Activex Islak Mendil

Toplam 1 sonuç

 

Activex ıslak mendiller, gün içinde temizliğe ihtiyacınız olan her anınız için pratik ve kurtarıcıdır. Özel geliştirilmiş formülü ile derinlemesine hijyen ve bakterilere karşı %99,9 oranında koruma sağlar. Activex ıslak mendil çeşitleri ofiste çekmecenizde, el çantanızda ya da evinizde bulundurabileceğiniz 15’lik üçlü küçük paketler halinde satılır. Siz de Activex ıslak mendillerini tercih ederek bu küçük ama kuvvetli hijyen gücünü her zaman yanınızda bulundurabilirsiniz.

Pratik Kullanım

Activex ıslak havluları ihtiyacınız olan her an, özellikle dışarıdayken hızlı bir temizlik için idealdir. Üçlü paketlerin her biri seyahat ederken, evde, okulda, spor salonunda veya ofiste kişisel bakım için uygun olan 15 adet ıslak havlu içerir, kullanımı oldukça pratiktir.

Bakterilere Karşı Hassas Formül

Dışardayken ya da elinizi su ile yıkama imkanınızın olmadığı durumlarda hızlı bir hijyenik müdahale için en iyi tercih Activex ıslak havlularıdır. Özel formülü sayesinde bakterilere karşı %99,9 koruma sağlar. Hassas ciltler için uygundur, özellikle çocuklu annelerin çantalarından hiç ayırmayacağı Activex ıslak havluları ile hem kendiniz hem de sevdiklerinizin sağlığı için üst düzey bir temizlik sağlayabilirsiniz.

Derinlemesine Temizlik Sunan Özel Doku

Kişisel temizliğinizin en önemli yardımcılarından biri olan Activex ıslak mendil çeşitlerini diğer ıslak mendillerden ayıran en önemli özelliği de özel kalın dokusu. Su ve sabuna ulaşamadığınız ortamlarda size derinlemesine bir hijyen sunan Activex ıslak havluların her biri kalın özel yapısıyla hem teniniz hem de temizlemeye ihtiyaç duyduğunuz yüzeyler için idealdir.

Durulama İhtiyacına Son Veren Yapı

Özellikle seyahat, kamp ve diğer açık hava etkinlikleri için harika bir temizlik ürünü olan tek kullanımlık Activex ıslak mendil çeşitleri, yapışkan kalıntılardan arındırılmış temiz bir durulama sağlar. Kullanım sonrası elinizde rahatsız edici bir durulama hissi oluşmaz.

Ekonomik Paket Alternatifleri

Hijyen konusunda temizlik sektörünün bir numarası Activex’in ıslak havlu çeşitleri, 3’lü paketler halinde satılır. Her bir paketin içinde toplamda 15 ıslak havlu bulunmaktadır. Activex ıslak havlular hem sağlığınıza hem de cüzdanınıza dosttur.

Activex Islak Havlu Çeşitleri Arasından İhtiyacınız Olanı Belirleyin

Bakterileri kısa sürede yok ederek size ve sevdiklerinize hijyenik bir ortam sağlayan Activex ıslak havlu çeşitlerine dair detaylı bilgi için ürün incelemelerimizden faydalanabilirsiniz:

  • Antibakteriyel Islak Havlu Aktif Koruma: Bakterilerin %99,9’unu yok eden özel geliştirilmiş formülü ile ihtiyacınız olan her an acil ve derinlemesine hijyen sağlar. Avantajlı ve ekonomiktir, 56’lı ve 3x15’lik paketler halinde satılır.
  • Antibakteriyel Islak Havlu Hassas Koruma: Alkol ve paraben içermeyen yapısı sayesinde tüm ciltler ile uyumlu pH değerine sahiptir. Hassas ciltlerde kullanım sonrası kuruluk, kızarıklık ya da döküntü gibi durumlar oluşturmaz. Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için güvenle kullanacağınız bir üründür. Avantajlı ve ekonomiktir, 56’lı ve 3x15’lik paketler halinde satılır.

Yalnızca Türkiye’de değil tüm dünyada “Hijyen Elinde” sloganı ile ürünlerini tüketicilerine sunan Activex’in tüm ıslak havlu çeşitlerini Avansas üzerinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Activex Islak Mendil Çeşitleri Hangi Kullanım Alanları için Uygundur?

Temizlik konusunda hayatı kolaylaştırmak üzere hizmet sunan Activex’in ıslak mendil çeşitleri tüm yaşam alanlarında kullanıma uygundur. Özellikle hareket halindeyken; seyahat ederken, kamp yaparken veya yürüyüş yaparken hijyenik ve sağlıklı kalmak zordur. Activex ıslak havlu çeşitleri bu gibi zorlu koşullarda bile temizliği sizin için daha ulaşılabilir ve kolay hale getirir! Elinizi yıkamaya ihtiyacınız olan fakat su ve sabunun olmadığı her anda gönül rahatlığı ile kullanabilir ve maksimum süreli hijyenin rahatlığını yaşayabilirsiniz. Çantanızda ya da cebinizde rahatça taşıyabileceğiniz ergonomik paketleri sayesinde Activex ıslak havluları ile hijyen daima yanınızda! Kişisel temizlik konusunda size hız ve maksimum temizlik ayrıcalığı sunan tüm Activex ıslak mendil çeşitlerini Avansas’ta bulabilirsiniz.