3 Taksit
Ürün Kodu: 72208
Ürün Barkodu: 8692390001518

Marka : Desan

Product State: A0

Desan PVC Tabanlı Koko Kapı Önü Paspas 50 cm x 100 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 50 cm x 100 cm ebatlarında
  • Kolay temizlenebilir malzeme
  • Hindistan cevizi elyafından üretilmiştir
  • Kaymaz taban yapısı
  • Ev ve ofis kullanımına uygun

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Evinizin dekorasyonu sizi yansıtır. Evinizde kullandığınız her bir eşya sizin zevkinizi ve bir nevi karakterinizi yansıtır. Evinizde bulunan eşyaların şık olması önemlidir fakat aynı zamanda evinizde kullandığınız eşyaların kolay temizlenebilme özelliği olmasının da önemi yadsınamaz. Bilindiği üzere, birçok kişinin oldukça fazla zaman harcadığı ve yorulduğu konu ev temizliğidir. Bu nedenle, evde kullanmayı tercih ettiğiniz ev eşyalarının kolay temizlenebilme özelliğine sahip olması gerekir. 

Bilindiği üzere paspas, özellikle Türkler tarafından sıklıkla tercih edilen bir üründür. Bunun nedeni ise paspasın kapının eşiğinde olması ve dışarıdan gelebilecek tozları engellemesidir. Aynı zamanda özellikle yağışlı günlerde çamura bulanmış ayakkabılar yüzünden evin içinin kirlenmesi muhtemel olduğu için bu durumun önüne geçmek amacıyla da kullanılmaktadır. 

Paspas kullanımının yaygın olmasının pek çok gerekçesi vardır. Bunlardan en önemli olan temizliktir. Bazı paspaslar dışarıdaki tozlarla evin içerisi arasında bir bariyer görevi görür ve dışarıdan gelen tüm kiri ve tozu içine hapseder. Bazı paspaslar, tüm kiri içine hapsetmesinin yanı sıra oldukça zor temizlenir. Fakat Desan paspas sayesinde bu gibi sorunlarınız tamamen ortadan kalkacaktır. Silkeleyerek veya elektrik süpürgesi aracılığı ile kolay temizlenebilme özelliği vardır. Ayrıca, hindistan cevizi elvafından üretildiği için yumuşacık bir yapısı vardır. Bunun yanında, 50 cm x 100 cm ebatları sayesinde kapınızın önü tamamen kapatarak evinize dışarıdan tozların gelmesini tamamen önler. 

 

 

MarkaDesan
ÜrünNem Alıcı Paspas
RenkKırmızı
Ebat50 cm x 100 cm
MalzemeHindistan Cevizi Elvafı
Kullanım Alanıİç ve dış mekan

 

Desan Koko Paspas Kaliteli Midir?

 

Paspaslar, kullanım alanları ve kullanım amaçları nedeniyle çok hızlı eskiyen ürünlerdir. Birçok kişi, paspas almadan önce almak istediği paspasın kaliteli olup olmadığı hakkında tereddüt eder. Fakat Desan Koko Paspas, hindistan cevizi elyafından üretilmiş ve yumuşak bir yapıya sahip üründür. Hindistan cevizi elyafının özellikleri de baz alındığında kire, toza ve neme oldukça dayanıklıdır. Bu nedenle, uzun süreler boyunca kullanabileceğiniz bu paspas evinizin tüm iç ve dış mekanlarında kullanılabilir ve evinize şık bir görünüm katar.

 

Desan Koko Paspasın Ebatları Nedir?

 

Bazı insanların e-ticaret sitesinden paspas alışverişi yaparken endişe yaşadığı bir diğer konu ise paspasın ebatlarıdır. Fakat Desan Koko paspas 50 cm x 100 cm ebatlarına sahiptir ve iç ve dış mekanlarda kullanıma uygundur. 

 

Desan Koko Paspas Kolay Temizlenebilir Mi?

 

Çoğu kişinin paspas kullanmasının amacı, dışarıdan gelen tozların ve kirlerin eve girmesini engelleyebilmektir. Desan Koko paspas, kirleri ve tozları kendi içinde hapsederek dışarı yayılmasını engeller. Aynı zamanda, içine hapsettiği kirlerin temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi oldukça kolaydır. Silkelenerek veya elektrikli süpürge aracılığıyla kolay temizlenme özelliği mevcuttur. 

 

Desan Koko Paspas Avansas’tan Toptan Olarak Alınabilir Mi?

 

Desan Koko paspası, evinizin iç ve dış cephesi gibi pek çok alanda kullanabilirsiniz; bu kullanım alanların fazla olması durumu ise sizde Desan Koko paspası birden fazla adette alma isteği uyandırabilir. Bu nedenle, avansas.com üzerinden satın alacağınız bu ürün için toptan satış imkanı vardır. Aynı zamanda, toptan satın alımlarda avansas.com’un sizlere sağladığı ayrıcalıklardan da faydalanabilirsiniz. 

Avansas üzerinden yapacağınız alışverişlerde kolay satın alım ve hızlı kargo ayrıcalığına sahipsiniz. 

Aynı zamanda, tek tıkla istediğiniz ürünün size ulaşmasına yardımcı olan Avansas aracılığı ile yaptığınız alışverişlerde, beğenmediğiniz ürünün iadesini kolayca yapabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Desan PVC Tabanlı Koko Kapı Önü Paspas 50 cm x 100 cm
772,40 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.