Ürün Kodu: 95142
Ürün Barkodu: 4004764014422

Marka : Edding

Product State: A7

Edding 4500 T-Shirt Kalemi Sarı

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Uç şekli: yuvarlak uç
  • Uç kalınlığı Tanımı: 2-3 mm
  • Kokusuz, Su ve Işık geçirmez
  • Kapak konumu değiştirilebilir

Ürün Hakkında

Edding 4500 T-Shirt Kalemi Sarı

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler 
Kalem TürüKumaş Kalemi
Çizgi Kalınlığı2 - 3 mm
Kalem UcuFiltre Sistemli Yuvarlak Uç
KurulumHemen Kullanıma Uygun
Mürekkep TipiSu Bazlı ve Kokusuz
Renk Sarı
Kullanım YüzeyleriTişört, Ayakkabı, Bez Çanta, Servis Peçetesi, Şapka, Mutfak Önlüğü, Kot, Mutfak Örtüsü
Renk SabitlemeÜtü ile Sabitleme
Dayanıklılık60 Dereceye Kadar

 

Edding 4500 yuvarlak uçlu tekstil kalemi, kumaşlara uygulanabilen yapısı ile göz dolduran tasarımlar ortaya koyabilmenizi sağlar. 2-3 mm kalınlığına sahip olan çizgiler ile dilediğiniz kumaşı zevkinize göre doldurarak değerlendirebilirsiniz. Ürünün sahip olduğu filtre sistemli yuvarlak ucu ile çizimleri kolayca yapabilmeniz mümkündür. Herhangi bir kurulumaya ihtiyaç duymadan paket açılımı ile kullanıma hemen başlayabilirsiniz. Su bazlı ve kokusuz mürekkebi sayesinde rahatsız etmeyen, sağlıklı bir kullanıma imkân tanır. Mavi rengi ile canlı tasarımlara imza atabileceğiniz Edding 4500 tekstil kalemi ile yapacağınız her türlü çizimi ütü yardımı ile sabitleyebilirsiniz. Pek çok kumaş türü üzerinde uygulama yapabilir, işlediğiniz kumaşları 60 dereceye kadar olan sıcaklıkta yıkayabilirsiniz.

 

Edding 4500 T-Shirt Kalemi Sağlam ve Dayanıklı mıdır?

 

Edding 4500 tekstil kaleminin su bazlı ve kokusuz yapısı sayesinde, kumaşınıza işlem yaptıktan sonra sizi rahatsız edecek herhangi bir durum ile karşılaşmazsınız. Yuvarlak uçlu ve mavi tükenmez tekstil kalemini kullanarak kumaşlarınıza yaptığınız her tasarım, hızlıca kuruyarak akma ihtimalini ortadan kaldırır. Böylece, yazılarınız ya da çizimleriniz kumaşa çizildiği ilk anki gibi kalarak göz doyurucu bir tasarım sunar. Kumaş üzerine yaptığınız tasarımları buharsız ütü ile sabitleyerek kullanabilir, 60 dereceye kadar dayanabilen mürekkebi sayesinde çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Aynı zamanda, Edding 4500 ile yaptığınız tasarımlar, ışığa maruz kaldığında solmadan uzun süre kullanabileceğiniz bir forma sahiptir.

 

Edding 4500 T-Shirt Kalemi Sağlıklı mıdır?

 

Edding 4500 mavi tekstil kalemi ile yaptığınız çizimler sonucu kullandığınız kumaşta herhangi bir mürekkep kokusu olmaz. Işığa karşı oldukça dayanıklı olan yapısı, mürekkebin herhangi bir şekilde zarar görmemesini sağlar. Bunun yanında, Edding 4500 tekstil kaleminin kullanıldığı mürekkep su bazlı bir yapıya sahip olduğundan cilt ile teması halinde hiçbir sorun oluşturmaz. Ürün, sağlığı tehdit etmeyecek maddeler ile üretildiği için güvenle kullanabilirsiniz. Tasarımınızı sabitledikten sonra mürekkep hiçbir şekilde farklı bir alana bulaşmaz.

 

Edding 4500 T-Shirt Kalemi Kullanımı Kolay mıdır?

 

Eding 4500 yuvarlak uçlu tekstil kalemi ile uygulama yaparken birtakım uyarı ve önerilere uymanız, daha sağlıklı bir kullanım deneyimi elde etmenizi sağlayabilir. Öncelikle, tekstil kalemi ile çizime başlarken, mürekkebin sızma yapmasına engel olmak için uygulamayı yapacağınız kumaşın altına bir adet mukavva parçası koyabilirsiniz. Dilediğiniz tasarımı oluşturduktan sonra kullandığınız mürekkebi sabitlemek amacıyla buharsız makine ile ütüleyebilirsiniz. Böylece, kumaşın üzerine işlediğiniz mürekkep 60 dereceye kadar ısıya karşı dayanıklı bir yapıya sahip olur. Ürünü yatay konumda saklamayı tercih etmeniz daha sağlıklı bir kullanım imkânını beraberinde getirir. Kumaşı, işlemi yapacağınız alana çift taraflı bantla sabitleyebilirsiniz. Böylece, kumaşı boyarken zorluk yaşamazsınız. Tüm hazırlığınızı tamamladıktan sonra çizim işlemine dış hatları oluşturmakla başlayabilirsiniz. Çizimi tamamladıktan sonra kurutup iç bölgelerin boyama işlemleri ile devam etmeniz, tasarım sürecinizi kolaylaştırır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Edding 4500 T-Shirt Kalemi Sarı
-1,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.