Asetat Kalemleri

Toplam 42 sonuç

 

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Avansas kırtasiye malzemesi ihtiyaçlarınızı en uygun fiyatlarla karşılamaya ve sizi kaliteli ürünlerle buluşturmaya devam ediyor. Ev ya da ofis gibi ortamlarda pek çok kırtasiye ürününe ihtiyaç duyarız. Özellikle kalem bu ihtiyaçlar arasında önemli bir yer tutar. Farklı yüzeylere yazı yazmamız gerektiğinde ya da kolay silinmesini istemediğimiz notlar yazmak istediğimizde farklı kalemler kullanmamız gerekir. Avansas, asetat kalemi çeşitleri ile bu ihtiyacınızı karşılıyor. Avansas’ta yer alan asetat kalemi ürünleri ile benzersiz bir yazı deneyimi yaşayacaksınız!

Asetat kalemi, bünyesinde barındırdığı birçok özellikle ile farklı yüzeylere yazı yazabilme imkânı sunar. Pratik bir kullanıma sahip olan ürünler hayatınızı kolaylaştırır. Silinmesini istemediğiniz notlar yazabilmek için birebir olan kalemler, hızlı kuruyarak elinize bulaşmazlar. Birçok farklı alanda kullanabileceğiniz asetat kalemi ürünleri, dayanıklı bir yapıya sahiptir. Asetat kalemlerini CD, DVD, cam, plastik ve tahta yüzeylere yazı yazabilmek için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Farklı asetat kalemi çeşitleri ile silinmesi zor ve estetik yazılar yazabilirsiniz. Ayrıca asetat kalemi mürekkebi; ter, su ve sabun gibi çeşitli sıvılara karşı oldukça dayanıklıdır.

Asetat Kalemi Ne İşe Yarar?

Asetat kalemi ürünleri kırtasiye malzemeleri arasında oldukça ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alır. Bu kalemler; dayanıklı yapıları, çeşitlerine göre değişen uçları ve mürekkepleri ile fark yaratır. Peki asetat kalemi ne işe yarar?  Herkes, zaman zaman farklı tonlarda, farklı boyutlarda ve estetik görünen yazılar yazmak ister. Bunun yanı sıra normal ve keçeli kalemlerin etkili olamayacağı farklı yüzeylere yazı yazmanız gerekebilir. Bu istek ve ihtiyaçlarınız için asetat kalemi ürünleri en ideal ürünler olarak göze çarpar. Ofis malzemeleri içinde en dikkat çekici ürünlerden olan asetat kalemleri arasından ihtiyacınıza en uygun kalemi seçerek, dilediğiniz yüzeyde dilediğiniz görünüşte yazılar yazabilirsiniz.

Kolay silinmeyen ve dayanıklı yazılar yazma ihtiyacınızı karşılayan kalemler, Avansas güvencesi ile sizlere sunulur. Uygun fiyatlara en etkili kalemlere sahip olabilmek için Avansas doğru adrestir. Şimdi satın alın, kaliteli asetat kalemleri ile yazı yazması en zor yüzeylere estetik ve kalıcı yazılar yazabilmenin tadını çıkarın.

Avansas’ta Hangi Marka Asetat Kalemleri Bulunur?

Cam, plastik ve tahta gibi yüzeylere kalıcı ve kolay silinmeyen yazılar yazabilmek için asetat kalemleri kullanmak gerekir. Bu farklı yüzey çeşitleri arasına CD ve DVD yüzeyleri de eklenebilir. Asetat kalemlerini CD ve DVD kalemi olarak da kullanabilirsiniz. Bu oldukça fonksiyonel olan kalemlere sahip olabilmek için Avansas doğru tercih.

Avansas farklı markalara ait birçok kaliteli ürünü bünyesinde barındırır ve Avansas markasının güvencesi ile sizlere sunar. Bu ürünler arasında değişik markalara ait kırtasiye ürünleri de yer alır. Asetat kalemleri de bu ürünlerin içinde bulunur. Asetat kalemi ürünleri arasında en kaliteli olanlarını üreten pek çok ünlü marka, Avansas’ta yer alır. Bu markalardan bazıları şunlardır: 

  • Avansas, 
  • Faber Castell, 
  • Schneider, 
  • Edding.

Avansas

Avansas, asetat kalemi ihtiyacınızı en verimli şekilde karşılayabileceğiniz markaların başında gelir. Uygun fiyatlı kalem çeşitleri sunan Avansas asetat kalemleri, birçok özelliği bünyesinde barındırır. Avansas asetat kalemleri, oldukça kaliteli ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Kalemlerde farklı uç kalınlığı ve renk seçenekleri sunan Avansas, kullanacağınız yere göre birbirinden farklı özelliklere sahip kalemler üretir. Yazmak istediğiniz yüzeye ve yazım şekline uygun olarak, ince ve kalın uçlu asetat kalemi ürünlerini tercih edebilirsiniz. Ürün, kaliteli mürekkebi sayesinde kolay silinmeyen yazılar yazmanıza olanak tanır.

Faber Castell

Faber Castell kırtasiye malzemeleri, üretiminde yılların verdiği tecrübe ve sahip olduğu marka kalitesi ile adından söz ettiren dünyaca ünlü bir markadır. Firma, marka kalitesini asetat kalemi ürünlerinde de konuşturur. Marka, birbirinden farklı özelliklere ve kaliteye sahip asetat kalemi çeşitleri üretir. Faber Castell asetat kalemi oldukça canlı renklere sahiptir. Kalem aynı zamanda kolay kullanım imkanı sunar. Faber Castell asetat kalemleri, kolay silinmeyen ve tüm yüzeylerde kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir.

Schneider

Schneider asetat kalemleri, kaliteli ve kullanışlı yapısı ile dikkat çeker. Kalemler, tüm düz yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilir. Cam ve plastik gibi yüzeylerde kullanım için uygun kalemler, oldukça canlı renklere sahiptir. Kalitesi ve fonksiyonel yapısı ile dikkat çeken kalemlerin mürekkebi silinmeye ve suya karşı oldukça dayanıklıdır.

Edding

Edding markası, kırtasiye malzemesi üreten markalar arasında en çok tercih edilenler arasında yer alır. Edding asetat kalemi, kaliteli ve silinmeyen mürekkebe sahiptir. Edding ürünleri, renkli asetat kalemi seçenekleri ve farklı kullanım alanlarına uyum sağlayan uç kalınlıkları ile dikkat çeker. Çizim için ideal olan bu kalemler, sağlığa zararlı maddeler içermez. Edding asetat kalemleri, tüm yüzeylerde kullanıma uygundur.

Asetat Kalemi Çeşitleri Nelerdir?

Asetat kalemi ürünleri, renkleri ve uç kalınlıkları değişen birçok farklı çeşide sahiptir. Kalemler, farklı kullanım alanlarına uygun olarak farklı özelliklerle donatılmıştır. Kullanacağınız zeminin rengine uygun olarak kırmızı, siyah, mavi ve beyaz asetat kalemi gibi farklı renklere sahip kalemleri tercih edebilirsiniz. Bunun yanında yine kullanım amacına uygun olarak uç kalınlıkları 0.3 mm ile 3 mm arasında değişen, yuvarlak ve kesik uçlu asetat kalemi çeşitlerini deneyebilirsiniz.

Asetat Kalemleri Silinmeye Karşı Dayanıklı mıdır?

Avansas’ta satılan asetat kalemleri, zorlu zeminlere estetik yazılar yazabilmeniz için tasarlanmıştır. Bu kalemler ile yazılan yazılar silinmeye karşı oldukça dayanıklıdır. Kalıcı yazılar yazmanıza olanak tanıyan kalemler, kaliteli mürekkeplere sahiptir. Mürekkepler, yazı esnasında akma yapmaz ve elinize bulaşmaz. Suya ve diğer birçok sıvıya karşı dayanıklı olan mürekkeplere sahip kalemler ile kalıcı yazılar yazabilirsiniz. Silinmeye karşı dayanıklı olan kalemler ile yazdığınız yazıları silmek istediğinizde, alkol kullanarak rahatlıkla silebilirsiniz.

Asetat Kaleminin Yazımı Yumuşak mıdır?

Asetat kalemi, farklı yüzeylere kalıcı yazılar yazabilmenizi sağlayan ve birçok özelliği bünyesinde barındıran bir kalemdir. Zorlu yüzeylere kolaylıkla yazı yazabilmenizi sağlayan bu ürünler, farklı ve kaliteli uçları sayesinde yumuşak yazım özelliğine de sahiptir. Özellikleri değişen yüzeylere pratik şekilde yazı yazabilmenizi sağlayan kalemler, ergonomik yapıları ile yazı yazarken elinizde ağrı yaratmazlar. Pratik kullanım özellikleri ile dikkat çeken kalemler, oldukça dayanıklı ve fonksiyonel bir yapıya sahiptir.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

Günümüzde internetten alışveriş her ne kadar giderek yaygın hale gelsede, internet platformları ve internetten alışveriş hakkında zihinlerde hala bazı şüpheler bulunuyor. Avansas ile alışveriş yaptıktan sonra, bu şüphelerin ne kadar yersiz olduğunun farkına varacaksınız. Çünkü Avansas, bu şüphelerinizi gidererek, internetten güvenli alışveriş yapabilmenize olanak tanıyor. Avansas’tan satın aldığınız tüm ürünler, tıpkı göründüğü gibi ve birebir olarak kapınıza kadar gelir.

Avansas e-ticaret sektörünün en önde gelen firmaları arasında yer alır. Oldukça tercih edilen ve ürünleri alışveriş yapan herkes tarafından beğenilen Avansas, ürünlerini sunarken müşteri memnuniyetini ön planda tutar. Bünyesinde yer alan ürünler ile yüksek kullanım memnuniyeti sunan Avansas, güvenilir alışverişin sayılı adresleri arasında yer alır. Kaliteli ürünlerin uygun fiyatlarla buluştuğu bir adres olan Avansas, size güvenilir alışveriş imkanı sunar.  Avansas’tan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.