Ürün Kodu: 60055
Ürün Barkodu: 8694430101509
Product State: A0

Türk Bayrağı 100 cm x 150 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Türk bayrağı
  • 100 cm x 150 cm
  • Kaliteli kumaş malzeme

Ürün Hakkında

İnter İnt-B008 Türk Bayrağı 100 cm x 150 cm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Marka İnter
Boyut 100cm x 150 cm
Kategori Türk Bayrağı
Tür İnt-BOO8
Renk Kırmızı-Beyaz

 

Ülkelerin en önemli simgeleri hiç şüphesiz bayraklarıdır. Ülkelerin ayırt edilmesi ve sınıflandırılması açısından oldukça önemlidir. Bir ülkenin bayrağı, aynı zamanda o ülkenin geçmişinin ve ülkesi için vermiş olduğu mücadelelerin simgesi niteliğindedir. Aynı zamanda, her ülkenin bayrağı kutsal kabul edilir. Tüm özel günlerde ve milli bayramlarda bayraklar göklerde dalgalanır. Ülkemiz açısından, bayrağın yeri ve önemi oldukça büyüktür. Ülkemizde kutsal sayılan bayrağın her zaman rengini ve temizliğini koruması için ekstra özen gösterilir. Bayrağın her zaman göklerde dalgalanması ve hiçbir zaman yere inmemesi için kullanırken çok dikkat edilir. Bayrak üretiminde kullanılan kumaş ve boyanın önemi de bu açıdan  oldukça büyüktür. Ülkemizi temsil edecek bayrağın kusursuz görünmesi gerekir. Göklerde dalgalanırken rengi ve kalitesini çok iyi belli etmesi gerekir. İşte bu noktada İnter Türk bayrağı, bayrak üretimi konusunda oldukça başarılıdır.Üretiminde kullanılan kaliteli malzeme sayesinde uzun süre dayanır. Kumaş oldukça tok ve kalitelidir. Bayrak üzerinde uygulanan boya her türlü hava koşullarına karşı dayanıklıdır. Leke tutmaz ve ıslandığı durumlarda deforme olmaz. Rengi çabuk solmaz.Tek bir ürünü çok uzun yıllar kullanabilirsiniz. Sürekli yeni bir ürüne ihtiyaç duymayacağınız için bütçenizi de yormaz. Muadillerine göre kalite ve işçilik açısından oldukça uygun fiyatlı bir üründür. 100cm x 150cm ölçülerindeki bayrak, tüm özel günlerde kullanım için uygundur.

İnter Türk Bayrağı Her Alanda Kullanılabilir mi?

İnter marka Türk bayrakları, hemen her alanda rahatlıkla kullanılabilir. Her türlü hava koşuluna karşı son derece dayanıklı olan ürün; 23 Nisan, 29 Ekim gibi tüm milli bayramlarda gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Bayrağı pencerelerde dikey veya yatay vaziyette kullanabilmek mümkün. Aynı zamanda bayrak, göndere çekmek içinde kullanılabilir. Güneşin yansıması ile birlikle eşsiz bir görünüm oluşmasını sağlar. Bayrak, kumaşının kalitesi sayesinde göklerde ahenkle dans eder.

İnter Türk Bayrağı Kolay Deforme Olur mu?

İnter türk bayrağı kaliteli kumaşı ve üretiminde kullanılan özel boyası sayesinde her türlü koşula uygun bir kullanım sağlar. Yağmur, kar gibi hava olaylarından etkilenmez. Ürünün boyası kolay akmaz ve güneş nedeni ile çabuk solma yapmaz. Her detayı titizlikle dikilen üründe yırtılma, deforme olma gibi bir durum söz konusu olmaz.

İnter Türk Bayrağı Uzun Ömürlü müdür?

Titizlikle üretilen ürün, hemen eskimeden uzun yıllar kullanmanızı sağlar. Tek kullanımlık bir ürün asla değildir. Tüm özel günlerde ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dikiş kalitesi ve solmayan rengi sayesinde tek bir ürün ile uzun süre işlerinizi halledebilirsiniz. Ürünü kullanırken; yırtılma, kopma, deforme olma gibi durumlarla karşılaşmazsınız.

İnter Türk Bayrağı Uygun Fiyatlı mı?

Ürün, hoş bir tasarıma ve ince işçiliğe sahiptir. Her bir bayrak özenle dikilerek satışa sunulur. Ürünler dikiş yerinden kolay ayrılmaz ve herhangi bir kopma durumu yaşanmaz. Kullanılan kumaş ve boya birinci sınıf malzemeden üretildiği için, Türk bayrağının hakkını verebilecek nitelikte bir üründür. Müsamereler ve ülkemiz açısından önemli olan tüm günlerde ürün rahatlıkla kullanılabilir. Tüm bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda, İnter Türk bayrağı uygun fiyatlı seçenekler arasında yer alır. Bütçenizi sarsmadan tek bir ürün ile ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Sizlerde ürünü satın almak isterseniz, Avansas.com adresinden temin edebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişiniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Türk Bayrağı 100 cm x 150 cm
286,67 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.