Ürün Kodu: 99911
Ürün Barkodu: 6954273656881

Marka : HİKVİSİON

Product State: A0

Hikvision HS-USB-M200/32G 32GB USB Bellek

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kapasite : 32 GB
  • Küçük ve hafif, taşıması kolay.
  • Bağlantı Tipi : Usb 2.0

Ürün Hakkında

Hikvision 32GB USB Bellek HS-USB-M200/32G

 

Ürün tanıtımı: 

 

Kapasite: 32GB Hikvision'un USB 2.0 U diski, kolay ve hızlı veri transferi Android telefonlar gibi OTG özellikli cihazlara bağlanmak Hikvision OTG veri kablosuyla kullanılabilen evrensel bir veri depolama cihazıdır. 

Metal doku, sağlam ve dayanıklıdır. 

Küçük ve hafif, taşıması kolay. 

 

Hikvision HS-USB-M200/32G 32GB USB Bellek

 

USB flash bellekler, verileri depolamak ve transfer etmek için kullanılan küçük ve işlevsel bir cihazdır. Özellikle yeterli veri alanına sahip olmayan cihazlarda ekstra alan oluşturmak için USB bellekler sıkça kullanılır. Ayrıca herhangi bir dosyayı ya da veriyi yanınızda taşımak istediğinizde, pratik bir taşıma imkanı sunar. Hikvision HS-USB-M200/32G 32GB USB Bellek içine transfer ederek istediğiniz belgeyi yanınızda taşıyabilir ve farklı cihazlarda açabilirsiniz. Geniş depolama alanı, yüksek veri transfer hızı ve minimal tasarımı bir araya getiren bu USB bellek, çok yönlü kullanım avantajı sunar. Verilerinizi hızlı bir şekilde aktarırken güvenle depolayabileceğinizden de emin olabilirsiniz. Ayrıca çok sayıda dosyanızı saklamanız için de idealdir

 

Hikvision HS-USB-M200/32G 32GB USB Bellek Veri Transferi Hızlı mı?

 

Yüksek veri transferi özelliğine sahip olan Hikvision HS-USB-M200/32G 32GB USB bellek, dosyalarınızı kısa süre içinde aktarmanızı sağlar. Okuma ve yazma hızı yüksek olduğu için dosyalarınızı transfer ederken size zaman kazandırır. Aynı zamanda 32 GB’lık geniş depolama alanı da verilerinizi aktarırken ve depolarken size avantaj sağlar. 

 

Hikvision HS-USB-M200/32G 32GB USB Bellek Dayanıklı mı?

 

Metal dokuya sahip olan USB bellek, darbelere ve aşınmaya karşı dayanıklıdır. Bu sayede cihazı uzun ömürlü ve güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Verilerinizi güvenle muhafaza edebilmeniz için idealdir. Sağlam yapısı sayesinde çizilme, kırılma gibi deformelere karşı direnç gösterebilir.

 

Hikvision HS-USB-M200/32G 32GB USB Bellek Hafif mi?

 

Küçük ve hafif tasarıma sahip olduğu için Hikvision USB belleği rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Çantanıza ya da cebinize kolayca sığar ve ağırlık yapmaz. Arka kısmında bulunan halka da taşıma konusunda kolaylık sağlar. Anahtarlığınıza ya da bir ipe geçirebilirsiniz. Böylece dilerseniz boynunuza asarak da taşıyabilirsiniz. Kompakt yapısı taşınabilirliğin yanı sıra alan tasarrufu sağlama açısından da son derece avantajlıdır. Çantanızın içinde fazla yer kaplamaz.

 

Hikvision HS-USB-M200/32G 32GB USB Bellek Her Cihaza Uygun mu?

 

USB 2.0 bağlantı tipine sahip olan Hikvision HS-USB-M200/32G 32GB USB Bellek, USB 2.0, USB 3.0, USB 3.1, USB 3.2, USB 4.0, USB 4.1 ve USB 4.2 bağlantı noktasına sahip tüm cihazlarda kullanıma uygundur. Genellikle bilgisayar, hoparlör, projeksiyon cihazı, televizyon gibi cihazların çoğunda bu bağlantı noktaları bulunur. Dolayısıyla USB bellek bu cihazlarda kullanıma uygundur. Cihazı pek çok cihaza bağlayarak çok yönlü kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

 

Hikvision HS-USB-M200/32G 32GB USB Bellek Kapasitesi Geniş mi?

 

32 GB depolama alanına sahip olan Hikvision USB bellek, oldukça geniş bir alan sunar. Bu sayede verilerinizi ve dosyalarınızı saklamak için kullanabilirsiniz. Özellikle yüksek boyutlu dosyalarınız için bilgisayarınızda yer yoksa, bu bellek size ekstra alan sunar. Çok sayıda dosyanızı bir arada muhafaza etmek için tercih edebileceğiniz bir USB bellektir.

 

Hikvision HS-USB-M200/32G 32GB USB Bellek Kullanımı Güvenli mi?

 

Verilerinizi güvenli bir şekilde saklayabilecek yazılımlara sahip Hikvision HS-USB-M200/32G 32GB USB Bellek, dosyalarınızı muhafaza etme konusunda emniyetlidir. Bu sayede önemli belgelerinizi ve dosyalarınızı güvenle saklayabilirsiniz. Aynı zamanda dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahip olması, verilerinize her zaman rahatlıkla ulaşabilmenizi sağlar. Ayrıca küçük alanlarda rahatlıkla taşınabilir olması da kaybolma riskini azaltır. Bu sayede hem materyal açısından hem de yazılım açısından güvenli ve uzun ömürlü kullanım sunar.

Siz de verilerinizi depolamak için Hikvision HS-USB-M200/32G 32GB USB Belleği Avansas’ta bulabilir ve güvenli ödeme seçeneklerinden dilediğinizi tercih ederek ürünü uygun fiyatlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Taksitli alışveriş için önemli notlar

  • Taksit seçeneği Mobilya ve Dekorasyon, Dizüstü Bilgisayar ve Tablet PC kategorilerinden yapacağınız KDV dahil 250,00 TL ve üzeri (kargo ücreti hariç) siparişleriniz için geçerlidir.
Hikvision HS-USB-M200/32G 32GB USB Bellek
199,69 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.