Ürün Kodu: 106076
Ürün Barkodu: 5000394203921

Marka : Duracell

Product State: A0

Duracell 2032 Düğme Pil 2'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Alkalin
  • Düğme Pil
  • 3 Volt
  • 2'li Paket

Ürün Hakkında

Bebek Güvenlik Teknolojisi: Bebeklerin ve küçük çocukların yutmasını önlemek için pilin arka kısmına uygulanan Bitrex® içeren, toksik olmayan acı bir tada sahip halka şeklinde bir katman yer almaktadır.

Kurcalamaya dayanıklı ambalaj: Çift yönlü sert plastik paketleme yardımıyla kazara açılmaları önleyen paketleme (yalnızca makas yardımıyla açılabilir)

Duracell 2032 lityum düğme piller: +%50 daha uzun ömürlü* (*Servis Çıkışı IEC standard testinde 2032 Lityum düğme pil için minimum ortalama ömür süresine göre. Sonuçlar cihaza ve kullanım şekillerine göre değişiklik gösterebilir.)

 

 

Duracell Özel 2032 lityum düğme piller yüksek saflıkta lityum kullanılarak yapılır ve özel cihazlarınıza %70 daha uzun ömür sağlar* (*Elektronik Anahtar IEC standard testinde 2032 Lityum düğme pil için minimum ortalama ömür süresine göre. Sonuçlar cihaza ve kullanım şekillerine göre değişiklik gösterebilir.). Duralock Güç Koruma teknolojisi sayesinde 10 yıla varan saklama süresi garantisi verilmektedir, yani bu lityum düğme pillerin ihtiyaç duyduğunuzda hazır olacağına emin olabilirsiniz. Duracell, çocuklarınızın güvenliğini sağlamak için pilin arka kısmında acı bir tada sahip halka şeklinde bir katman ve bir çocuk tarafından makassız açılması imkansız olan, kurcalamaya dayanıklı, çift katlı ambalaj içeren Bebek Güvenlik Teknolojisi'ni geliştirdi. Anahtarlıklar, küçük uzaktan kumandalar, tartılar, giyilebilen eşyalar, sensörler, tıbbi cihazlar (glukometreler, dijital termometreler), spor cihazlarında (kalp atış hızı takip cihazları, bisiklet aksesuarları) kullanım için tasarlanmışlardır.

 

ÖZELLİKLER 

 

Duracell 2032 lityum düğme piller, anahtarlıklar, küçük uzaktan kumandalar, tartılar, giyilebilen eşyalar, sensörler, tıbbi cihazlar (şeker ölçüm cihazları, dijital termometreler) ve spor cihazlarında (kalp atış hızı takip cihazları, bisiklet aksesuarları) kullanıma uygundur

 

Bebek Güvenlik Teknolojisi: Bebeklerin ve küçük çocukların yutmasını önlemek için pilin arka kısmına uygulanan Bitrex® içeren, toksik olmayan acı bir tada sahip halka şeklinde bir katman yer almaktadır.

 

Duracell 2032 lityum düğme piller - %70 daha uzun ömür* (*Elektronik Anahtar IEC standard testinde 2032 Lityum düğme pil için minimum ortalama ömür süresine göre. Sonuçlar cihaza ve kullanım şekillerine göre değişiklik gösterebilir.)

 

Kurcalamaya dayanıklı ambalaj: Çift yönlü sert plastik paketleme yardımıyla kazara açılmaları önleyen paketleme (yalnızca makas yardımıyla açılabilir)

 

Duracell 2032 lityum düğme pillerde yüksek saflıkta lityum kullanılır

 

10 yıl güç depolama garantisi

 

Duracell lityum düğme piller 1220, 1616, 1620, 1632, 2016, 2025, 2032, 2430 ve 2450 boyutlarında satılmaktadır

 

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Duracell 2032 Düğme Pil 2'li Paket
106,80 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.