Domestos Dezenfektan

Toplam 1 sonuç

Yüzeyleri virüs ve bakterilerden arındırmak isteyenler için Domestos Yüzey Dezenfektanı ile temizlik artık çok kolay. Domestos Yüzey Dezenfektanlarının kullanım kolayları bu ürünleri işyeri ve evler için tercih edilir kılmaktadır.

Toplu olarak çalışılan veya bulunulan ortamlarda virüs ve bakteriler hızla yayılsa da Domestos Yüzey Dezenfektanları özel formülleriyle yüzeylere hemen nüfuz ederek saniyeler içinde sizlere sağlıklı ortamlar sunar.

Domestos Yüzey Dezenfektanları, çamaşır suyu içermeyen Domestos Pratik Yüzey Spreyi ve çamaşır suyu etkili Domestos Hijyenik Çok Amaçlı Sprey çeşitleriyle tüketicilerine iki farklı opsiyon sunar.

Domestos Pratik Yüzey Spreyi

Domestos Pratik Yüzey Spreyi %80 alkol içeriği ile tüm yüzeylerde maksimum hijyen sağlar. İçerisinde güçlü kimyasal maddeler bulundurmayan Domestos Pratik Yüzey Spreyi, birçok farklı yüzeyde kolaylıkla kullanılabilir.

Domestos Pratik Yüzey Spreyini, durulama gibi ek işlemler gerektirmediği için ofisinizdeki veya evinizdeki temizlenmesi planlanan yüzeylere kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz. Yüksek oranda alkol içeren Domestos Pratik Yüzey Spreyi, işyerlerinizde elektrik düğmeleri, çöp kutuları, masalar, lavabolar, klozet kapakları ve sifon gibi özellikle birçok kişi tarafından temas edilen yüzeyler için idealdir.

Domestos Yüzey Spreyini ev ortamında ise kapı kollarının, evrak çantalarının veya koltuk ve yatak gibi mobilyalarınızın yüzey temizliğin için tercih edebilirsiniz. Pek çok alanda derinlemesine temizlik sağlayan bu eşsiz ürün, hafif kokusuyla uygulandığı ortama da ferah bir hava sunar.

Domestos Pratik Yüzey Spreyi Nasıl Kullanılır?

Domestos Pratik Yüzey Spreyini kullanmadan önce çalkalamaya özen gösterin. Çalkalama işleminden sonra Domestos Pratik Yüzey Spreyini dezenfekte etmek istediğiniz yüzeylere yaklaşık 20 cm mesafeden 5 saniye boyunca püskürtün. 15 dakika boyunca bekleyin ve maksimum hijyene tanıklık edin!

Domestos Pratik Yüzey Spreyini kullanırken kurulama işlemi yapılmaması akıllara yüzeylerde yapışkanlık bırakır mı sorusunu getirebilir. Yüzeylerde yapışkanlık bırakmadan temizleyen Domestos Pratik Yüzey Spreyini bu tür endişelere mahal vermeden gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Domestos Hijyenik Çok Amaçlı Sprey

Domestos Hijyenik Çok Amaçlı Sprey, Domestos markasının birçok yüzeyde kullanılabilme opsiyonu olan ve sprey formuna sahip ergonomik bir ürünüdür. Domestos Hijyenik Çok Amaçlı Sprey, sprey formuyla özellikle mutfakta ve banyoda temizlenmesi zor yüzeylere kolayca etki ederek temizlikten maksimum verim almanızı sağlar.

Domestos Hijyenik Çok Amaçlı Spreyi; paslanmaz çelik, seramik, porselen, plastik ve uygun ahşap yüzeyler olmak üzere geniş kullanım yelpazesine sahiptir. Domestos Hijyenik Çok Amaçlı Spreyi; mutfaklarda yoğun yağ ve kir lekelerini gidermek için banyoda ise lavabolarda ve musluklarda oluşan pas ve kireçlerde kullanarak etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

İşyerleri ve ofislerde sık tercih edilen temizlik ürünlerinden biri olan Domestos Hijyenik Çok Amaçlı Sprey kullanıldığı yüzeylerde maksimum hijyen ve parlak bir temizlik deneyimi sunar. Domestos Hijyenik Çok Amaçlı Spreyin çamaşır suyu katkılı özel formülü ve akışkan kıvamı ile temizlikte mükemmel sonuçlara ulaşın ve kendinizi güvende hissedin!

Domestos Hijyenik Çok Amaçlı Sprey Nasıl Kullanılır?

Domestos Hijyenik Çok Amaçlı Sprey, banyo ve mutfakta birçok yüzeye güvenle uygulayabilirsiniz. Temizlenecek yüzeye direkt olarak ve yeterli miktarda Domestos Hijyenik Çok Amaçlı Spreyi sıkın, 5 dakika bekleyin ve en etkili sonuca ulaşmak için kuru bir bezle yüzeyi silin.

Hafif kokusuyla ön plana çıkan Domestos Hijyenik Çok Amaçlı Sprey, yüzeylerde leke bırakmadan temizle özelliği ile de temizliğe yeni bir boyut kazandırıyor. Domestos Hijyenik Çok Amaçlı Spreyi, diğer Domestos temizlik ürünleriyle birlikte kullanarak kusursuz, hijyenik ve parlak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Temizlik ihtiyaçlarında akla ilk gelen markalardan biri olan Domestos’un yüzey dezenfektanları pek çok farklı kullanıcı kitlesine hitap eder. Eğer siz de iç mekanlarda maksimum temizlik etkisi arıyorsanız,  Domestos Yüzey Dezefektanlarını işyerinin alışveriş yeri Avansas’tan en uygun fiyat seçenekleriyle satın alabilir, kapılarınızı temizliğe ve ferahlığa açabilirsiniz!