Ürün Kodu: 59327
Ürün Barkodu: 886111334957

Marka : HP

Product State: A0

HP 131A Siyah Orijinal Toner CF210A

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Her seferinde etkileyici sonuçlar elde edin, kaliteye güvenin
  • 2 yıl HP Türkiye garantili
  • 1.600 sayfa baskı kapasiteli
  • HP garanti süresi boyunca hiç bir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

HP Laserjet CF210A siyah toner, baskı ihtiyaçlarınızda başarılı sonuçlar ortaya çıkarır. İş yerlerinde baskı işlemlerinin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi, iş akışının başarılı bir şekilde devam ettirilmesinde önemli bir unsurdur. İş yetiştirme çabası içerisinde olan personellerin hatalı baskılarla uğraşmak zorunda kalması zaman kaybına yol açar. Üstün baskı kalitesi sunan orijinal HP tonerlerini tercih ederek, sorunsuz baskılar elde edebilirsiniz.

HP Laserjet CF210A özellikleri:

  • Enerji verimliliği sağlayan bir yapıdadır.
  • En az oranda toner tozu kullanımı ile en kaliteli sonuçları ortaya çıkarır. 
  • Yüksek baskı kapasitesi ile maliyetleri azaltır. 
  • Yazıcınızın donanımıyla uyumlu bir yapıda olduğu için kullanım sırasında herhangi bir arıza meydana gelmesini engeller.

En ufak bir hata; muhasebe, mimarlık ve bankacılık gibi işlerde ciddi sorunlara yol açabilir.  HP Laserjet CF210A net baskı kalitesi sayesinde işlerin her aşamasında hızlı ve hatasız ilerleme sağlanır.

ÜRÜN ÇEŞİDİToner
ÜRÜN MODELİHP 131A CF210A
RENKSiyah
SAYFA KAPASİTESİ1600
ÇALIŞMA ISI ARALIĞI15-25 santigrat derece
DEPOLAMA ISISI-20-40 santigrat derece
DEPOLAMA NEMİ%10-90 RH

HP 131A CF210A Siyah Toner Kaç Sayfaya Kadar Baskı Yapar?

HP Laserjet CF210A model toner, 1600 sayfa yazdırma kapasitesine sahiptir. Çok sayıda sayfa yazdırması sayesinde tek bir tonerden en yüksek verimi alabilirsiniz. Baskı kalitesi, her sayfada eşit kalitede ve niteliktedir. Yazıcı, tonerin bittiğini doğru zamanda haber verir. Bu sayede toner kalemine ayırdığınız bütçeyi doğru zamanda, Avansas’ın sunduğu uygun fiyat avantajıyla kullanabilirsiniz.

HP 131A CF210A Siyah Tonerin Garanti Süresi Ne Kadardır?

HP Laserjet CF210A toner, iki yıl boyunca HP Türkiye garantisi altındadır. Avansas’tan ürünü satın aldığınız andan itibaren size ulaşana kadar herhangi bir zarara uğramaması için gerekli önlemler alınır. Taşıma sırasında profesyonel ekip arkadaşlarımız tarafından size ulaştırılan ürünler; darbe, düşme ve çizilme gibi risklere karşı sağlam bir şekilde paketlenir.

HP 131A CF210A Siyah Tonerin Garanti Koşulları Nelerdir?

HP Laserjet CF210A garantisi, bazı koşullar altında sağlanır. Kullanıcı kaynaklı meydana gelen arızalar kapsam dışındadır. Garanti, size üretim ve işçilik hatalarını telafi etmeyi taahhüt eder. Eğer üründe üretici kaynaklı bir sorun varsa değişim veya para iadesi yapılır. Tonerin hatasız çalışması için yazıcıya bağlantısının doğru yapılması gerekir. Bağlantı için ilk önce, HP Laserjet CF210A  tonerin üzerinde yer alan koruyucu bant çıkarılır. Printer kapağı açılarak, ürün yerine yerleştirilir ve baskı aşamasına geçilir.

HP 131A CF210A Siyah Tonerin Baskı Kalitesi Nasıldır?

Baskıda kalite elde etmek için uygun tonerin kullanılması gerekir. Piyasada muadil olarak satılan orijinal olmayan ürünler, yazıcının donanımsal sorunlara maruz kalmasına yol açabilir. Bunun yanı sıra tonerin parçalarında orijinalliğine zarar verecek işlemler yapılmamalıdır.

HP Laserjet CF210A siyah toner, orijinalliğinin sağladığı üstün özellikleri sayesinde son derece net baskılar ortaya çıkarır. Baskı kalitesinin son derece yüksek olmasının sağladığı en büyük avantajlardan biri, kağıt maliyetlerinin optimum seviyede kalmasıdır.

HP 131A CF210A Siyah Toner Hangi Yazıcılar İle Uyumludur?

HP kalitesine Avansas güvencesiyle sahip olmak için hangi yazıcı modellerinin tonerinizle uyumlu olduğunu bilmeniz gerekir. Bu toner, HP Laserjet Pro 200 color M251 ve HP Laserjet Pro 200 color MFP M276 modelleri ile uyumlu olarak kullanılabilir. HP Laserjet CF210A dışında farklı model ve markalar için üretilen çok sayıda toner ve kartuşu, avansas.com’da bulabilirsiniz.

HP 131A CF210A Siyah Toner Çevreye Karşı Duyarlı Mıdır?

HP, çevreyi koruma bilinciyle hareket ederek, imza attığı her ürüne bunu yansıtır. Bu nedenle, tonerlerinde de ortamın hava kalitesini bozmayan ve geri dönüştürülebilir malzemelerden üretim gerçekleştirir. HP Laserjet CF210A, en az seviyede kağıt tüketimini sağlamak adına  yüksek kapasiteli performans sergiler. Kaliteli baskılar sayesinde kağıt israfının önüne geçerek, HP’nin doğayı koruma prensibine katkı sağlayabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 131A Siyah Orijinal Toner CF210A
3.826,73 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.