Activex Sabun

Toplam 4 sonuç

Yapılan araştırmalar Activex sabunlarının özel formülü sayesinde bakterilere karşı %99,9 oranında koruma sağlandığını kanıtlamıştır. Sizler de hem kendinizin hem de sevdiklerinizin sağlığı için üstün hijyen ve tam koruma sağlayan sıvı, katı ve köpük formlarda satılan Activex sabunları tercih edebilir, uzun süreli kullanımlar ve kalabalık aileler için ekonomik boylarından faydalanabilirsiniz.

Bakterilere Karşı Tam Koruma

Activex sabun çeşitleri, özel formülü sayesinde bakterilere karşı %99,9 koruma sağlar. Ellerinizi sabunla yıkamak zararlı virüs ve bakterileri durdurmanın en iyi yoludur. Gün içerisinde temas ettiğiniz yerlerden ellerinize dolaşan virüs ve bakterilere karşı sizin ve sevdiklerinizin sağlığını koruyan Activex sabun çeşitleri ile tam koruma mümkündür.

Uzun Süreli Temizlik

7 etkili formülün birleşiminden oluşan Activex sabun çeşitleri, uygulandığı andan itibaren 12 saate kadar koruma sağlar. Bu sayede gün içinde işte, okulda, yolculuk yaparken, kafede otururken farklı yüzeylerle en çok temas halinde olan parçamız olan ellerimiz için iki yıkama arasında maksimum hijyen mümkün hale gelir. 

Pratik ve Ekonomik Bir Kullanım Sunar

Activex sabun çeşitleri, 300 ve 700 ml’lik özel pompalı şişeleri ile hem evde hem de toplu yaşam alanlarında pratik bir kullanım sunar. Ayrıca doldurulabilir şişelerde kullanabileceğiniz 1,5 litrelik ekonomik boyları da mevcuttur.

Activex Sabun Çeşitleri Arasından İhtiyacınız Olanı Belirleyin

Activex sabun çeşitleri, kokuları ve içerikleri ile farklı kullanım taleplerine ve ihtiyaçlarına uygundur. Sizin için ideal Activex sabununu bulabilmek için tüm çeşitlere ait kullanım tüyolarını inceleyebilirsiniz:

  • Activex Antibakteriyel Aktif Koruma Sıvı Sabun: 7 etkili özel formülü ile 12 saate kadar koruma sağlar. Antibakteriyel yapısıyla derinlemesine hijyen sağlayan, yüksek performanslı bir üründür. Activex Antibakteriyel Aktif Koruma Sıvı Sabunu Avansas’ta 300 ml’lik ve 1,5 litrelik iki farklı boyda bulabilirsiniz.
  • Activex Active Hassas Koruma Sıvı Sabun: Hem 300 ml’lik pompalı şişede satılan küçük boy hem de 1,5 litrelik büyük boy seçeneği mevcuttur. Hassas ciltler için uygun formülü sayesinde ellerinizi derinlemesine temizlerken, cildinize zarar vermez. Gün içinde istediğiniz sıklıkta, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
  • Activex Antibakteriyel Nemlendiricili Sıvı Sabun: Sık kullanımda bile elinizi tahriş etmeyen özel formülünün yanı sıra nemlendirici etkisiyle cildinizin uzun süre yumuşak kalmasını sağlar. Ayrıca ferah kokusu oldukça kalıcıdır, elinizde uzun süreli hijyen sağladığı gibi uzun süre boyunca hoş kokusunu muhafaza eder. 300 ml, 700 ml ve 1,5 litrelik 3 farklı boy seçeneği mevcuttur.

Yalnızca Türkiye’de değil dünya çapında tercih edilen ürünleriyle temizlik konusunda öncü markalardan olan Activex’in tüm sabun çeşitlerini Avansas üzerinden inceleyerek ihtiyacınıza uygun olan sabun çeşidini belirleyebilirsiniz.

Activex Sabun Çeşitleri Hangi Kullanım Alanları için Uygundur?

Activex Sabun çeşitleri hem evde hem de ofis, okul, yurt gibi toplu yaşam alanlarında kullanıma uygundur. Elinizi yıkamaya ihtiyacınız olan her anda gönül rahatlığı ile kullanabilir ve maksimum süreli hijyenin rahatlığını yaşayabilirsiniz. Evde bireysel kullanımlar için küçük boy sabunları tercih edebilir, sonrası için alacağınız büyük boylardan takviye yaparak pompa yapılı özel şişeyi uzun süreli olarak kullanabilirsiniz. Benzer şekilde ofis, işyeri hatta AVM gibi toplu kullanım alanları için de ekonomik boylar ideal olacaktır. Activex Sabun Çeşitleri, hem hazır sıvı sabun haznelerinde hem de doldurulabilir şişelerde rahatlıkla kullanılabilir. Kişisel temizlik konusunda en önemli adımlardan biri olan el temizliğinde size maksimum hijyen ayrıcalığı sunan tüm Activex sabun çeşitlerini Avansas’ta bulabilirsiniz.