Ürün Kodu: 81260
Ürün Barkodu: 4549292015669

Marka : Canon

Product State: A0

Canon CEXV 49 Siyah Orijinal Toner

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 36.000 sayfa baskı kapasitesi
  • 24 ay garantili
  • Kusursuz performans
  • Siyah renk
  • Kaliteli baskı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Canon yazıcılarınızda kusursuz ve yüksek kaliteli baskı alabilmek için orijinal Canon tonerini kullanmalısınız. Bu sayede yazıcınız hem zarar görmez hem de dahil olduğu garanti kapsamını dışına çıkmamış olur.

ÜRÜN ADISiyah Toner
ÜRÜN MARKA - MODELİCanon - CEXV 49
SAYFA BASKI KAPASİTESİ36.000 Sayfa
ÜRÜN RENGİSiyah
UYUMLU YAZICILARCanon IR - C 3320 - 3300i - 3325i - 3330i
TONER TİPİOrijinal
GARANTİ SÜRESİ24 Ay

Canon- CEXV 49 siyah toner 36.000 sayfa baskı kapasitesi ile yüksek kalitede çıktılar almanızı sağlar. Mükemmel toner teknolojisi sayesinde Canon toner, temiz ve yumuşak baskı olanağı sunmaktadır. Ayrıca Canon tonerin 24 ay garanti süresi bulunmaktadır. Bu süre, tüketicinin ürünü teslim aldığı tarihten itibaren başlamaktadır. Yazıcının markası tarafından üretilen tonerler yazıcınıza zarar vermemektedir.

Canon CEXV 49 Siyah Tonerin Baskı Kalitesi Nasıldır?

Canon CEXV 49 siyah toner yüksek baskı kalitesi ile sizlere kusursuz performans sunmaktadır. Tonerindeki orijinal siyah pigmenti ve mürekkepleri ile nitelikli baskılar ortaya çıkarmaktadır. Canon toner sayesinde sayfa başına düşük maliyet imkânı sunarak olağanüstü yüksek verimlilik sağlamaktadır.

Kalitesinden ödün vermeyen Canon CEXV 49 siyah toner ile tüm belgelerinizi canlı ve temiz renkte alabilirsiniz. Canon toner ile mürekkepli yazıcılara oranla daha fazla sayıda kaliteli çıktı elde edebilirsiniz. Evinizde ve iş yerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünü Avansas’tan inceleyebilirsiniz. Enerji tasarrufu sağlayan Canon ürünleri çevreye karşı duyarlılığını da kanıtlamıştır. Orijinal Canon CEXV 49 siyah toner, performans yüksekliği ve kullanım kolaylığı ile öncü markalardan biridir.

Canon CEXV 49 Siyah Toner Hangi Marka ve Modeller İle Uyumludur?

Hızlı ve kaliteli baskılar almak için yazıcılarda toner kullanılmaktadır. Her marka, kendi yazıcısını ürettiği gibi kendi markasına ait tonerini de üretmektedir. Tonerlerin yazıcılarla uyum sağlaması için aynı marka ve modelde olması gerekmektedir.

Daha kaliteli baskı almak ve yazıcınıza zarar vermemek için kullandığınız cihazla uyumlu toner kullanmanız faydalı olacaktır. Canon CEXV 49 siyah tonerin uyumlu olduğu marka ve modelleri şu şekilde sıralayabiliriz.

  • Canon İmageRunner İR-C3320 Toner
  • Canon İmageRunner İR-C3300i Toner
  • Canon İmageRunner İR-C3525i Toner
  • Canon İmageRunner İR-C3530i Toner

Canon CEXV 49 Siyah Toneri Kullanırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  • Canon CEXV 49 siyah toneriniz bittiğinde üç seçeneğiniz vardır. Birincisi yeni bir toner almak, ikincisi tonerinizin dolumunu yaptırmak, üçüncüsü ise yazıcınız ile uyumlu muadil bir toner almaktır.
  • Bu toneri kullanırken öncelikle kullanılan yazıcının markasına dikkat etmelisiniz. Aynı marka toner aynı marka yazıcı ile kullanılmalıdır.
  • Canon tonerinizi kullanırken tamamen bitmesini beklemenize gerek yoktur. Tonerinizi doldurmak için toner doldurma noktalarına gitmeniz gerekir. Eğer toneriniz çipliyse, baskı kapasitesi dolmak üzere olduğunda, yazıcınız toner az uyarısı verecektir. Bu uyarı sonucunda tonerinizdeki baskı ve renk kalitesi düşmeye başlayacaktır.
  • Muadil toner kullanmak isterseniz Canon yazıcınıza ait aynı markanın muadil tonerini kullanmanız gerekmektedir. Ancak orijinal tonerler her zaman için daha yüksek performans gösterdiği için en doğru tercih olacaktır.
  • Kalitesi düşük baskılar almamak için tonerinizi orijinal olarak kullanmanız gerekmektedir. Yazıcınızın sağlığı açısından cihazınız ile uyumlu tonerleri kullanmak zorundasınız.
  • Yazıcı modeliniz ile %100 uyumlu toneri kullanmak en yüksek baskı kalitesi verimini elde etmenizi sağlayacaktır.

Canon CEVX 49 siyah toneri Avansas’tan inceleyebilirsiniz. Orijinal ürünün siparişini verip en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Canon CEXV 49 Siyah Orijinal Toner
3.397,97 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.