Tuval ve Şövale

Toplam 1 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Tuval ve şövaleler, resim yeteneklerinizi daha iyi sergilemenize yardımcı olacak resim malzemeleri arasında yer alır. Hem resim sanatı ile yeni tanışanların hem de uzun yıllardan beri resim yapmaya devam eden profesyonellerin tercih ettiği tuval ve şövaleler sanatsal yolculuğunuzda mutlaka olması gereken ekipmanlardan biridir.

Tuval Çeşitlerinin Öne Çıkan Özellikleri

Resim yapmak, hem çocuk yaşlarda hem de yetişkinlik döneminde ruhu dinlendiren ve yaratıcılığı perçinleyen en önemli deneyimlerden biri olarak öne çıkar. Resim fırçaları, boyalar ve paletler kadar önemli olan bir başka resim malzemesi de tuvallerdir. İşyerinin alışveriş yeri Avansas üzerinden tek tıkla satın alabileceğiniz tuval çeşitlerinin öne çıkan özellikleri ise aşağıdaki gibi sıralanabilir:

%100 Pamuk Tuvaller

Resim malzemeleri denildiğinde akla ilk gelen markalar tarafından üretilen tuvallerin yüzeyi %100 oranında pamuktur. Aynı zamanda beyaz renkli ve orta dokulu olan bu tuvaller üzerinde resim yaparken vaktinizin nasıl geçtiğini anlayamayacak kadar çok keyif alabilirsiniz. Emici bir yapıya sahip olan tuvaller, boyanın dağılmasını engeller. Pamuk yüzeyine uyguladığınız fırça darbeleri, ortaya eşi benzeri olmayan eserlerin çıkmasına ortam hazırlar.

Yağlı ve Akrilik Boya İçin İdeal

Resim sanatında eserinizi hayata geçirirken faydalanabileceğiniz pek çok farklı boya çeşidi bulunur. Bu boya çeşitlerinin her biri, farklı yüzeylerde kullanım için uygundur. İşyerinin alışveriş yeri avansas.com’da bulunan tuvallerinin üzerine ise hem yağlı hem de akrilik boyaları uygulayabilir; mükemmel sonuçlar yakalayabilirsiniz.

EN71 Test Onaylı

Resim malzemeleri ile temas edenleri en çok tedirgin eden konulardan bir tanesi de bu ürünlerin ciltte herhangi bir hassasiyet yaratıp yaratmayacağıdır. Avansas üzerinden satınalacağınız tuval çeşitlerinin tümü, EN-71 test onayından geçmiş ürünlerdir. Asit içermeyen bu malzemeler, ciltte herhangi bir kızarığa, kaşıntıya ya da irritasyona sebep olmaz.

Profesyonelliği Artıran Şövaleler

Şövaleler, resim yaparken tuvaleti ya da resim kağıdını sizin için en iyi pozisyonda tutmak ve en iyi sonucu elde etmenize yardımcı olmak için tercih edebileceğiniz resim malzemeleri arasında yer alır. Pek çok farklı tipi bulunan şövaleler, ihtiyaçlara göre seçilmelidir. Perspektifi geliştiren, çalışmalarınız üzerinde daha iyi hakimiyet kurmanıza yardımcı olan ve hareket özgürlüğü sağlayan şövalelerin öne çıkan özellikleri aşağıdaki gibi sıralanabilir:

Farklı Yükseklik Seçenekleri

Farklı yükseklik seçenekleri bulunan şövalelerin ölçüsüne tuval boyutuna göre karar verilebilir. İsterseniz üzerinde resimlerinizi sergileyebileceğiniz isterseniz de resim yaparken daha rahat hareket edebilmek adına kullanabileceğiniz şövaleleri, boyunuza uygun şekilde ayarlayabilirsiniz.

Maksimum Kalite ile Uzun Ömürlü Kullanım

İşyerinin alışveriş yeri Avansas’tan satın alacağınız şövale çeşitleri, yüksek kalitesi ile de fark yaratır. Çam ya da kayın ağacından üretilmiş iki farklı alternatifi bulunan şövaleler, uzun süreli kullanımlarda dahi ilk günkü sağlamlığını korumayı sürdürür. Ayak kısmı menteşe ile sabitlenen şövaleler geriye doğru kaymaz, bu sayede güvenle resim yapmayı sürdürebilirsiniz. Bigpoint ve Panda gibi markalar tarafından üretilen tuval ve şövale çeşitlerini, Avansas’ta bulabilir; tek tıkla satın alarak birbirinden şahane eserler ortaya koyabilirsiniz!