Ofis Aksesuarları

Toplam 31 sonuç
BunlarıBiliyor muydunuz?

Tonerlerin, mürekkebi toz halinde püskürttüğünü ve modeline göre 6000 sayfaya kadar çıktı verebildiğini biliyor muydunuz?

Ofis Aksesuarları Nelerdir?

Bütün iş yerleri için tamamlayıcı ürünler arasında yer alan ofis aksesuarları, pek çok çeşitten oluşmaktadır. Bunlar; kalemlik, banko masalar, kağıt havluluk, pil atık kutusu, küllük, askılık, saatler ve çöp kutusu şeklindedir. Bu ürünleri tek tek satın alabileceğiniz gibi birer set halinde de edinmeniz mümkündür.

Ofis aksesuarları denince en çok rağbet gören kategori ise kırtasiye malzemeleri olmaktadır. Temel ihtiyaçlar için önemli olan bu eşyaların dekoratif modelleri de ilgi görmektedir. Bu anlamda tablolar ve farklı sandalye dizaynları ilgi çekmektedir. Ek olarak sadece ana parçalar değil, amortisör ve tekerlek gibi yedek parçalar da tercih edilmektedir.

Ofis ortamları için önem arz eden ofis aksesuarları arasında pek çok farklı manzara çeşidi bulunmaktadır. Bu tematik tabloların yanı sıra ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün de resmedildiği tablolar oldukça tercih edilmektedir. Bunlarla beraber ürün skalasında farklı koltuklar, tabelalar, minderler, duvar askıları, sandalye ayakları ve tutunma barları da yer almaktadır.

Özellikle ofis masalarının üzerinde kullanılabilen delgeç ve kalemlik gibi gereçler, çok şık bir görüntü vermektedir. Bulunduğu ortam ile uyumlu bir hava yaratan bu ofis aksesuarları arasında en çok zımba, küp şeklinde notlar ve bant makinesi tercih edilmektedir. Genelde çalışan sayısına göre satın alınan bu ürünler, prestijli kurumların olmazsa olmazları arasındadır.

Ofis Masa Aksesuarları Nelerdir?

Ofis masa aksesuarları, iş yeri ortamını daha fonksiyonel hale getiren eşyalardır. Bu ürünler hem çalışanlara yardımcı olmakta hem de dizayn olarak estetik bir görünüm sunmaktadır. Çalışanların masa üzerinde kullanmasından dolayı genelde daha küçük boyutlarda olan bu ofis aksesuarları, çalışma verimini artırmaktadır. Çeşitli dekoratif ürünler sayesinde ofiste motivasyon artmakta ve bilgisayar kullanımı daha kolay hale gelmektedir. Hediyelik eşyalar, saatlar, bayraklar ve küllüklerden başka, monitör yükseltici gibi ürünler de kullanılabilmektedir.

Küllükler de ofis ortamlarının en önemli ihtiyaçları arasında yer almaktadır. Metal ayaklı ya da dekoratif tasarıma sahip silindir şekilli küllükler, çalışanların bir arada sohbet ettikleri ortamların tamamlayıcısı olurken çevrenin temiz kalmasına da katkıda bulunmaktadır.

Üst kısmında küllük, alt kısmında ise çöpleriniz için ayrı bölme olan büyük ölçekli küllükler, her ofis ortamında tercih edilen ürünlerdendir. Öte yandan kokuyu hapseden masaüstü küllükleri tercih ederek misafirlerinizi konforlu bir şekilde ağırlamanız da mümkün olmaktadır.

Çalışma esnasında masanızda bulunacak birkaç aksesuar, işlerinizi daha kolay bitirmenize yardımcı olacaktır. Yoğun bir iş temposu içerisindeyken günlük işlerinizi halledebilmek adına sizin için hayat kurtarıcı rolü olan bu ürünler, özellikle evrak düzenleme alanında faydalı olmaktadır.

Hemen elinizin altında bulunan bir zımba, sökücü ya da delgeç ile zaman tasarrufu yapma imkanı yakalarsınız. Ek olarak, önemli evrakların kaybolmaması ya da karışmaması için bu ofis masaüstü objeleri sayesinde belli bir düzen elde edebilirsiniz. Eğer ofis eşyalarınızı düzenli tutmakta sıkıntı yaşıyorsanız, bir organizer yardımıyla istediğiniz şekilde sınıflandırma yapmanız da mümkündür.

Ofis Duvar Aksesuarları Nelerdir?

Ofis duvar aksesuarları özellikle çalışanlar için önem arz etmektedir. Sahip olacağınız bir duvar saati çalışma saatlerinizi daha verimli geçirmenize yardımcı olacaktır. Aynı şekilde asacağınız bir duvar takvimi, iş düzeninize dair gelecek planlamalarınızı daha sağlıklı bir şekilde yapmanızı sağlayacaktır. Bu anlamda büyük destek sağlayan duvar aksesuarları, ofisinizde bulunan tüm eşyalar için birer tamamlayıcı nitelik taşımaktadır.

Bir diğer seçenek olan flamalar ise iş yerinize dikkat çekici bir hava katmakla beraber misafirlerinizin de ilgisini çekecektir. Özellikle milli günlerde çokça tercih edilen bayrak ve flamalar için ofis aksesuarları kategorimizi inceleyebilirsiniz.

