Ürün Kodu: 61039
Ürün Barkodu: 4004764018642

Marka : Edding

Product State: A7

Edding 750 Boya Marker Kalem Beyaz

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2-4 mm uç kalınlığı
  • Tüm yüzeylere uygun
  • Yuvarlak uç
  • Isıya dayanıklı mürekkep

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Edding 750 Boya Markörü Kalem Yuvarlak Uçlu Beyaz
Çizgi genişliği2-4 mm
RenkBeyaz
Uç ŞekliYuvarlak
Dayanıklı Olduğu Sıcaklık400 °C
Su GeçirmezlikEvet

Edding 750 yuvarlak uçlu beyaz kalem, istediğiniz yüzeylerde örtücü boya olarak kullanmanız için tasarlanmıştır. İstediğiniz materyali işaretlemek, etiketlemek veya kusurlarını örtmek için kullanabilirsiniz. Ürünü kullanacağınız yüzeyi belirleyince, ürünü aşağı eğerek mürekkebinin aktive olmasını sağlayarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca aktive olan ürünü sallayarak mürekkep akışını hızlandırabilirsiniz. Sonrasında ürünü istediğiniz yüzeye uygulayarak kullanabilirsiniz. Ürünün kapağını kapattığınızda mürekkep akışının durması için yatay pozisyonda ve hareket ettirmeden muhafaza ediniz. Kalemi tutarken eğimini değiştirerek çizgi kalınlığını arttırıp azaltabilirsiniz. Yuvarlak ucu sayesinde çiziminize ya da yazınıza istediğiniz şekli verebilirsiniz. Ergonomik olarak çalışmanıza uygun biçimde tasarlanmıştır, bu da kalemden maksimum verimi almanızı sağlar.

Edding 750 Yuvarlak Uçlu Beyaz Kalem Dayanıklı mıdır? 

Edding 750 yuvarlak uçlu beyaz kalemin yuvarlak formdaki ucu, temas ettiği yüzeydeki kuvveti eşit şekilde yansıtarak uca uygulanan direnci azaltır. Bu sayede kalem ucunu formu bozulmadan uzun sürelerde kullanabilirsiniz. Ürünün gövdesindeki alüminyum sayesinde darbelere ve kırılmaya karşı dayanıklıdır. Bu sayede ürünü kullanmıyorken mürekkep sızdırma gibi sorunlarla karşılaşmaz, uzun seneler kullanabilirsiniz. Ayrıca mürekkep 400 °C’ye kadar dayanıklılık sunmaktadır. Bu sayede yüksek sıcaklık gerektiren işlemlerde de kullanabilirsiniz. Su geçirmez özelliği sayesinde suyla temas eden bölgelerde de kullanabilirsiniz. Beyaz rengini uzun süre muhafaza eder.

Edding 750 Yuvarlak Uçlu Beyaz Kalem Güvenli midir? 

Edding 750 yuvarlak uçlu beyaz kalem özellikleri incelendiğinde görüleceği üzere, tolüen/ksilen ilavesiz hafif kokulu mürekkep içermektedir. Bu sayede kalemi kullanırken zehirli uçucu gazlar solumamış olursunuz. Mürekkebe temas etmeniz halinde elinizi yıkamanız yeterli olacaktır. Ayrıca hafif kokulu olması sayesinde kullanırken rahatsız olmanızı engeller. Mürekkep uyguladığınız yüzeyde kuruduktan sonra bulunacağınız bir temasta herhangi bir sağlık sorunu teşkil etmemektedir. Üretim esnasında sürekli kontrol edilerek güvenlikle ilgili herhangi bir problem oluşmasının önüne geçilir. Sağlıkla ilgili herhangi bir şüphe duymadan kullanabilirsiniz.

Edding 750 Yuvarlak Uçlu Beyaz Kalem Her Yüzey İçin Uygun mudur? 

Edding 750 yuvarlak uçlu beyaz kalemimetal, plastik gibi koyu renkli yüzeylerde de cam gibi şeffaf yüzeylerde de kullanabilirsiniz. Şeffaf yüzeylerde ışık geçirmeme özelliği sayesinde opak olarak görünür. Pürüzsüz yüzeylerde olduğu gibi pürüzlü yüzeylerde de kullanabilirsiniz. Pürüzlü yüzeylerde yüzeyin şeklini koruyarak düzgün dağılan bir mürekkep tabakası oluşur. Mürekkep içeriği sayesinde kullanıldığı yüzeyle kolaylıkla birleşir ve kendini sabitler. Su geçirmez özelliği sayesinde kullanım sonrasında dökülme, aşınma gibi problemler yaşamazsınız. Sürekli suyla temas eden, yüksek sıcaklıklara çıkan malzemelerle kullanabilirsiniz. İç mekan malzemeleri için de dış mekan malzemeleri için de kullanıma uygundur. Mürekkep kalitesi sayesinde az aydınlatılmış ortamlarda bile kolayca fark edilir. İç mekân projelerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Edding 750 Yuvarlak Uçlu Beyaz Kalemin Kullanımı Kolay mıdır? 

Edding 750 yuvarlak uçlu beyaz kalemin kullanımı, son derece kolaydır. Herhangi bir kalemin kullanırken olduğu gibi kullanacağınız yüzeye uyguladıktan sonra kuruması için kısa bir süre beklemeniz yeterli olacaktır. Çabuk kuruyan mürekkebi sayesinde büyük alanlarda çalıştığınız işlerinizde zamandan tasarruf edebilirsiniz. Boya pigmentasyonu yüksek olduğu için belirgin şekiller oluşturmanız oldukça kolaydır. Kullandıktan sonra çocuğunuzun ulaşamayacağı bir yere kaldırınız. Edding 750 yuvarlak uçlu beyaz kalem, fiyatı bakımından da oldukça uygundur. Hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişiniz, 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Edding 750 Boya Marker Kalem Beyaz
165,86 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.