Ürün Kodu: 72097
Ürün Barkodu: 8690526063294

Marka : Eti

Product State: A0

Eti Benimo Lokmalık 80 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Lezzetli atıştırmalık
  • Hindistan cevizli
  • Marshmallowlu bisküvi

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Eti Benimo Lokmalık Özellikleri
Paket Hacmi80 gr
Paket İçerik Adedi7 tane

Üzeri hindistan cevizi serpilmiş çikolata kaplı yumuşacık iki bisküvi arasında marshmallow lezzeti ile her an tüketmekten zevk alacağınız lokmalık avansas.com’da sizleri bekliyor.

Eti Benimo Lokmalık Lezzetli midir?

Eti Benimo lokmalık 80 gr, ağızda dağılan iki bisküvi arasında yoğun marshmallow lezzeti ile dikkat çeker. Üzeri çikolata kaplı hindistan cevizli lokmalık, günlük yaşamda yoğun iş temposu için lezzetli bir atıştırmalıktır. Bir fincan çay veya kahve yanında oldukça leziz bir tamamlayıcıdır. Kaliteli ham maddelerden üretilen lokmalık, özenle paketlenmiş ambalajı içerisinde uzun süre tazeliğini korur. Yüksek kalite kakaodan üretilen kremsi çikolatası ağızda unutulmaz bir tat bırakır. Lokmalık, yumuşacık, çiğnenebilir bir yapıya sahiptir. Ofiste, evde veya dışarıda canınızın istediği her an tüketebilir, marshmallow ve çikolata tadının mükemmel uyumunu deneyimleyebilirsiniz. Üretimde özenle hazırlanan bisküvisinin ağızda dağılan yumuşacık yapısı, iki bisküvi arasında yoğun ve bol lezzetli yumuşak marshmallow, çikolata kaplı dış yüzey ve son olarak hindistan cevizi aroması hem gözlerde hem de midede şölen yaratır. İş hayatında verilen kısa molalarda atıştırmalık olarak enfes tadı sizlere eşlik edebilir. İlk lokmalıktan itibaren tüketmeye doyamayacağınız çikolata kaplı yumuşacık favori atıştırmalığınız haline gelir.

Eti Benimo Lokmalık Yumuşak mıdır?

Lokmalığı oluşturan 4 temel bileşenin birbiri ile uyumu tüketicilere keyifli anlar yaşatır. Özenle pişirilen bisküvi ağızda dağılır, marshmallow tadı ile mükemmel bir uyum sağlar. Ayakta, seyahat ederken veya küçük bir iş molasında paketi açarak bu mutluluğu sizlerde deneyimleyebilirsiniz. Her paket içerisinde dışarıdan herhangi bir kontamine ve hava girmeyecek şekilde ambalajlanmış 7 adet lokmacık bayatlamaz ve ilk günkü tazeliğini korur. Paket açılmadığında uzun süre saklanmasına rağmen paket içeriği paket açıldığında aynı tat ve aromayı sizlere sunacak şekilde üretilmiştir. Üzeri çikolata ve hindistan cevizi kaplı lokmacık, hindistan cevizinin tropik aromasını ve çikolatanın enfes lezzetini sizlere sunar. En iyi kakao tanelerinden üretilen çikolata ağızda eriyen kremamsı yapıya sahiptir. Oldukça yumuşak olan lokmalık, her zaman almak isteyeceğiniz bir tada sahiptir. Hindistan cevizi ile harmanlanmış bisküvi üzerini kaplayan çikolatası, çikolata ihtiyacını giderir. Marsmallow lokmalığın yumuşacık olmasını sağlar.

Eti Benimo Lokmalık Boyutu İdeal midir?

Lokmalığın ideal boyutu tüketilmesini de kolaylaştırır. Tek bir lokmalık bütünüyle ağza alındığında tüm aroma ve tatlar birleşerek alınan hazzı en yüksek noktaya taşır. Tek bir paket içerisindeki 7 adet lokmalık sizlerin ihtiyacını karşılamak üzere hazırlanmıştır ve ambalaj boyutu, favori atıştırmalığınızı canınız istediği her an tüketebileceğiniz şekilde çantanızda, elinizde ve cebinizde taşıyabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Eti Benimo lokmalık özellikleri ile ön plana çıkar, enfes tadı keyifli anlar yaşatır. Yumuşak marshmallow, iki bisküvi arasında ağızda erir ve lezzeti en yüksek noktaya taşır. Lokmalık boyutu, ağza tek bir seferde alınabilecek şekilde üretilmiştir. Mükemmel tatların uyumu ağızda bir şölen yaratır. İş hayatında kısa iş molalarında çay ve kahvenin yanında atıştırmak için idealdir. Evde film izlerken favori atıştırmalığınızı yanınıza alıp anın tadını çıkarabilirsiniz. Gerçek Eti kalitesi ile birleşen bu yumuşacık lokmalık, uygun fiyatı ile de oldukça ekonomiktir.

Sizlerde bu enfes tada sahip atıştırmalık Eti Benimo lokmalık fiyatları için ürünü detaylı olarak inceleyebilir ve ihtiyaç duyduğunuz her an tüketmekten zevk alacağınız ağızda dağılan yumuşak lokmalığı avansas.com üzerinden sipariş edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Eti Benimo Lokmalık 80 gr
16,38 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.