Duvara asılacak güzel bir tablo veya manzara, kişide estetik duyguları uyandırarak stres seviyesini azaltabilmektedir. Bu anlamda konuklarınızla hoş bir ortam eşliğinde iletişim kurma imkanı sağlamaktadır.

Ofisinizin daha sıra dışı görünmesini sağlayan bu aksesuarlar, özel dekorasyon ürünlerdir. Bu sayede iş yerinize gelen ziyaretçilerinizin gözünde daha modern bir izlenim bırakmaktadır. Tüm bu estetik faktörlerin dışında, çeşitli fonksiyonları da bulunan ofis aksesuarlarının duvara asılabilen modelleri için sayfamızda yer alan kategorileri incelemeniz yeterli olacaktır.

Büro Aksesuarları Satın Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Büro aksesuarları alırken öncelikle dikkat etmeniz gereken nokta, hangi amaçla satın aldığınızdır. İşlevsellik yönünden dolayı edinmek istediğiniz bir aksesuarın fonksiyonel özellikleri daha çok ön plana çıkacaktır. Ancak tamamen estetik kaygılardan dolayı hoş bir dekorasyon peşindeyseniz ofis ortamı ile uyumlu bir aksesuar seçmeniz daha doğru olacaktır.

Ek olarak, kullanılan iş yeri aksesuarlarının sağlığa uygun malzemelerden üretilmesi de dikkat edilmesi gereken detaylardan biridir. Avansas olarak hizmet verdiğimiz ofis aksesuarları kategorisindeki ürünlerimizin insan sağlığı için sorun teşkil etmeyecek malzemelerden üretildiğini bilmenizi isteriz.

Ayrıca seçilecek aksesuarların mesleğinizle uyumlu olmasına da özen göstermelisiniz. Bu anlamda, ofisteki eşyalarınız bir ahenk içinde olmalı ve imajınızla paralel bir görüntü sergilemelidir. İşlevsellik açısından da aynı öneme sahip olan ofis aksesuarı seçiminde, örneğin bir mimarsanız, bu mesleğe uygun bir çizim masası tercih etmeniz gerekmektedir. Bu sayede mobilyalarınızla da uyumlu bir ortam yaratabilirsiniz.

Unutmamalısınız ki ofisiniz sadece size ait değildir. Hatta en önemli kısmı, misafirlerinizin ziyareti olacaktır. Bu nedenle müşterilerinizi rahat ettirmeniz ve onlara zarif bir mekan sunmanız önem arz eder. Bu sayede, ofisinizde düzeni yakalamış ve şık bir ortam hazırlamış olursunuz. Mesleğinizle alakalı ofis aksesuarları hem göze hitap edecek hem de çalışanlarınızın performansını yüksek tutacaktır. Bu, çalışırken daha istekli ve hevesli bir ortam oluşturmak için önemli bir adımdır.

Avansas’ta Hangi Ofis Aksesuarlarını Bulabilirsiniz?

İş yeri masaüstü aksesuarları alanında yüzlerce çeşidiyle müşterilerine pek çok seçenek sunan Avansas, “İş yerinin alışveriş yeri” sloganıyla hareket etmektedir. Ayrıca tüm zevklere hitap eden farklı kategorileriyle müşterilerin ilk adresi olmaktadır. Geniş ürün yelpazesi ile çoklu seçim imkanı sunan firmamız, ofis aksesuarları konusunda avantajlı fiyat sistemine sahiptir.

Avansas güvencesiyle sunulan ürünler; bayrak-flama, dekoratif ofis masaüstü aksesuarları, duvar-masa saatleri, küllükler, ortopedik ofis ürünleri ve paspas şeklinde olmaktadır. Birbirinden şık ve rahat aksesuarlar sayesinde dekoratif bir görünüm elde etmeniz mümkündür. Özellikle ofis ortamında, uzun süre bilgisayar başında çalışanlar için ideal olan ortopedik ofis ürünleri kolaylık sağlamaktadır. Bu aksesuarlar bel, bilek ve ayak sağlığını desteklemektedir.

Aynı şekilde bilek yastıklı mouse pad’ler sayesinde bilgisayar kullanıcılarının el ve kol kasları rahatlatmaktadır. Oldukça şık ve ergonomik bir yapıya sahip olan portatif ayak desteğiyle de ayak sağlığınız korunmaktadır. Bu bilgisayar odası aksesuarları, özellikle uzun süre masa başında oturanlar için büyük önem arz eder. Benzer olarak, özel tasarım ortopedik bel destekli ürünler de omurgayı rahatlatma özelliğine sahiptir.

Avansas güvencesiyle müşterilerimize sunduğumuz pek çok markanın ofis aksesuarları, hem dizayn hem de fiyat bakımından çokça tercih edilmektedir. Avansas ile dijital saatlerden paspas ve küllüğe kadar çeşitli ürünlere ulaşabilir ve güvenli bir şekilde alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Garantili hizmet anlayışının adresi olan Avansas, modern tasarımlı masa ve duvar figürleri ile tercihlerin odak noktası haline gelmiştir.