Hesap Makineleri

Toplam 49 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Hesap Makinesi Satın Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Geçmişten günümüze evde, ofiste, okulda en gözde elektronik araçlardan biri haline gelen hesap makineleri, farklı çeşitleriyle farklı alanlardaki ihtiyaçlarımızı karşılamaktadır. Hesap makineleri tür, boyut ve veri girme şekilleri bakımından farklı özelliklere sahiptir. Bu kadar çok çeşit ve özelliğe sahip hesap makinesi arasında seçim yaparken nasıl bir hesap makinesine ihtiyaç duyduğunuzu belirleyip iyi bir piyasa araştırması yapmanız gerekir. Öncelikle kullanılan ve bilinen 2 çeşit hesap makinesi bulunmaktadır. Bu makineler şunlardır:

  • Basit hesap makineleri
  • Bilimsel hesap makineleri

Hesap makinelerinin iyi bir tasarıma ve sağlam bir gövdeye sahip olması, dayanıklı malzemelerden üretilmesi önemlidir. Eğer dört işlem gibi bir fonksiyon için hesap makinesi arıyorsanız basit hesap makinesi, diğer adıyla standart hesap makinesi işinizi görecektir. Bu tür hesap makineleri pil ve güneş enerjisiyle çalışır, bu da büyük bir avantaj sağlar.

Az basamaklı sayılar üzerinden işlem yapmak için her an elinizin altında bulundurabileceğiniz cep tipi küçük hesap makinesi çeşitleri de mevcuttur. Bunlar basit hesap makinesinin mini boyutunda olanlarıdır. Bu tür hesap makineleri ile yüzde hesabı fonksiyonunu kullanabilirsiniz. Bu makineler fatura hesaplamalarında, KDV gibi toplam tutarlarda büyük fayda sağlar.

Diğer bir seçenek olarak daha gelişmiş, karmaşık mali ve bilimsel hesaplamalar yapmanızı sağlayacak fonksiyonel işlemler için bilimsel hesap makinelerini tercih etmelisiniz. Pil ve güneş enerjisiyle çalışabilen bu tarzdaki fonksiyonlu hesap makineleri; trigonometrik hesaplama, kombinasyon, faktöriyel, permütasyon gibi bazı karmaşık işlemleri yapabilmektedir. Üniversitelerde, mühendislik ve diğer fakültelerde bu tür fonksiyonlu hesap makinesi kullanılmaktadır.

Hesap Makinesi Çeşitleri Nelerdir?

Günlük hayatımızda çok basit bir işlemi yaparken bile hesap makinesi kullanabiliriz. Çünkü hesap makineleri bize hız ve kolaylık sağlayarak zamandan tasarruf ettirir ve pratiklik kazandırır. Bunun yanında daha güvenilir, doğru ve kesin sonuçlar verir. Hayatın her alanında olan bu hesap makinelerinin her ihtiyaca uygun bazı çeşitleri vardır. Bu çeşitler şunlardır:

  • Basit Hesap Makinesi: Dört ana işlemle beraber kolay aritmetik işlevleri de gerçekleştirebilen en basit hesap makinesidir. Cep tipi küçük boyutlu olanları da vardır.
  • Şeritli Hesap Makinesi:Genelde muhasebe alanında kullanılan finansal hesap makineleridir. Denetimi sağlamak için kağıda baskı yapabilen yani fatura kesmek için kullanılan, seyyar veya mini yazıcı da denen bir hesap makinesidir.
  • Bilimsel Hesap Makinesi:Standart hesap makinelerine göre daha kapsamlı olan, ileri düzeydeki matematiksel işlemler için kullanılan hesap makinesi türüdür. Diğer bir adıyla yazılımlanabilir hesap makinesi olarak da bilinir.

En Çok Tercih Edilen Hesap Makinesi Markaları Hangileridir?

Hesap makineleri fonksiyon farklılığından başka marka, kalite, fiyat bakımından da çeşitlilik gösterir. En çok bilinen ve tercih edilen hesap makineleri Casio hesap makinesi, Canon hesap makinesi ve Noki hesap makinesidir.

Casio Hesap Makinesi

En popüler hesap makinesi markalarından biri olup temel fonksiyonlarla karmaşık matematik hesaplamalarını yapmaya yarar. Ev, ofis veya sınıf kullanımıyla, farklı derecelerde hesaplama yapabilme imkânı sunarak birçok aritmetik işlemi tamamlar. Japonya merkezli bu marka, kaliteli birçok ürünü piyasaya sunmuştur.

Aynı sınıf ve kaliteyi hesap makinelerine de taşıyarak size büyük avantaj sağlayacaktır. Kolay ve şık kullanımı sayesinde her türlü alanda yanınızda taşıyabilme olanağı sağlar. Dekoratif ve düzgün bir tasarıma sahip olmasıyla hataya ihtimal vermeden sizi hızlı bir şekilde doğru sonuca ulaştırır.

Pil ve güneş enerjisiyle çalıştığı için güç kaynağı açısından ışığın yeterli olup olmamasından etkilenmez. Bunların yanı sıra Casio hesap makinesi fiyatları da oldukça uygundur. Bütçenizi sarsmadan satın alabileceğiz bu hesap makineleri size hızı ve kullanışlı olması ile her alanda yardımcı olacaktır.

