Ürün Kodu: 76392
Ürün Barkodu: 8591884209655
Product State: A0

İkaz Emniyet Şeridi Kırmızı Beyaz 500 m

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 500 metre uzunluğunda
  • Kırmızı ve beyaz renklerde
  • Plastikten üretilmiştir
  • Dayanıklı ve sağlam
  • Farklı alanlarda kullanıma uygun

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

İkaz Emniyet Şeridi Özellikleri
Uzunluk 500 metre
Eni 7 cm
Renk Kırmızı- Beyaz
Üretim Malzemesi Plastik
Kullanım Uygunluğu Farklı Alanlarda Kullanılabilir
Yapışkan Özelliği Yok

İkaz emniyet şeridi, kırmızı ve beyaz renklerden oluşur. Genel olarak kullanıldığı alanlarda uyarı niteliğinde bir görev üstlenir. Girilmemesi gereken yerlerin etrafı boyunca çevrilerek, kişilere uyarı amacıyla kullanılır. Belli bölgeleri tamamen çevreleyip sarar ve böylelikle oranın girilmemesi gereken bir alan olduğuna dair bir ikaz görevi görür.

Yapışkanlı bir yapıya sahip değildir. Bu nedenle tutturmak için iki nesneye bağlamanız ya da başka bir yapıştırıcı ile bir araya getirmeniz gerekmektedir. Elbette kullanımın ardından, ikaz şeridini sardığınız yerden kolaylıkla çıkartabilirsiniz. İş güvenliği ve yaşanabilecek olası kazalar için kişilerin güvenliği ikaz emniyet şeridi ile sağlanabilmektedir.

İkaz Emniyet Şeridi Sağlam mıdır?

İkaz emniyet şeritleri bazı alanlarda daha uzun süre kullanılırken, bazı bölgelerde belirli saatler arasında çıkartılır. Örneğin, olay yeri inceleme ekipleri tarafından da tercih edilen bu şeritler, inceleme bitene kadar kişilerin olay yerine müdahale etmesini engeller. Böyle durumlarda genellikle ikaz emniyet şeridi iş bittikten sonra çıkartılır ve atılır. Tekrar kullanılamaz.

Ürün üzerinde yüksek bir baskı bulundurulmamalıdır. İki uç noktaya sağlam bir şekilde bağlandığında, uzun süre pozisyonunu koruyabilir. Tesis ve hastane deposu gibi yerlerde de girilmemesi gereken yerlere dikkat çekmek için kullanılan ikaz emniyet şeridi, siz çıkarmadığınız sürece sağlam bir şekilde duracaktır. Herhangi bir baskıya maruz kalamayacağı için uzun süre düzgün bir şekilde kullanıldığı alanı çevreleyecektir.

İkaz Emniyet Şeridi Nerelerde Kullanılır?

Güvenlik amaçlı ya da girilmemesi gereken alanlar için kullanılan ikaz emniyet şeridi, birçok noktada sıkça tercih edilmektedir. Uzun bir ruloya sahip olduğu için kullanım ömrü fazladır. Bariyer görevi gören ikaz emniyet şeridi; olay inceleme yerlerinde, bir kaza anında hastaların hemşireler tarafından daha iyi alınmasını sağlamak amaçlı diğer kişileri uzak tutmak için kullanılır. Tesis ve hastane depolarına girişin sadece çalışanlar tarafından yapılabilmesini sağlamak ve başka kişilerin izinsiz girişini engellemek için de ikaz emniyet şeridi kullanılır. Üretim hatlarında, üretim esnasında oluşabilecek kazaları önlemek amacıyla da kullanılır. Yol veya kazı çalışmalarında kişilerin dikkatini çekmek ve alana yaklaşımı önlemek için ikaz emniyet şeridi çekilir. Bu sayede hem çalışanların hem de yoldan geçenlerin güvenliğini koruma yönünde büyük rol oynamış olur. Fakat yapışkanlı olmadığı için sağlam durabilmesi açısından sağlam bir şekilde bağlanması ve ciddi anlamda kişilerin güvenliğini tehlikeye atabilecek alanlarda da kullanılması gerekir.

İkaz Emniyet Şeridi Avantajları Nelerdir?

Dilediğiniz iki bölge ya da objelerin arasında, istediğiniz yüksekliğe göre ikaz emniyet şeridini çevreleyebilirsiniz. Üstelik eğer yanlış yere doladıysanız çıkartıp yerini değiştirebilirsiniz. En büyük avantajı uygun fiyatlı olması ve birçok kişinin güvenliğini sağlamasıdır. Hemen hemen ikaz edilmesi gereken her alanda kullanılabilen ikaz emniyet şeridi, renkleriyle de dikkat çeker. Dikkat çektiği için uzaktan gelen bir kişi oraya yaklaşmaması gerektiğini fark edebilir ve böylelikle oradan uzaklaşır ya da etrafından dolanabilir. Sadece yoldan geçen insanların güvenliğini değil aynı zamanda çalışan işçilerin işlerini daha iyi yapabilmesi için de ikaz emniyet şeridi avantaj sağlamaktadır.

İkaz emniyet şeridi satın almak için avansas.com’un avantajlı fiyatlarından faydalanabilir ve siparişinizi oluşturabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, kargonuz, sipariş verildikten sonra bir iş günü içerisinde size ulaşmaktadır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

İkaz Emniyet Şeridi Kırmızı Beyaz 500 m
224,26 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.