Ürün Kodu: 54881
Ürün Barkodu: 3249440903145

Marka : Esselte

Product State: A0

Esselte 90314 Pendaflex Askılı Dosya Telsiz Sarı 25'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 32,5 cm x 24 cm ölçülerinde
  • Kavalyesiz
  • Kullanılacak havuza göre ±30 mm’ye kadar kullanılabilir
  • Geri dönüşümlü karton
  • Ekonomik fiyat avantajı

Ürün Hakkında

Esselte 90314 Pendaflex Askılı Dosya Sarı 25'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Paket İçeriği : 25 adet askılı dosya
Kavalye : Bulunmuyor
Havuz kullanımı : 30 mm kadar uygun
Renk : Sarı
Ürün boyutu: 32,5 x 24 cm
Çekmece içi kullanım : Uygun

 

Arşivleme işlemini yapmak için kullanılan kâğıtlara dosya adı verilmektedir. Dosyalar genellikle özel yazılar içeren önemli belgelerden oluşmaktadır. Esstelte Pendaflex askılı dosya ile belgelerinizi çekmecenizde düzenli bir şekilde arşivleyebilirsiniz. Kullanılacak havuz boyutuna göre 30 mm'ye kadar kullanım imkânı sunan dosya 32,5 x 24 cm boyutuna sahiptir kavalyesiz olarak satılan ürün için ayrıca kavalye satın almanız gerekiyor.

Esselte Pendaflex Askılı Sarı Dosya Havuz İçin Uygun mudur?

Esselte Pendaflex askılı sarı dosya 30 mm derinliğe sahip olan dosya havuzlarda çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Havuz içinde etiketleme yaparak dosyanızı kolay bir şekilde arşivlemenize olanak sağlar. Bu sayede dosyalarınıza çabuk bir şekilde ulaşarak işinizi halledebilirsiniz. İş ortamında dosyaların çabuk ulaşılabilir olması işinizi çabuk bir şekilde bitirmenize olanak sağlayarak iş performansınızı arttırarak konforlu bir çalışma alanı sunarak yorulmanızı engellemenize yardımcı olur.

Esselte Pendaflex Askılı Sarı Dosya Çekmecede Kullanım Sağlar mı?

Dosya kavalyesi kullanarak dosyalarınız çekmecenizde saklamaya uygun bir hale getirebiliriz. Dosyanın yan tarafında bulunan askılar sayesinde dosyalarınızı kavalye üzerine rahat bir şekilde asarak çekmecede muhafaza edebilirsiniz. Pakete dahil olmayan kavalyeyi ayrıca satın almanız gerekiyor. Arşiv gibi dosyalar için ayrılmış bölümlerde dosyaya çabuk bir şekilde ulaşmak çok önemli askılı dosyalar asılarak saklandığı için ulaşması kolay olan dosyalardır. Bu yüzden arşivleme alanlarına sık tercih edilir. Arşivleme alanında dosyalar kadar saklama alanları da büyük önem taşıyor dar alanlarda bile yüksek performans gösteren ürünü içiniz rahat şekilde tercih edebilirsiniz. Evrak ortamında da kullanıma uygun olan dosyaları evden çalışanlar da sık bir şekilde tercih ediyor. Havuz kullanımı içinde olan ürünü her zaman yanınızda.

Esselte Pendaflex Askılı Sarı Dosya Dayanıklı mıdır?

Arşivleme dosyası olarak tasarlanan Esselte Pendaflex askılı sarı dosya elastik yapısı sayesinde deformasyonlara karşı dayanıklı olarak üretiliyor. Marker kalemler ile kullanılmaya uygun olan dosyaların üzerine marker kalem kullanarak işlem yaparsanız belgelerinizi daha dayanıklı olmasını sağlamış olursunuz.  Arşivleme alanında dosyaların üzerinde bulunan yazıların uzun ömürlü olması gerekiyor bu yüzden marker kalemler ile uyumlu dosyalarla çalışmak yazının uzun ömürlü olmasına yardımcı oluyor. Esselte markası arşivleme alanında öncü bir marka ürettiği dosyalar arşivleme yapmaya uygun olarak tasarlanıyor.

Esselte Pendaflex Askılı Sarı Dosyanın Sunmuş Olduğu Kolaylıklar Nelerdir?

Kenarlarında bulunan askılar sayesinde dosyayı  asarak diğer dosyalarla karışmasını önleminize yardımcı olur. Dosyaların düzenli bir şekilde bir arada durmasını sağlayarak arşivin dağılmasını engelleyerek rahat bir çalışma alanı sunar. Kalabalık dosya görünümünü ortadan kaldırarak aradığınız dosyaya kolay ulaşım imkânı verir. Bu sayede dosya kayıplarının önüne geçebilirsiniz. İş yerinde geriye dönük dosyalara acil bir şekilde ulaşmak gerekebiliyor. Esselte markası da uygun fiyatlı ürünler ile arşivleme yapmanıza olanak tanıyor. Çalışma alanlarınızı toplayarak masanızın ve arşiv odanızın dağılmasını engelliyor.

Kaliteli malzeme yapısıyla yorulmadan aradığınız dosyayı önünüze getiriyor. Hızlı teslimat bölgesinden birinde yaşıyorsanız siparişiniz 1 iş günü içinde adresinize teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Esselte 90314 Pendaflex Askılı Dosya Telsiz Sarı 25'li Paket
Birim Fiyat = 29,10 TL
727,57 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.