Ürün Kodu: 60058
Ürün Barkodu: 8694430600903
Product State: A0

Türk Bayrağı 60 cm x 90 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Türk bayrağı
  • 60 cm x 90 cm ölçülerinde
  • Kaliteli kumaş malzeme

Ürün Hakkında

İnter İnt-b005 Türk Bayrağı 60 cm x 90 cm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Ürün Tipi Kumaş
Boy Uzunluğu 90 cm
En Uzunluğu 60 cm
Direk Bayrağı Olarak Kullanılma Özelliği Kullanılabilir
Hava Şartlarına Dayanıklılık Evet

 

Ay yıldızlı al bayrak, 1936 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin ulusal bayrağı ilan edildiği günden beri, ülkemizin dört bir yanında gururla dalgalanır. Atalarımızın kanının son damlasına kadar savaşıp aldığı bu topraklar üzerindeki her tepede, her resmi kurumda ilelebet dalgalanacak olan Türk bayrağı, tüm zamanların en şanlı bayraklarındandır.

İnter İnt-b005 Türk Bayrağı 60 cm x 90 cm Milli Bayramlarda Kullanılabilir mi?

Yıl içerisinde kutladığınız birçok milli bayram ve anma günleri bulunur. Bu milli bayramlar, Türk ulusunun ortak tarihini yansıtan, topluma mal olmuş günlerdir. Her birinin yegane bir amacı vardır ve tüm vatandaşlar için çok önemlidir. Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana kutlanan milli bayramlar hepimizin ortak değeridir ve gelecekte de bu şekilde kalmaya devam edecektir. Milli bayramlarda yapılan resmi törenlerde ve kutlamalarda kullanılan değişmez şey ise ay yıldızlı al bayrağımızdır. Resmi törenlerde ve geçitlerde kullanımı oldukça yaygındır. Her katılımcının elinde küçük de olsa bir Türk bayrağı bulunur. Siz de İnter İnt-b005 türk bayrağı 60 cm x 90 cm satın alarak resmi törenlerde kullanabilirsiniz. Boyutu büyük olduğu için rahatlıkla sırtınıza asabilirsiniz, bu şekilde kullanımı sıklıkla görülür. Milli bayramlarda toplumda sıkça görülen gelenekleşmiş bir davranış da evlerin balkonlarına bayrak asılmasıdır. Balkonlarınıza asarak da kullanabilirsiniz.

İnter İnt-b005 Türk Bayrağı 60 cm x 90 cm Hava Şartlarına Dayanıklı mıdır?

İnter İnt-b005 Türk bayrağı 60 cm x 90 cm özellikleri arasında 1. sınıf kaliteli kumaştan yapılmış olması bulunur. Bayraklar genellikle açık alanda kullanıldığından üretimlerinin de açık hava koşulları gözetilerek yapılması gerekir. Genellikle yüksek yerlerde konumlandırılan bayrakların rüzgara karşı dirençli olması gerekir. İnter Türk bayrağı rüzgara karşı dirençlidir. Kumaş kalitesi yüksek olduğundan yağmur sırasında herhangi bir renk akması söz konusu olamaz. Aynı zamanda güneş ışığına karşı da dayanıklıdır. İnter İnt-b005 Türk bayrağı 60 cm x 90 cm fiyatları değişebilmekle birlikte, 1. sınıf ürün kategorisine göre Avansas’ın uygun fiyat anlayışıyla birleşerek size sunulmuştur.

İnter İnt-b005 Türk Bayrağı 60 cm x 90 cm Boyutu Yeterli midir?

Türk bayrağı çok çeşitli yerlerde ve çok çeşitli boyutlarda yapılır ve kullanılır. Mitingler ve kutlama yürüyüşleri için hazırlanan uzun bayraklar bulunur, bu bayraklar yürüyüşe katılan insan seli arasında upuzun uzayıp giden bayraklardır. Parklarda, tepelerde, okullarda, resmi kuruluşlarda, şirketlerde ve daha birçok yerde direk formuyla kullanılan bayraklar bulunur. Türk bayrağına olan bağlılık öyle büyüktür ki, dağlara bile motifi işlenir. Hatta Türk bayrağının ülkemizdeki en büyük modeli Toros Dağları’nın üzerinde bulunur ve 5 ton boya kullanılarak oluşturulmuştur. Bayrağı nerede ve ne şekilde kullanacağınıza göre bayrak boyutu seçiminiz değişecektir. İnter İnt-b005 Türk bayrağı 60 cm en ve 90 cm boy uzunluğuna sahiptir. Nerede kullandığınıza göre uyumluluğu değişebilir fakat genel bayrak boyutları içerisinde ortalama ve görünür bir boyuta sahiptir.

İnter İnt-b005 Türk Bayrağı 60 cm x 90 cm Direk Bayrağı Olarak Kullanılabilir mi?

Türk bayraklarının direklerde kullanılabilmesi için hava koşullarına uygun kumaş kalitesine sahip malzemeden üretilmiş olması gerekir. Aynı zamanda bayrağın yan boy kısmında direğe bağlanmasına yarayacak olan ipin geçirilmesi için dikişli bir boşluk bulunması gerekir. Bu dikişli boşluk üründe mevcuttur. İnter İnt-b005 Türk bayrağı 60 cm x 90 cm kullanımı, direk kullanımına uygundur.  Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Türk Bayrağı 60 cm x 90 cm
179,92 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.