Ürün Kodu: 79443
Ürün Barkodu: 8690719102120

Marka : Doğuş

Product State: A0

Doğuş Adaçayı 20'li

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 20'li paket
  • 3-4 dakikada hazır
  • Tek kullanımlık poşet çay
  • Adaçayı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Ürün TürüPoşet Çay
Ürün Sayısı20
Ambalaj TipiKarton
Hazırlık Süresi3-4 dakika
Çay ÇeşidiAdaçayı

Bitki çayları farklı türlere sahiptir ve hepsinin birçok yararlı etkisi bulunur. Adaçayı da bu çay çeşitlerinden biridir. Adaçayı karaciğeri temizleyen, stresi azaltan, zararlı toksinlerin vücuttan atılmasını sağlayan, depresyona iyi gelen ve bunun gibi birçok faydası olan bir çaydır. Doğuş adaçayı tercih ederek bu faydalı çaydan doyasıya içebilirsiniz. İsterseniz evde isterseniz ofiste bulundurabileceğiniz poşet çaylar pratiktir. 3-4 dakikada hazırlanabilir. Kaynamış su ve Doğuş adaçayı poşet çay gerekli olan iki şeydir. Bu faydalı çay ile kendinizi daha rahatlamış ve sağlıklı hissedersiniz. Stresli bir dönemdeyseniz ve sakinleşmek istiyorsanız adaçayı tüketebilirsiniz. Soğuk kış günlerinde biraz ısınmak için Doğuş adaçayı tüketebilirsiniz!

Doğuş Adaçayı Sağlıklı mıdır?

Bitki çaylarının hepsi kendine ait özelliklere sahiptir. Genellikle sağlık için oldukça faydalı olan bitki çaylarının her biri birden çok şeye iyi gelir. Bu yüzden birçok kişi bitki çayları tüketir. Adaçayı da oldukça sık tüketilen bir bitki çayı türüdür. Adaçayı tansiyon düşüklüğüne, strese, yorgunluğa, soğuk algınlığına ve daha birçok soruna faydalı olur. Kış mevsiminde soğuk günlerde içinizi ısıtır. Sağlığınızı korumak için bu gibi bitki çayları tüketmek önemlidir. Adaçayınızı bal ile tatlandırabilirsiniz. Bunun yanı sıra limon sıkarak ekşi bir tat da verebilirsiniz. İstediğiniz gibi tatlandırabileceğiniz Doğuş adaçayı 20’li paket olarak satılır. Şık tasarlanmış kutusu ile mutfak tezgâhında ya da çalışma masasında bulundurabilirsiniz. Dilediğiniz zaman içinden bir poşet çay alıp kendinize çay hazırlayabilirsiniz.

Doğuş Adaçayı Lezzetli midir?

Sağlık açısından yararlı olan ve birçok soruna iyi gelen bitki çayları sıklıkla tüketilir. Adaçayı da bu bitki çaylarından biridir. Birçok probleme iyi gelen yatıştırıcı ve sakinleştirici bir çay olan Adaçayı oldukça lezzetlidir. Doğuş adaçayının sağlıklı formülü ile siz de kendinizi iyi hissedebilirsiniz. 20’li paketler ekonomik olarak iyi bir seçenek olabilir. Doğuş adaçayının lezzetine biraz daha lezzet katmak için bal ya da şeker ile de hazırlayabilirsiniz. Şık tasarlanmış kutusu ile masanızda ya da tezgâhınızda hem fazla yer kaplamaz hem de kullanım pratikliği sağlar. Poşet çay olan Doğuş adaçayı sıcak suya koyularak 3-4 dakika içinde hazır hale gelen pratik bir çaydır. 

Doğuş Adaçayı Hazırlanışı Kolay mıdır?

Doğuş adaçayı poşet çay teknolojisi ile üretilmiştir. Bunun amacı ise kullanan kişilerin adaçayını her yerde tercih edebilmesi ve hazırlanışını kolay hale getirebilmektir. Dilerseniz evinizde dilerseniz iş yerinizde ya da istediğiniz herhangi bir yerde gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Bir bardak sıcak suyun içine poşet çayı koyduktan sonra 3-4 dakika içerisinde hazır hale gelir. Sağlığa pek çok faydası olan bir bitki çayı olan adaçayı Doğuş markasının kaliteli üretimi ile sizin için ideal bir seçenek olabilir. Stres, tansiyon, soğuk algınlığı gibi birçok şeye iyi gelen Doğuş adaçayı aynı zamanda lezzetli bir tada sahiptir. Doğuş adaçayı uygun fiyat ve sağlıklı oluşu ile tüketmek isteyeceğiniz bir çay olabilir.

Doğuş Adaçayı Dinç Tutar mı?

Poşet çay teknolojisinden faydalanılarak üretilen Doğuş adaçayı 20’li paket halinde satılır. Poşet çayın sağladığı kolaylık ile 3-4 dakika içinde çayınızı hazır hale getirebilirsiniz ve böylelikle zamandan tasarruf edersiniz. İş yerinizde ya da okulda kolaylıkla tüketebileceğiniz Doğuş adaçayı sahip olduğu tazelik ve lezzeti ile sizi daima dinç tutar. Kış mevsiminde ve soğuk günlerde tüketerek soğuk algınlığı gibi sağlık problemlerini önleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra stresi azaltır ve vücuttan zararlı toksinlerin atılmasına yardımcı olur.  İçinizin ısınmasını sağlayacak Doğuş adaçayı sağlığınıza iyi gelen bir çay çeşididir. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Doğuş Adaçayı 20'li
69,19 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.