Ürün Kodu: 63736
Ürün Barkodu: 8690826125463
Product State: A0

Faber-Castell Redline Sulu Boya Büyük Boy 12 Renk

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Canlı renkler
  • Kolay karıştırılabilir
  • Sağlığa zararlı madde içermez
  • Tüm kağıt yüzeylerde kullanılabilir
  • Sulu boya içinde bir yuvarlağın 24 mm ve 30 mm olması büyük ve küçük olmasını sağlar

Ürün Hakkında

Faber Castell Redline Sulu Boya Büyük Boy 12 Renk

 

Genel Bilgiler
Boy Büyük boy
Renk Karışık çok renkli
Renk sayısı 12
Ürün cinsi Sulu boya
Yaş 3+

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Faber Castell Redline sulu boya, içerisinde 12 adet renk bulunduran su bazlı bir çeşittir. Çocukların severek kullandığı sulu boya Faber Castell kalitesi ile sunulmaktadır. Sulu boya, çocukların el-göz koordinasyonlarının, sanatsal estetik zevklerinin gelişmesine katkı sağlayan, yaratıcı ve üretken etkinlikler yapmalarına öncülük eden zevkli bir boya türüdür. Kullanımının kolay ve diğer boyalara nazaran daha az yorucu olması, özellikle çocukların yaptıkları işlerden keyif almalarını sağlamaktadır.

 

Faber Castell Redline Sulu Boya Kokulu mudur?

 

Herhangi bir katkı maddesi içermeyen Faber Castell Redline sulu boyanın kokusu nötrdür. Kokusuz olmasının çocuklar için birçok faydası bulunur. Rahatsız edici kokular çocukların etkinlikleri esnasında zevk alamamalarına, rahatsızlık duymalarına, başladıkları işi yarım bırakmalarına sebep olacaktır. Başladığı işi bitirebilme alışkanlığı önemli bir davranıştır. Faber Castell sulu boya rahatsız edici bir koku içermez. Bu sebeple çocukların etkinliklerine odaklanmalarına engel teşkil etmez. Güzel kokuyor olması ise çocukların ürünü ağızlarına alma gibi davranışlara sebep olduğu için yine Faber Castell sulu boyanın kokusu olma özelliği sağlık açısından da çocuklar için avantaj sağlamaktadır.

 

Faber Castell Redline Sulu Boya Kaliteli midir?

 

Kırtasiye ürünlerinde kalitesini kanıtlamış olan Faber Castell markası, diğer ürünlerinde olduğu gibi, sulu boyada da kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Çabuk bozulmayan, renkleri canlı Faber Castell Redline sulu boya büyük boy seçeneği ile daha fazla renk seçeneği sunması sebebi ile de tercih edilebilir bir üründür. Boya yuvalarına yerleşen boyalar sağlam ve yerinden çıkmamaktadır. Kuru hali ile kırılma ve dökülme yapmamaktadır. Gerek okulda kullanımı gerek evde kullanımı oldukça rahat ve kolay olan Faber Castell Redline sulu boya büyük sadece çocuklar için değil yetişkinlerin hobi etkinliklerine de zevk katacaktır.

 

Faber Castell Redline Sulu Boya Büyük Boy 12 Renk Sağlıklı mıdır?

 

Alanında büyük bir güvenle hizmet veren Faber Castell markası ürünlerinde kullanıcıların sağlığını olumsuz etkileyecek katkı maddeleri kullanmamaya özen göstermektedir. Faber Castell Redline sulu boya büyük boy 12 renk bu koşullara uygun olarak üretilmiş herhangi bir katkı maddesi içermeyen bir boyadır ve güven içerisinde kullanılabilir. Görmeden ürün satın almak birçok kuşku yaratmaktadır. E ticaret siteleri kullanılacaksa eğer satın alınmak için sitenin güven vermesi çok önemlidir. İster bireysel ister toplu ya da toptan satın alınsın her türlü durumda hem site güvenliği hem fiyat hem de sağlığımız önemli unsurlardandır. Faber Castell redline sulu boya büyük boy 12 renk özelliklerini incelemek için güvenle avansas.com’u ziyaret edebilirsiniz.

 

Faber Castell Redline Sulu Boya Yaratıcılığı Destekler Mi?

 

Sanatsal etkinlikler özellikle çocukları bir çok anlamda geliştirmektedir. Yaratıcılığın gelişmesine oldukça katkı sunan etkinliklerden birisi de sulu boya ile resim yapmaktır. Sulu boya resimleri çocuklarda el göz koordinasyonun geliştirirken beynin hayal kurma kapasitesini arttırmaktadır. Resim yapmak bir iletişim türüdür, sulu boya ile resim yapmak da bu etkinliğin keyifli ve yaratıcı bir yoludur. Kişi sulu boya resim yaparken, hayallerini, arzularını resmedebilir, özellikle çocuklarda bir işi başarmış olmanın özgüveni de çocuğun genel anlamda özgüven kazanmasına yardımcı olacaktır. Faber Castell Redline Sulu Boya sunduğu renk çeşitleri, parlak ve canlı renkleri ile bütün bunların gerçekleşmesine yardımcı olarak, yaratıcılığı destekler. Uzun ömürlü ve yüksek kaliteli olması yapılan işi zevkli hale getirirken, renk karışımları için uygun olması da bir zenginlik katacaktır yapılan etkinliğe.

 

SGS Güvenlik Test Sertifika/Rapor Numarası: TR1959060

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Faber-Castell Redline Sulu Boya Büyük Boy 12 Renk
Birim Fiyat = 13,18 TL
158,13 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.