Ürün Kodu: 70572
Ürün Barkodu: 2000000029719

Marka : SİLİVRİ

Product State: A0

Küçük Boy Baskısız Taşıma Kolisi 5'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Dış ölçü 40 cm x 30 cm x 30 cm
  • 12 Desi
  • 5 x 480 gr
  • BC dalga çift oluklu
  • Taşıma, saklama ve arşivlemeye uygun

Ürün Hakkında

Küçük Boy Baskısız Taşıma Kolisi 5'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Hacim 15 kg
Boy 40 cm
En 30 cm
Yükseklik 30 cm
Malzeme Kolay Deforme Olmayan

 

Hayatın her alanında faydalanılan taşıma kolileri birçok kolaylığı da beraberinde getirir. Küçük ama bir o kadar da yer kaplayan mutfak eşyaları, taşınırken kırılacak olan ev eşyaları ya da çok kıymet verilen kitaplara zarar gelsin istenmez. Bu gibi durumlarda akla ilk gelen araçlar taşıma kolileridir. Avansas tarafından sunulan bu küçük boy taşıma kolileri 15 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahip olup, orta ölçekli eşyalarınızın güvenle taşınmasına yardımcı olacaktır. Boyu 40 cm, eni 30 cm ve yüksekliği 30 cm olmak üzere ufak eşyalarınız için üretilmiştir. Kolay deforme olmayan yapısı ile uzun süreli ve güvenlikli kullanım olanağı sunar.

Küçük Boy Taşıma Kolisi Nerelerde Kullanılır? 

Dört tarafı kapalı üstü kapaklı kutu olarak basitçe işleri halletmekte kullanılan küçük boy taşıma kolileri çok sayıda alanda kullanılmaya uygundur. Kullanıcının hayal gücüne bağlı olarak kullanım alanları daha fazla genişletilebilir. Hayatı kolaylaştırdığı bir gerçek olan taşıma kolileri, evinizde yerden tasarruf etmek için fazlalıkları ayrıştırırken, kilerinizde ya da depolarınızda ürünleri saklarken kullanılabileceği gibi, hobi uğraşlarınızda da çok etkili bir araçtır. Herkesin mutlaka taşıma kolilerinden sepet yapma serüveni vardır. Araç, ev, ofis, hastane, okul gibi pek çok farklı alanda kullanımı görülmektedir. Çocuklarınızla beraber eğitici ödevler hazırlayabilir, onların gelişimine katkıda bulunacak oyuncaklar bile yapabilirsiniz. Hem sizin hem çocuklarınızın el becerisine katkıda bulunacak taşıma kolileri ile zevkli ve eğlenceli aktiviteler yapabilirsiniz. Zamanınızı kullanışlı eşyalar yaparak geçirebilir birçok eşyanızda koliler yardımıyla geri dönüşümde kullanabilirsiniz. Evcil hayvanlarınız için de evler yapmak hususunda dahi taşıma kolilerinden rahatlıkla faydalanabilirsiniz.

Küçük Boy Taşıma Kolileri Hangi Eşyalar İçin Uygundur? 

Evlerde kırılabilen çok sayıda eşyanın taşınması zorlu bir süreç olabilir. Bu alanda öne çıkan küçük boy taşıma kolisi özellikleri sayesinde rahat ve güvenli bir nakliye sürecine olanak tanır. Avansas tarafından sunulan bu küçük boy taşıma kolileri ile artık fazla zorlanmadan taşınma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Her türlü cam eşyalarınız, kıymetli ev eşyaları, kitaplarınız, temizlik ve bakım ürünleri, ayakkabılarınız, kışlıklarınız, bakliyat ürünlerinizin fazlalıkları, ofis eşyalarınız için kullanılmaya uygun üretilmiştir.

Küçük Boy Taşıma Kolileri Ne Kadar Ağırlığa Dayanır? 

Ufak ölçekli çeşitli ürünler için tasarlanmış küçük boy taşıma kolileri 5’li paket halinde pek çok eşyanız için ideal ayrıştırma ve depolama sağlar. Kolay deforme olmayan dayanıklı malzemeden üretilmiş olup taşıma işlerinizde 15 kiloya kadar ağırlığı kaldırabilir. Çift kapaklı olması taşıma kolilerini daha sağlam yapar. İster koli bandıyla ister başka şekillerde ürünlerinizi kapatarak daha güvenli taşıma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. İhtiyacınız olan adet ve boyutlarda taşıma kolileri satın almak için Avansas güvencesinden faydalanabilirsiniz.

Küçük Boy Taşıma Kolileri Uygun Fiyatlı Nereden Alınır? 

Birçok şekilde ve büyüklükte seçeneği bulunan taşıma kolileri ebatlarına ve içeriğindeki adede göre fiyat farklılığı gösterir. Ebat büyüdükçe fiyatın da artış gösterdiği görülür. Fakat fiyat performans oranı oldukça iyidir. Hem kalitelidir hem de ödenen ücrete göre sağladığı fayda oldukça fazladır. Avansas, küçük boy taşıma kolilerini 5’li kutu olarak uygun fiyatıyla sizin hizmetinize sunar. Eğer sizler de Avansas’ın hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişleriniz 1 iş günü içerisinde belirtmiş olduğunuz adresinize teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Küçük Boy Baskısız Taşıma Kolisi 5'li Paket
Birim Fiyat = 30,94 TL
154,68 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.