3 Taksit
Ürün Kodu: 70059
Ürün Barkodu: 4549526605895

Marka : Casio

Product State: A0

Casio FX-991EX 10+2 Haneli 552 Fonksiyon Bilimsel Hesap Makinesi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Ders kitabı ekranı
  • Ebatları: ( Y) 11,1 mm x (G) 77 mm x (D) 165,5 mm
  • 552 fonksiyon
  • Sezgisel, öğrenmesi kolay simge ekranı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Casio FX-991EX Bilimsel Hesap Makinesi Özellikleri
MateryalPlastik
RenkSiyah - Beyaz
Boyut11,1 mm X 77 mm X 135,5 mm
Ekran Boyutu192 mm X 63 mm
Ağırlık90 gr
TürüCLASSWIZ Modelleri
Fonksiyon Adedi552
EnerjiGüneş Enerjisi ve Pil
Dil DesteğiTürkçe - Türkçe
MenüVar
Dahili İşlem Basamakları15
İç İçe Parantez Seviyeleri24
Doğal Ders Kitabı GörünümüVar
Eş Zamanlı Denklem4 Bilinmeyen
Diğer ÖzelliklerQR Kodu

Casio bilimsel hesap makinesi, siyah-beyaz rengi ve plastik malzemesi ile şık ve kullanışlı bir yapıda karşınıza çıkar. İdeal makine tasarımı ve geniş ekran boyutu sayesinde işlemelerinizi rahatlıkla yapabilir ve görseller ile ilgili sıkıntı yaşamazsınız. Sunduğu hafif yapı sayesinde yanınızda taşımanız oldukça kolaydır. Casio bilimsel hesap makinesi, 552 adet fonksiyon çeşidi sayesinde size dilediğiniz işlemi yapma olanağı tanır. Hem güneş enerjisi hem de pil ile çalışabildiği için enerji kullanımında da oldukça uzun ömürlüdür. Türkçe dil desteği sayesinde işlemlerinizi ana dilinizde yapma olanağınız da mevcuttur. Eş zamanlı olarak 4 bilinmeyene kadar denklem oluşturabilir, QR kod özelliği ile cihaz bağlantısı yapabilirsiniz.

Casio FX-991EX Bilimsel Hesap Makinesi Sağlam ve Dayanıklı mıdır?

Casio hesap makinesi, plastik malzemeden üretildiği için düşme, çarpma ve çizilme gibi darbelere karşı dayanıklılık gösterir. Aynı zamanda plastik malzeme kullanımı ile ürün daha hafif bir yapı sunar. Böylece, ürünü cebinizde ya da çantanızda taşıyabilirsiniz. 90 gr ağırlığa sahip olan hesap makinesi sayesinde elinizde taşımanız ya da yanınızda bulundurmanız hiç zor olmaz. Kapaklı yapısı, tuş takımının ya da ekranın zarar görmesine karşı koruyucu bir görev üstlenir. 

Kolay ve sıkı oturan kaydırmalı kapağı, pratik bir açma kapama deneyimini beraberinde getirirken, kayıp düşme riskini de ortadan kaldırır. Pil ömrü ise 2 yıla kadar uzayabilir. Ayrıca, güneş enerjisinden yararlanabilme özelliği pil ömrünü de uzatan bir etkiye sahiptir. Ürüne ait gelişmiş ekran çözünürlüğü, görselleri kaliteli şekilde görebilmenize ve işlemlerinizi rahatlıkla yapabilmenize olanak tanır.

Casio FX-991EX Bilimsel Hesap Makinesi Yeterli Fonksiyona Sahip mi?

Casio bilimsel hesap makinesi, bünyesinde barındırdığı 552 adet fonksiyonu sayesinde çok karmaşık olan pek çok fonksiyon ve denklemi çözmenizi sağlar. Üslü ifadeler, mantık işlemleri, fonksiyon çeşitleri, kesirli ifadeler, yüzde hesapları, açı birimleri, diferansiyel hesapları, tümlev hesapları, trigonometri ve daha pek çok fonksiyonu bu ürün ile elde edebilmeniz mümkün olur. Casio hesap makinesi, menü özelliği sayesinde yapmak istediklerinizi menüde arayarak kolayca ulaşmanızı sağlar. Ayrıca, geri gidebilme özelliği sayesinde bir önceki işleme dönmenizi de sağlar. Sağ tarafta olacak şekilde tasarlanan sıfır tuşu ise hesap makinesine farklı bir yorum katar.

Casio FX-991EX Bilimsel Hesap Makinesi Her Alanda Kullanıma Uygun mudur?

Casio bilimsel hesap makinesi, standart hesap makinelerine göre çok daha gelişmiş ve karmaşık yapılara ve hesaplara hizmet eder. Bu sebeple, günlük kullanımdan ziyade, üniversitelerin mühendislik, matematik, istatistik gibi bölümlerinde okuyan öğrenciler ya da mezunlar için oldukça ideal bir üründür. Bu bölüm mezunları, yaptıkları iş dolayısıyla normal şartlarda içinden çıkılması zor görünen çok bilinmeyenli denklemleri, farklı hesap türlerini bilimsel hesap makinesi ile saniyeler içinde çözebilirler. Ancak, elbette standart 4 işlem için de bu ürün kullanılabilir. Ürünün büyük tuşlara sahip olması ve hafif yapısı, ürünü kullanışlı ve ergonomik kılan özelliklerdir.

Casio FX-991EX Bilimsel Hesap Makinesi Akıllı Cihazlara Bağlanabilir mi?

Casio bilimsel hesap makinesi kullanımında QR kodu denklemi girişleri oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz bu kod ile çizelgeleriniz ile tüm diğer grafiklerinizi akıllı telefonlarınız ya da tabletlerinizin ekranında görüntüleme imkânı bulabilirsiniz.

Casio FX-991EX bilimsel hesap makinesini, pek çok işlemi yürütebileceğiniz 552 farklı fonksiyonu, kaliteli gövde yapısı, uzun ömürlü kullanımı ile buna uygun fiyat seçenekleri ile avansas.com’da bulabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 518,17 TL 345,45 TL
Akbank 518,17 TL 345,45 TL
HalkBank 518,17 TL 345,45 TL
Yapı Kredi 518,17 TL 345,45 TL
Finansbank 518,17 TL 345,45 TL
Garanti 518,17 TL 345,45 TL
Casio FX-991EX 10+2 Haneli 552 Fonksiyon Bilimsel Hesap Makinesi
1.036,34 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.