Ürün Kodu: 52634
Ürün Barkodu: 4004764017485

Marka : Edding

Product State: A7

Edding 751 Boya Marker Kalem Mavi

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1-2 mm uç kalınlığı
  • Tüm yüzeylere uygun
  • Yuvarlak uç
  • Isıya dayanıklı mürekkep

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir? 

Edding 751 Boya Markörü Kalem Yuvarlak Uç Mavi
Çizgi Kalınlığı1-2 mm
Yazı RengiMavi
Uç ÖzelliğiYuvarlak Uç
DayanıklılıkSuya ve Isıya Dayanıklılık
Boya ÖzelliğiMürekkep

Çağımızın hızla ilerlemesi ve teknolojik gelişmeler ihtiyaçlarımız için birçok seçenek sunduğu gibi kırtasiye sektöründe de önümüze oldukça çeşitler sunmaktadır. Bu kırtasiye ihtiyaçlarımızdan birisi de elbette kalemdir. Sanattan eğitime, sanayiden sosyal hayata kadar her alanda kalem kullanmak kaçınılmazdır. Dolayısıyla bu seçenekleri, kullanmak istediğimiz pozisyona göre kalem seçiminde de değerlendirmekteyiz. Örneğin; günümüz şartlarında mürekkepli kalemlerin kaygan zeminlerde kullanıldığında ihtiyacı karşılayamadığı görülmüştür. Özellikle peyzaj, tekstil ve grafik tasarım gibi alanlarda  boya markörü kalemler, bu anlamda oldukça kalıcı ve başarılı sonuçları göz önüne alındığında en çok tercih edilen kalem türü olmuştur. Markör kalemlerin kullanım alanına, amacına ve marka çeşidine göre birçok çeşidi mevcuttur. Bunlardan birisi de Edding 751 boya markörü kalem yuvarlak uçlu mavi rengine sahip olandır.

 Edding 751 Boya Markörü Kalem İhtiyacı Tam Olarak Karşılar mı? 

Markör kalem kullanmak istediğinizde öncelikle bunu hangi amaçla kullanmak istediğinizi belirlemelisiniz. Çünkü markör kalemler de kendi içlerinde kullanılacak yüzey cinsine göre değişmektedir. Örneğin; ahşap yüzey için kullanacağınız markör kalemi porselen yüzey için kullanamazsınız ya da cam yüzey için kullandığınız markör kalemle ahşap üzerinde kötü sonuçlar alabilirsiniz. Dolayısıyla markör kalemin kullanım özelliğine göre belirlenen numaralarına dikkat etmeniz gerekebilir. Bu noktada kaygan tüm yüzeylerde kullanmak amacıyla ürün bakıyorsanız size önerimiz Edding 751 boya markörü kalemyuvarlak uçlu maviürünüdür. Bu ürün mürekkeplidir. Ancak normal mürekkepten ziyade markör kalemler için üretilen özel boyadan elde edilen mürekkep kullanılmıştır. Bu mürekkebin özelliği ise kaygan yüzeylerde normal mürekkep gibi dağılmaması ve daha iyi tutunmasıdır. Dolayısıyla cam, plastik ve metal gibi yüzeyler üzerinde hatta her yüzeyde yapacağınız çizim işlerinden bu ürün ile istediğiniz sonuçlar elde edersiniz. Genel kullanıcı tercihlerine bakıldığında en çok tercih edilen ürünlerin başında gelmektedir. Bu da gösteriyor ki; ürün ihtiyacı karşılama anlamında oldukça başarılıdır.

 Edding 751 Boya Markörü Kalem Dayanıklı mıdır? 

Edding 751 boya markörü kalem yuvarlak uçlu maviürünüözel üretimi sayesinde  suya ve yüksek ısıya oldukça dayanıklıdır. Bunun yanı sıra ışığa ve silinmelere karşı dayanıklılığı da oldukça fazladır.

 Edding 751 Boya Markörü Kalemi Diğerlerinden Ayıran Farklı Özellikler Nelerdir? 

Piyasada talebe göre farklı uç kalınlığında, renkte ve özellikte markör kalem çeşidi bulunmaktadır. Bunları kalitesi ve fiyatı açısından da ayrıca derecelendirebiliriz. Edding 751 boya markörü kalem yuvarlak uçlu mavi kullanımı ile kaliteli sonuçlara ulaşılması bakımından tüketici tarafından en çok tercih edilen markör kalem serilerinden biridir. 1-2 mm kalınlığındaki yuvarlak ucu oldukça yumuşaktır ve kullanılan yüzeye hemen uyum sağlar. Bu kalemlerin içindeki mürekkebin akışı valf ayarlıdır. Kalemi kullanmadan önce, hafif sallamanız gerekir. Ardından kaygan yüzeye yazı ya da çizim yapılır. Valf ayarlı mürekkep sayesinde yüzeyde cilalı bir görünüm kazanır. Bu ürünü benzerlerinden ayıran bir diğer özelliği de kaygan, metal ya da cam yüzeylerin yanı sıra hemen hemen her türlü yüzeyde kullanılabilir olmasıdır. Hatta gözenekli ve koyu renkli yüzeylerde dahi mürekkebinin kapatıcı özelliği ile oldukça başarılı sonuçlar alınmaktadır. Kullanım şekli gayet kolay ve pratiktir. Kağıt üzerinde dahi kullanabilirsiniz.

Ürünle ilgili sitemizden online sipariş verebilirsiniz. Hızlı sipariş bölgemizdeyseniz siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Edding 751 Boya Marker Kalem Mavi
156,28 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.