Tchibo Çekirdek Kahve

Toplam 6 sonuç

 

Güne keyifli bir merhaba ile başlamak mı istiyorsunuz? O halde Tchibo çekirdek kahve çeşitleri tam da size göre! Kahve tüketiminde üstün kaliteye ve lezzete önem verenlerin favori markası Tchibo, çekirdek kahve çeşitleri ile farklı damak zevklerine sahip kişileri de memnun ediyor. Çekirdek formunda üretilen Tchibo çekirdek kahve çeşitleri, yoğun bir kahve arayışında olanları hem kalitesi hem de lezzeti ile kendine hayran bırakıyor. Siz de Tchibo çekirdek kahve çeşitlerini yakından tanıyabilir, damak zevkinize en uygun kahve aromasını keşfedebilirsiniz!

Özenle Harmanlanan Kaliteli Kahve Çekirdekleri

Güney Amerika ve Asya’nın verimli topraklarında yetişen Arabica ve Robusta kahve çekirdeklerinin Tchibo uzmanlığı ile harmanlanması sayesinde elde edilen Tchibo çekirdek kahveler, kahve tutkunlarına yüksek bir lezzet deneyimi sunar.

Uzun Süreli Kullanım

İşyerinin alışveriş yeri Avansas’ta, hem 1 kilogramlık hem de 500 gramlık paketler halinde satılan Tchibo çekirdek kahve çeşitleri, sizlere uzun bir süre boyunca kesintisiz bir kahve keyfi vadeder. Hem ofis ve işyeri gibi kalabalık grupların yer aldığı mekanlarda hem de ev ortamında bireysel kullanım amacıyla tercih edilen Tchibo çekirdek kahveler, gününüze keyif ve zindelik katar!

Tazeliğini Koruyan Çekirdek Kahveler

Tchibo çekirdek kahve çeşitleri, 1 kilogramlık ve 500 gramlık kaliteli ambalajlarının içerisinde kahve tutkunları ile buluşur. Üretim kalitesini kahve çeşitlerini paketleme aşamasına da yansıtan Tchibo, ürünlerinin uzun bir süre boyunca tazeliğini koruması için gereken özeni gösterir. Satın aldığınız Tchibo çekirdek kahveleri, ambalajının ağzını kapalı tuttuğunuz takdirde son kullanma tarihi geçene dek güvenle tüketebilirsiniz!

En Lezzetli Tchibo Çekirdek Kahve Çeşitleri

Çeşitli içim notalarına sahip Tchibo çekirdek kahveleri inceleyerek damak zevkinize en uygun kahve çeşidini kolaylıkla bulabilirsiniz:

  • Tchibo Professional Espresso Çekirdek Kahve: Her bir tanesinde Tchibo kalitesini yansıtan Tchibo Professional Espresso Çekirdek Kahve, farklı lezzeti ile dikkat çeker. Yoğun lezzeti ile klasik kahve çeşitlerinin çok ötesinde bir içim keyfi sunan bu ürün, farklı damak zevklerine de hitap eden bir lezzete sahiptir. İşyerinde rahatlamak istediğiniz anlarda, evinizde misafirlerinizi ağırladığınızda ya da canınız yalnızca bir fincan kahve içmek istediğinde Tchibo Professional Espresso Çekirdek Kahve’yi tercih edebilirsiniz. Yoğun bir tada ve bir o kadar da yoğun bir aromaya sahip olan bu ürün ile hem keyfinizi hem de kaybettiğiniz enerjinizi yerine getirebilirsiniz!
  • Tchibo Professional Caffe Crema Çekirdek Kahve: Yumuşak notalara sahip bir çekirdek kahve mi arıyorsunuz? O halde Tchibo Professional Caffe Crema Çekirdek Kahve ile tanışmanızın vakti gelmiş demektir.
    Geleneksel kavrulma yöntemleri ile kavrulan Tchibo Professional Caffe Crema Çekirdek Kahve, yalnızca doğal yaşamı korumaya özen gösteren ve sürdürülebilir bir üretim anlayışını benimseyen markalara verilen Rainforest Alliance sertifikasına sahip bir üründür. Öğütücü makinelerde ya da espresso pişiricileri kullanarak demleyebileceğiniz bu ürünün kıvamını sıcak su veya süt ile damak zevkinize uygun olarak değiştirebilirsiniz.
  • Tchibo Privat Kaffe Latin Grande Çekirdek Kahve: Tchibo’nun Rainforest Alliance sertifikasına sahip bir başka kahve ürünü olan Tchibo Privat Kaffe Latin Grande Çekirdek Kahve, yumuşak içimli bir kahve deneyimi isteyenler için idealdir. Guatemala topraklarında yetişen kahve çekirdeklerinin, Tchibo’ya özel harmanlama ve kavrulma teknikleri ile zenginleştirilerek asıl lezzetine ulaşması ile elde edilen bu ürün, birkaç kez denedikten sonra hiç kuşkusuz kahve saatlerinizin vazgeçilmezi olacaktır.

Hem lezzeti hem de kalitesi ile dikkat çeken çekirdek kahve çeşitleri için Tchibo’yu tercih edebilir, dilediğiniz ürünü tek tıkla sepetinize ekleyerek Avansas’ın avantajlı fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz!