Ürün Kodu: 61764
Ürün Barkodu: 8680186587636

Marka : Ceymop

Product State: A0

Ceymop Renkli Alüminyum Mop Sapı 120 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Renkli mop sapı 120 cm
  • Dayanıklı ve uzun ömürlü
  • Aliminyum malzeme

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Temizlik, günlük yaşamın en önemli işlerinden biridir. Sağlıklı ve hijyenik bir ortamda yaşamak ve çalışmak için evlerde, iş yerlerinde ve okullarda günlük ve periyodik zamanlarda temizlik yapılır. Kolay kullanımı ve etkili temizlik gücü ile en sık tercih edilen ürünler, paspas ve mop sapıdır. İçine su ve deterjan konulan paspas kovasına, paspas ucunu batırmak için mutlaka bir mop sapı kullanmak gerekir. Burada devreye Ceymop Mop Sapı giriyor. Yardımcı temizlik gereci Ceymop alüminyum mop sapını kullanarak, bulunduğunuz ortamın hijyenik ve estetik olmasını sağlayabilirsiniz. 

İş motivasyonu ve iş verimi açısından son derece önemli olan temizlik ürünlerinde kalite ve dayanıklılığa önem verilmelidir. Ceymop mop sapı uzun süre dayanıklılığını korur, sağlığa zarar verecek hiçbir madde içermez. Kaliteli ve sağlam bir üründür. 

Alüminyum mop saplar okside olmaz. Ceymop mop sapı alüminyum malzemeden yapıldığı için su, deterjan veya herhangi bir kimyasal madde ile temas ettiğinde paslanmaz. Bu sayede ürünü uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz. Ceymop Renkli Alüminyum Mop Sapına, Avansas yardımcı temizlik gereçleri kategorisinden ulaşabilirsiniz. 

Evde ve ofiste ihtiyacınız olan tüm temizlik malzemelerini Avansas'ta bulabilirsiniz. Temizlik ürünlerinde stok yapmanın tam zamanı! Bulunduğunuz ortamı kir, leke, toz, virüs ve bakterilerden arındırmak için en kaliteli paspas ve mop saplarını Avansas ürünlerinde bulabilirsiniz.

Ceymop Renkli Alüminyum Mop Sapı ürününün genel özelliklerini tablodan inceleyebilirsiniz.

Ürün AdıCeymop Renkli Alüminyum Mop Sapı
Mop Sapı Uzunluğu120 cm
Kullanılan MalzemeAlüminyum Malzeme

 

Ceymop Renkli Alüminyum Mop Sapı Çabuk Kırılır Mı?

Avansas garantisi ile satışa sunulan tüm ürünler, uzun yıllar boyunca güvenle ve rahatlıkla kullanılır. Yardımcı temizlik araç gereçlerinde paspaslarla birlikte kullanılan mop saplarında dayanıklılık kriteri çok önemlidir. 

Ceymop alüminyum mop sapı oldukça güçlü ve sağlamdır, kırılma gibi bir sorun yaşanmaz. Paspas sapının dayanıksız ve kullanışsız olması temizlik anında büyük bir sıkıntıya yol açar. Ceymop mop saplarında kırılma, kopma, parçalanma gibi sorunlar asla yaşanmaz. Dayanıklı alüminyum malzemeden üretilen sap kısmında parçalar birbirinden kopmaz, bağlantı yerleri oldukça sağlamdır. Bununla birlikte, ürün 120 cm uzunluğunda olduğu için erişemediğiniz yerlere kadar uzanarak dip köşe temizlikte en büyük yardımcınız olacaktır. Dayanıklı, uzun ömürlü, kolayca zarar görmeyen bir üründür.

Ceymop Renkli Alüminyum Mop Sapı Dökülme Yapar Mı?

Ev ve iş yeri temizliğinin en büyük yardımcılarından biri paspas saplarıdır. Mop sapı olarak da bilinir. Mop saplarında uzunluk, kalınlık ve materyal fark etmeksizin dökülme sorunu yaşanmamalıdır. Ceymop Renkli Alüminyum Mop Sapı 120 cm modeli dökülme yapmaz. Çabuk deforme olmaz. 

Ürün birinci sınıf kalitede ve üstün standartlarda üretildiğinden, sap kısmında pul pul dökülme, soyulma ve renk atması gibi sorunlar yaşanmaz. Birçok farklı markada paspas sapları kalitesiz malzeme ile kaplıdır. Ceymop temizlik ürünlerinde böyle bir durum asla görülmez. Mop sapını ıslak, nemli ve kuru temizlik işlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bezin takıldığı başlık kısmı, uç kısmı ve gövdesinde hiçbir problemle karşılaşmazsınız.

Ceymop Renkli Alüminyum Mop Sapı İyi Temizler Mi?

İç mekanlarda geçirdiğimiz süre boyunca, bulunduğumuz ortamın temiz ve hijyenik olması sağlığımız açısından oldukça önemlidir. Temizlik ürünlerini iyi seçmemiz gerekir. Paspas, mikrofiber bezler ve paspas sapı gibi yardımcı temizlik gereçleri üstün kalite avantajıyla Avansas'ta satışta! 

Ceymop renkli alüminyum mop sapı, ev ve iş yeri temizliğinde size aradığınız rahatlığı sunacak. Kullanımı rahat ve kolay olduğu kadar, temizleme gücü de çok iyidir.

Sert ve yumuşak zeminlerde kolay hareket ettirilir. Uzunluğu sayesinde her yere ulaşır. En iyi temizlik performansını sağlayan bezlerle birlikte kullanıldığında, elde ettiğiniz sonuç harika olacaktır. Avansas temizlik ürünlerini toptan sipariş verebilirsiniz.

Ceymop Renkli Alüminyum Mop Sapı 120 cm temizlik ürününü en uygun fiyat ve hızlı teslimat avantıyla avansas.com’dan hemen sipariş verebilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Ceymop Renkli Alüminyum Mop Sapı 120 cm
50,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.