in en kaliteli çay yapraklarından üretilir ve yine en az ham maddesi kadar kaliteli ambalajlarda sunulur.

Gün içinde lezzetli bir çay deneyimi yaşamak için uzun süre ayırmanıza gerek yok, Doğuş demlik poşet çaylar sayesinde hızlı ve lezzetli çaylar her istediğinizde bardaklarınızda! Siz de yukarıda verilen tadım notlarına bakarak Doğuş Çay demlik poşet çay çeşitleri arasından damak tadınıza ve kullanım alışkanlıklarınıza uygun olan bir seçim yapabilirsiniz.