Ürün Kodu: 64785
Ürün Barkodu: 8690570536423

Marka : Finish

Product State: A0

Finish Powerball Bulaşık Makinesi Hepsi 1 Arada 100 Tablet

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kalıntı Bırakmayan Etkili Formül
  • Sağlığa Uygun Ve Hijyenik
  • Hepsi 1 Arada 100 Tablet

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Finish Powerball Bulaşık Makinesi Tableti 100'lü Paket Hepsi 1 Arada Özellikleri
İçerisindeki Paket Tablet Sayısı100
Yağ Çözücü EtkisiMevcut
Cam Koruma GücüMevcut
MateryalKatı Deterjan
RenkBeyaz-Mavi
Kalıntı Bırakmayan Etkili FormülMevcut
Koku Giderici ÖzellikMevcut
Sağlığa UygunlukUygun

Finish Powerball bulaşık makinesi tableti makine dostu bir üründür. Kullandığınız bulaşık makinesine zarar vermeyip, konforlu ve güvenilir bir kullanım sunar. Ayrıca kalıntı bırakmayan etkili formülü sayesinde tabak, bardak, çatal ve bıçaklarınızın temiz bir şekilde makineden çıkmasını sağlar. Böylece size sağlıklı bir kullanım olanağı sunar. Cam koruma gücü sayesinde hassas olan bardaklarınızı gönül rahatlığıyla makineye koyabilirsiniz. Tüm bunlarla birlikte makineden çıkardığınız bardak ve tabakların ekstra parlak ve temiz olduğunu görebilirsiniz.

Finish Powerball Bulaşık Makinesi Tableti Kolay Durulanır mı?

Ürün sayesinde makineden çıkardıklarınızı tekrar durulamak zorunda asla kalmazsınız. Kalıntı bırakmayan özel yapısıyla bulaşık makinesi için birçok porselen ve cam ürünün hızlı bir şekilde yıkanıp durulanmasını sağlar. Böylece zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Bunun yanında diğer ürünlerden farklı olarak üzerinde sarı bir jelatin bulunmaz. Böylece makinenizde kolay bir şekilde çözünerek bardak ve tabaklarınız üzerinde deterjan izi bırakmayarak ,sağlığınıza uygun bir deterjan olma özelliği gösterir.

Finish Powerball Bulaşık Makinesi Tableti Koku Giderir mi?

Finish Powerball, makinenizdekileri iyi bir şekilde temizleyip sağlıklı bir kullanım sunarken aynı zamanda koku problemini de ortadan kaldırır. Çünkü aslında kokuya sebep olan etkenler yiyecek ve içecek kalıntılarının uzun sürekli bekletilmesiyle ortaya çıkan bakterilerdir. Finish Powerball bulaşık makinesi tableti ise kalıntı bırakmayan yapısıyla iyi bir temizlik sunarak, koku problemini ortadan kaldırır. Böylece rahatsız edici bir durumla karşı karşıya kalmazsınız. Tabletin bir diğer önemli özelliği ise yağ çözücü etkisinin oldukça kuvvetli olmasıdır. Böylece tabak veya bardaklarınızda hoş olmayan bir görüntüyle karşılaşmazsınız.

Finish Powerball Bulaşık Makinesi Tableti Sağlığa Zararlı mıdır?

Finish Powerball bulaşık makinesi tableti üretiminde kullanılan kaliteli ve kanserojen madde içermeyen malzemeleri sayesinde oldukça sağlıklı bir üründür. Burada marka tamamen alıcının ve bulaşık makinenizin sağlığını göz önüne almıştır. Cildi kurutmayan yapısıyla size güvenli bir kullanım sunar. Üretim aşamasında kimyasal madde kullanmaz. Böylece makineden çıkarıp kullanacağınız çatal, bıçak, tabak ve bardak ile ilgili tüm soru işaretlerini kafanızdan kaldırır. Yemek yerken veya içecek içerken üzerinde kalıntı kalması gibi şüphelerle karşılaşmazsınız. Ayrıca kimyasal olmayan malzemelerden üretilmesiyle makinenize zarar vermez ve makine kullanım ömrünüzü olabildiğince uzatır. Böylelikle makineniz uzun yıllar boyu çalışırken size masraf çıkarmayarak yeni bir makine alacağınız zamanı olabildiğince erteler.

Finish Powerball Bulaşık Makinesi Tableti Uygun Fiyatta mıdır?

Finish Powerball bulaşık makinesi tableti sağlığınızı düşündüğü kadar cebinizi de düşünür. Gramajının ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayacak olmasının yanında uygun fiyatıyla da dikkat çeker. Bir pakette 100 tablet bulunmasıyla uzun kullanım olanağı sağlar. Markanın verdiği güven ve uygun fiyat şansı ile toptan alışveriş imkânını da değerlendirebilirsiniz. Sizler de avansas.com üzerinden ürünü inceleyip aklınızdaki soru işaretlerini ürünün detaylarını okuyarak giderebilir, böylece aklınızdaki soruları gidermiş bir şekilde siparişinizi verebilirsiniz. Hem kendi sağlığınızı hem de bulaşık makinenizin sağlığını düşünerek alacağınız Finish Powerball bulaşık makinesi tableti 100'lü paket Hepsi 1 Arada, yüksek performans sunan haliyle ve avantajlı fiyatıyla sayfamızda sizleri bekliyor! Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, sipariş ettiğiniz ürünü 1 iş günü içerisinde teslim alabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Finish Powerball Bulaşık Makinesi Hepsi 1 Arada 100 Tablet
Birim Fiyat = 4,94 TL
464,34 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.