Ürün Kodu: 107313
Ürün Barkodu: 4004764390588

Marka : Edding

Product State: A7

Edding 300 Marker Kalem Yuvarlak Uçlu Mavi Tekli

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1.5-3 mm yuvarlak uç
  • Dağılmaz ve çabuk kurur
  • Işığa ve suya dayanıklı
  • Tüm zeminlerde kullanılabilir
  • Yeniden doldurulabilir

Ürün Hakkında

Edding 300 Marker Kalem Yuvarlak Uçlu Mavi Tekli

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Materyal Plastik
Uç tipi Yuvarlak
Ofis Kullanımı Uygun

 

Kullanışlı tasarımı sayesinde her zeminde yüksek performans sergileyen yuvarlak uçlu kalem alternatifleri çabuk kuruması ile de memnuniyet kazanıyor. Genellikle yazı tahtaları için tercih edilen marker kalem seçenekleri ofislerde, okullarda ve evlerde kullanıma uygundur. Çabuk kuruyan bir yapıya sahip olduğu için leke oluşumunu da engelleyen ürün Tekli olarak satışa sunulduğundan ekonomik kullanım fırsatı tanıyor

 

Edding 300 Marker Kalem Yuvarlak Uçlu Tekli Dayanıklı mıdır?

 

İdeal kalınlığı ile ergonomik kullanım fırsatı tanıyan marker kalem alternatiflerinde farklı renk seçenekleri de aradığınızı bulmanızı kolay hale getirmektedir. Mavii renkli seçenekler her kullanıcıya uygun bir yapıya sahip olduğu için siz de bu renk alternatifini tercih ederek verimli kullanım fırsatından yararlanabilirsiniz. Materyal olarak plastik kullanılan ürün içeriği sayesinde dayanıklılık avantajını sizlerle buluşturmaktadır. Plastik içerik kırılmaya karşı dayanıklı olduğu gibi aynı zamanda darbelere karşı da dayanıklılık göstermektedir. Ofisinizde kullanmak adına tercih edeceğiniz marker kalemler ile mürekkep lekesi oluşmasını engelleyebilecek ve kaleminizin uzun süre kullanabileceksiniz.

 

Edding 300 Marker Kalem Yuvarlak Uçlu Tekli Kullanışlı mıdır?

 

Her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünler her zeminde etkili performans sergilemeye devam ediyor. Eğitimlerde kullanabileceğiniz bu ürünler ile daha rahat bir şekilde yazı yazabileceksiniz. Canlı rengi ile dikkat çekici bir görünüm olanağı sunan marker kalem alternatifleri uzun süreli kullanım imkanını da beraberinde getiriyor. Darbelere karşı dayanıklı olan kalem ergonomik tasarımı sayesinde kalemi tutarken konfor imkânına erişmenize yardımcı oluyor. Bu sayede yazı yazarken, not alırken ya da çizim yaparken kendinizi daha iyi hissedebileceksiniz. Ürünlerin yüksek kalitesi ve leke bırakmayan özellikte olması da her kullanıcının memnuniyetini kazanmaktadır. İdeal kalınlığı sayesinde zorlanmadan yazı yazabilmenizi sağlayan Edding 300 marker kalem yuvarlak ucu ile kalemi istediğiniz şekilde kullanabilmenizi kolay hale getiriyor.

 

Edding 300 Marker Kalem Yuvarlak Uçlu Tekli Kaliteli midir?

 

Markanın satışa sunduğu kalem alternatifleri yüksek kaliteli içeriği sayesinde kullanıcılardan tam not alırken ergonomik kullanım olanağı ile de ofislerin vazgeçilmezi haline geliyor. Yalnızca ofislerde değil aynı zamanda okullarda, eğitim merkezlerinde ve buna benzer pek çok yerde kullanıma uygun olan marker kalemler ile daha rahat bir şekilde yazı yazabilecek ve not tutabileceksiniz. Üründe sunulan avantajlardan biri de kalemlerin silinmeye karşı dayanıklı bir yapıya sahip olmasıdır. Yazı tahtasında dayanıklılık sağlayan bu ürün leke oluşumunu engellediği için kazaların önüne geçmeyi başarıyor.

 

Edding 300 Marker Kalem Yuvarlak Uçlu Tekli Avantajlı mıdır?

 

Üretilen kalem alternatifleri ile kaliteyi ve uygun fiyatı bir araya getiren marka marker kalem modellerinde sunmuş olduğu performans ile ofislerin en çok tercih edilen markası olmaya devam ediyor. Mürekkebinin hafif kokulu yapısı kullanıcıları rahatsız etmeyeceği için tereddüt etmeden ürünü kullanabilirsiniz. Siz de markanın kalemleri ile avantajlardan yararlanmamak istiyorsanız avansas.com üzerinden ürünü temin edebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinde olan kullanıcılara bir gün içerisinde gönderim yapan avansas ile hızlı kargonun keyfini çıkarın!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Edding 300 Marker Kalem Yuvarlak Uçlu Mavi Tekli
53,63 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.