Canon Hesap Makinesi

Genellikle yay tasarımı sayesinde geniş açılı bir ekrana sahiptir. Böylelikle bütün sayıları rahatlıkla okuyabilir, büyük tuşları sayesinde de rakamları hatasız olarak yazmanızı sağlar. Yapacağınız işlemleri mekan ayırt etmeksizin tamamlamanız hem pil hem de güneş enerjisi ile çalışmasından kaynaklanır.

Ayrıca Canon hesap makineleri, işbilimsel tarzının yanı sıra plastik parçalardan bazıları kendi ürünlerinden alınan geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak üretilir. Böylelikle çevreye olan zararı minimuma indirmiş olup çevre dostu ürünler halka sunar.

Noki Hesap Makinesi

Sağlam ve dayanıklı yapısı ile rahatlıkla birçok işleminizi doğru bir şekilde yapmanıza yardımcı olur. Bu markanın ürünlerinin geniş hesaplama ekranı ve tuşlarının büyük olması sayesinde size rahat çalışma alanı sunacaktır. Güç kaynağı pil ve güneş enerjisi olup uygun fiyatlarda bulabileceğiniz, yıllarca kullanacağınız bir hesap makinesidir.

Avansas’ın Sattığı Hesap Makineleri Hangi Fonksiyonlara Sahiptir?

Avansas’ta istediğiniz her çeşit ve fonksiyondaki hesap makinesini uygun fiyata bulmak mümkündür. Ofisinizde yer kaplamadan tüm basit aritmetik ve dört işlemleri rahatlıkla yapabileceğiniz 12 veya 14 haneli, rahat kullanım için geniş ve eğimli ekrana sahip hesap makineleri sıklıkla tercih edilen ürünler arasındadır.

İçlerinden bazıları malzemelerin geri dönüştürülmesiyle elde edilir. Çevreye duyarlı bir üretim prensibiyle çalışır, insan sağlığına önem verir. Tuşları takılmaz ve çift sıfır gibi özel tuşları olup sıfırın tuşunun yeri açısından pratik ve doğru sonuçlar parmaklarınızın ucundadır. Bu tür masaüstü ürünlerini Avansas’ta uygun fiyata bulabilirsiniz.

Bir diğer hesap makinesi çeşidi ise, bilimsel hesap makineleridir. Maksimum piksel oranındaki ekranı size kesir, kök, kuvvet, logaritma gibi zor sembolleri girme ve görüntüleme imkanı sunar. Bu özelliği ile matematik hesap makinesi de denilebilir. Ekranda görüntülenen İngilizce kelimeler kısaltılmadan ekrana yansır.

Bellekte saklanan bilgileri listelemek mümkündür ve çoklu tekrar etme özelliği ile önceden kullanılmış formülleri tekrar kullanma imkanı tanır. Genellikle mühendisler için hesap makinesinin gerektirdiği birçok özelliği kapsayan bu tür makinelerin pil ömrü yaklaşık iki yıldır. Kolay kullanım için tasarlanan, pratik tuşlu, çok fonksiyonlu bu harika mühendislik hesap makinesi, uygun fiyatlarla Avansas’ta bulunmaktadır.

Bunların yanı sıra toplama makinesinin tüm zam hesaplama özelliklerine ek olarak kolaylaştırılmış maliyet ve kar hesaplamaları yapılabilen, 300 adım kontrollü, sesli yardım yazılımı bulunan hesap makineleri de vardır.

Her yerde yanınıza alabileceğiniz basit hesaplamalarınız için cep tipi hesap makineleri de satışa sunulmuştur. Maliyet, satış, marj gibi düzenli oran hesaplamaları yapmanız ve bunların çıktısını almak için yazdırma özelliğine sahip finansal hesap makinesi modelleri de Avansas’ta bulunmaktadır.

Para sayma, vergi hesaplama ve para birimi dönüştürme fonksiyonlarına sahip olan hesap makineleri vardır. Bütün ürünlerde geri tuşu olan farklı marka ve fonksiyona sahip bu gelişmiş hesap makinesi çeşitlerine, Avansas aracılığıyla uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Avansas’ta Satılan Hesap Makineleri Ergonomik midir?

Avansas’ta bulunan çeşit çeşit hesap makineleri oldukça ergonomiktir. Yani aradığınız türdeki bütün hesap makineleri kullanışlı ve işlevseldir. Avansas; sizi asla yarı yolda bırakmayan, yıllarca kullanabileceğiniz garantideki markaları hizmetinize sunar. Ürünler bulunduğu ortama uyum sağlayarak keyifli kullanım imkanı sağlar.

Hesap Makinesi Fiyatları Ne Kadardır?

Avansas’ta hesap makinesi fiyatları türüne ve markaya göre değişkenlik göstermektedir. Almak istediğiniz her çeşit ürün, diğer sitelere oranla kalite ve fiyat bakımından daha uygundur. Avansas’ın sunduğu hesap makineleri 2 yıla kadar pil ömürleri, sağlamlılığı ve uzun ömürlü kullanımlarıyla öne çıkan ekonomik ürünlerdir.