Ürün Kodu: 99316
Ürün Barkodu: 2000000202013

Marka : Focus

Product State: A0

Focus Klozet Kapak Örtüsü 250 Adet

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Ortak Kullanılan Alanda Hijyen Sağlar
  • 250 Adet

Ürün Hakkında

Ürün İçerik Formu 
MarkaFOCUS
Ürün İsmiFocus Klozet Kapak Örtüsü_250*10
Üretim YeriTürkiye
Ağırlık / GramajKoli ağırlığı: 8,1 Kg
Ambalaj MalzemesiKarton
Sahip Olduğu BelgelerISO, Çevre Dostu

 

Ürün Hakkında

Temizlik ve sağlık ürünlerinde en güvenilir markaları tercih etmek gerekir.Tuvalet ve banyo temizliğinin özellikle günümüzde büyük önem kazanması ile hijyenik malzemelere duyulan ihtiyaç da artmıştır. Kaliteli ve sağlıklı ürünler sunan Avansas, Only markasına ait klozet kapak örtüsünü uygun fiyat avantajı ile satın alabilirsiniz.

Focus klozet kapak örtüsü, pratik kullanımı ile ön plana çıkmaktadır. Bir paket içinde 250 adet klozet kapak örtüsü bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Kolay kullanımı ve hijyen sağlaması sebebiyle oldukça tercih edilir bir hal alan klozet kapak örtüsü, ev ortamlarında kullanılmasının yanında kalabalık alanlarda; alışveriş merkezleri, kafe, okul, hastane ve ofis gibi ortamlarda da tercih edilmektedir. Böylelikle ortak alanlarda hijyen endişesi duymadan, kolaylıkla tuvalet ihtiyacı giderilebilir.

250 adet Avansas'ta satışa sunulan Focus klozet kapağı örtüsü, her ortama uyum sağlayan beyaz rengiyle şık ve temiz bir görünüme sahiptir. Paketinden kolayca çıkarılarak pratik bir şekilde klozete takılır. Kaliteli ve sağlıklı malzemeden üretilmiştir. %100 hijyen sağlar.

Focus 250'li Paket Klozet Kapak Örtüsü Hijyen Sağlar mı?

 

Focus klozet kapak örtüsünün kullanım amacı, ortak kullanılan banyo ve tuvaletlerde hijyen sağlamaktır. Bir pakette 250 adet klozet kapak örtüsü bulunduğu için oldukça uzun vadeli hijyen sağlamak mümkündür. Ortak kullanılan bir alanda, insanların çok olduğu yerde ve özellikle söz konusu olan tuvalet ortamında mikroplar, bakteriler oldukça fazladır. Dolayısıyla temizliğe ve hijyene dikkat etmek sağlığımız için de oldukça önemlidir.

Bu noktada ise Focus 250 adet klozet kapak örtüsü hijyen sağlayarak ortak kullanım alanı olan tuvaletleri, uygun bir şekilde kullanmanıza imkan sunar.

Klozet kapak örtüleri tuvaletlerin hijyeni konusundaki işlevleri ile ofisiniz için vazgeçilmez bir üründür. Only klozet kapak örtüsü, klozet ile temas ettiğiniz noktalarda bakteri üretimini önler, sağlıklı koşullarda ihtiyacınızı görmenizi sağlar.

Focus 250 Adet Klozet Kapak Örtüsü Kullanımı Pratik midir?

 

Focus klozet kapak örtüsü ince dokusu ve kullanışlı yapısıyla kesinlikle çok pratiktir. Her tuvalet kullanımında yalnızca bir adet klozet kapak örtüsü kullanmak gayet yeterli olacaktır. Klozet kapak örtüsü kullanarak hijyene dikkat edilebilir ve sağlıklı bir şekilde tuvalet ihtiyacı karşılanabilir. Sağlığınızı göz önünde bulundurarak bu ürünümüzün pratikliğini değerlendirebilir ve güvenle tercih edebilirsiniz.

Focus 250 Adet Klozet Kapak Örtüsü Kaliteli midir?

 

Focus klozet kapak örtüsü ürünü, muadil ürünlere göre oldukça kalitelidir. Klozet üzerinde örtüyü kullandığınızda rahatsızlık hissi vermez. Sağlıklı malzemeden üretildiği için ciltle teması halinde, cildi tahriş etmez, zarar vermez.

Esnekliği ve kumaş özelliği sayesinde her türlü klozete uyar. Kolay bir şekilde takılıp çıkarılır. Antibakteriyeldir. Hijyenin yanı sıra sıcaklık ve konfor sağlar. Nefes alan yüzeye sahip klozet kapak örtüsü, uzun ömürlüdür. Deforme olmaz, yırtılmaz ve şeklini korur.

Avansas'ın geniş ürün yelpazesinde her ürün için alanında uzman ekip üyeleri tarafından özel testler ve araştırmalar yapılmaktadır.

Focus 250 Adet Klozet Kapak Örtüsü Ekonomik midir?

 

Focus klozet kapak örtüsü ürününün yalnızca bir paketinde 250 adet klozet örtüsü bulunmaktadır. Sunulan fiyat ile birim olarak hesaplama yapıldığında kesinlikle ekonomik bir üründür.

Avansas sunmuş olduğu her ürün için ayrı olarak müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurur ve satış sonrası müşteri memnuniyetini önemser. Müşterilerine en uygun ürünleri temin etmek Avansas için bir politika niteliğindedir. Avansas'ın uygun fiyatlarını sizler de tercih ederek hızlı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilir, acil ihtiyacınız olan iş yeri malzemelerinizi güvenle temin edebilirsiniz.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Focus Klozet Kapak Örtüsü 250 Adet
90,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.