Ürün Kodu: 77446
Ürün Barkodu: 8690526345208

Marka : Eti

Product State: A0

Eti Hoşbeş Gofret Kakaolu 70 gr 12'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 70 gr 12'li paket
  • Çıtır çıtır gofret keyfi
  • Dayanılmaz kakao lezzeti
  • Lezzetli atıştırmalık
  • Vazgeçilmeyen lezzet

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Ağırlığı70 gram
Paket 12'li paket
Gofret içeriğiKakao kremalı
MarkaEti
Menşei Türkiye

Eti Hoşbeş Gofret Kakaolu Lezzetli midir?

Eti’nin son yıllardaki en trend ürünlerinden birisi olan Eti Hoşbeş Gofret Kakaolu seçeneğiyle de çok beğenildi. Özel kakao kremasının ince gofret dilimleriyle buluştuğu Eti Hoşbeş Gofret Kakaolu 70 gram paketleriyle pratik bir kullanıma sahip. Açtığınızda bir kerede bitirebileceğiniz ürün, bu sayede bayatlama ya da yeniden saklama gibi durumları da yaşamanızı önlüyor. Çantanızda taşıyabileceğiniz küçüklükteki gofret, acıktığınızda açlığınızı bastırmaya birebir. Çayınızı yudumlarken size eşlik edecek gofret, gün içerisinde size enerji verecek. Avansas güvencesiyle satın alacağınız ürün, kısa süre içerisinde kapınızda sizler için özel olarak teslim edilecek. 

Eti Hoşbeş Gofret Kakaolu İçerisinde Mısır Şurubu Var mıdır?

Eti Hoşbeş Gofret Kakaolu özellikleri tamamen insan sağlığına uygun olarak geliştirildiği için mısır şurubu gibi tatlandırıcıları da içermiyor. Özellikle yapay tatlandırıcı kullanmama gibi kriterleri bulunan kişiler için bu yönden de avantaj sağlayan Eti Hoşbeş, ilk ısırık itibariyle lezzetiyle herkesi etkiliyor. Hafif olması sayesinde de yedikten sonra herhangi bir ağırlık hissi vermeyen Eti Hoşbeş Gofret Kakaolu 70 gram bu sayedealternatiflerinin de önüne geçmeyi başarıyor. İçerisinde zararlı herhangi bir madde bulunmayan ürün, Eti tarafından özel olarak üretildiği gibi pratik paketiyle de her tatlı ihtiyacınızda yanınızda. Kakaolu olmasına karşın tatlılık konusunda özel bir formüle sahip olan gofret, ince sade gofret katları ile birlikte tatlılığının hoş bir dengesini sunuyor. 

Eti Hoşbeş Gofret Kakaolu Çok Tatlı Mıdır?

Eti Hoşbeş Gofret Kakaolu özellikleri içerisinde en çok dikkat çeken kremasının tadı ve ince gofretleri. Isırılması ile birlikte ağızda dağılan ve özel kakao kremasıyla ağızda hoş bir tat bırakan gofret, 70 gram paketiyle tek kişi için ideal sayıda. Eti’nin özel üretim hatlarında titiz bir şekilde üretilen Eti Hoşbeş Gofret Kakaolu fiyatı ile de oldukça dikkat çekici durumda. Kişilerin alım gücünü zorlamayan ve hafif, lezzetli bir atıştırmalık isteyenlere hitap eden gofret, kakaolu olması sayesinde çikolata saatlerinde de kendine yer buluyor. Gofret sevmeyen kişilerin dahi tattıktan sonra favori ürünü olmayı başaran Eti Hoşbeş Gofret Kakaolu, gofretin Eti tarafından yeniden yorumlanmasıyla hem form hem de tat olarak oldukça farklı. 

Eti Hoşbeş Gofret Kakaolu Fiyatı Uygun mudur?

Eti Hoşbeş Gofret Kakaolu fiyatı gramaja göre değişiklik gösteriyor. En küçük paketi ise 70 gramlık paketleri. Avansas tarafından özel bir avantaj ile sunulan gofret, 70 gramlık 12’li paket seçeneğiyle satışta. Eti Hoşbeş Gofret Kakaolu fiyatı bu özel seçenek sayesinde çok daha uygun hale gelirken, gofreti seven ve sürekli tüketenler için de ekonomik bir seçim şansı sunuyor. 

Fiyatın uygun olmasının yanı sıra tedarik edilmesinden kargonun açıldığı ana kadar her aşamada özel bir depolama ve paketleme sistemi olduğundan dolayı Avansas üzerinden alacağınız ürünlerde bayatlama ya da ezilme gibi form bozuklukları kesinlikle yaşanmıyor. Her aşamada çok ince yapısı olduğundan dolayı özel bir şekilde paketlenen Eti Hoşbeş Gofret Kakaolu, adrese kadar güvenli ve taze bir şekilde teslim ediliyor.

Üstelik hızlı teslimat bölgesinde 1 iş günü içerisinde teslim imkanı ile satışa sunulan Eti Hoşbeş Gofret Kakaolu özellikleri ve cazip fiyatıyla sizleri bekliyor. avansas.com ayrıcalığı ile sahip olabileceğiniz Eti gofret için hemen sipariş verebilir, bu eşsiz lezzet ile siz de tanışabilirsiniz. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Eti Hoşbeş Gofret Kakaolu 70 gr 12'li Paket
Birim Fiyat = 15,45 TL
185,44 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.