Ürün Kodu: 108542
Ürün Barkodu: 4014519753636

Marka : Lamy

Product State: A0

Lamy Safari 319 BS Roller Kalem Beyaz

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Beyaz renk
  • Dayanıklı plastik gövde, çelik uç
  • Özel tasarım tutuş bölgesi
  • Mavi refil
  • Sağlam ve dayanıklı yapı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Lamy Safari Roller Kalem, göz alıcı rengi ile tüm dikkatleri üzerine çeker. Alman işçiliği ile üretilen bu kalem hem malzemesi hem de kullanışlı tasarımı sayesinde kalitesini belli eder. Zarif tasarımı sayesinde elinizde oldukça şık durur. Bu nedenle iş yaşamında kullanmak, prestijinizi yansıtmak için idealdir.

 

   
Marka Lamy
Ürün/Model Safari 319 BS Roller Kalem
Uç Metearyeli Çelik
Gövde Metaryeli Plastik
Kartuş Mavi Refil

 

 

Lamy Safari Roller Kalem, karakteristik imzalar atmanızı sağlar. Mavi refil ile uyumludur. Kalemi bu ürün ile doldurarak, tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Avansas’ın rekabetçi fiyatlarından en iyi şekilde yararlanmak için üründen toptan sipariş verebilir ve ofisinizin sarf giderlerini kolayca karşılayabilirsiniz.

 

Lamy Safari 319 BS Roller Kalem Beyaz Ergonomik midir?

 

Lamy Safari Roller Kalemin tasarımı, ele tam oturacak şekilde dizayn edilmiştir. Uç kısmını kolayca hareket ettirmenizi sağlayan ince bölme, parmaklarınızı ağrıtmaz. Oyuk kısımları sayesinde parmaklarınızın kenarı acımaz ve ürünü kolayca kavrayabilirsiniz. Bu nedenle oldukça ergonomiktir ve uzun süre yazı yazmanıza imkân verir.

Dilerseniz ürünü gömlek ve ceketlerinize de asabilirsiniz. Kalemi kullanmadığınız zamanlarda, her zaman yanınızda taşımanızı sağlayan klipsli tasarımı, ürünü ergonomik kılan bir diğer özelliğidir.

 

Lamy Safari 319 BS Roller Kalem Beyaz Tasarımı Şık mıdır?

 

Lamy Safari roller kalem, karışık renk seçenekleri ve klasik roller kalem tasarımı ile oldukça şık görünüme sahiptir. Göz alıcı renklerini tamamlayan metal klips kısmı sayesinde ürünü gömlek cebinize ya da ceketlerinize kolayca sabitleyebilirsiniz. Renk seçeneklerini oldukça güzel dengeleyen bu detay ile herkesin dikkatini ellerinizde toplayacak, kullanışlı ve hoş bir kaleme sahip olabilirsiniz.

 

Lamy Safari 319 BS Roller Kalem Beyaz Dayanıklı mıdır?

 

Lamy Safari Roller Kalem, plastik gövdesi ile oldukça dayanıklıdır. Düşse bile hemen kırılmaz. Çizilmez ve dikkat çekici rengi solmaz. Bu nedenle uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz bir üründür. Avansas’ta rekabetçi fiyatlarla bulabileceğiniz bu ürünü satın aldığınızda; sizinle her yere gelecek, yıpranmadan uzun süre yazı yazabileceğiniz bir kaleme sahip olabilirsiniz.

 

Lamy Safari 319 BS Roller Kalem Beyaz Mürekkebi Kaliteli midir?

 

Lamy Safari roller kalem, akışkan mürekkebi sayesinde de oldukça kullanışlıdır. Özellikle uzun süre yazı yazmanız gereken durumlarda, kalemi kolayca hareket ettirebilir ve bileğinizin ağrımasını engelleyebilirsiniz. Ürünün mürekkebi kolay kolay silinmez. Bu nedenle yazdığınız yazıları, üzerinden zaman geçse de ilk günkü kalitesi ile okuyabilirsiniz.

Kalem, Lamy M63 yedek refil ile uyumlu çalışır. Dilerseniz, kalem ile birlikte M63 refili de satın alabilir; bu dayanıklı mürekkebe her zaman sahip olabilirsiniz. İhtiyacınıza göre farklı renklerde tercih edebileceğiniz kartuş sayesinde kalemin performansı hiç düşmeden, mürekkep kalitesini her zaman koruyabilirsiniz.

 

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

 

TOBB Güven Damgası’na sahip Avansas, ofisinizin tüm ihtiyaçlarını karşılar. Elektronikten gıdaya, teknolojiden sarf malzemelerine kadar onlarca kategoride; binlerce ürün çeşidi sunar. En önemlisi ise her zaman rekabetçi fiyatlarla, toptan alışveriş imkânı tanır. Bu nedenle Avansas’tan alışveriş yapmak KOBİ’lerin, işletmelerin ve uygun fiyatlarla alışveriş yapmak isteyen herkesin ilk tercihidir.

Avansas, güvenli ödeme altyapısı ile de fark yaratır. Ödeme aşamasında gireceğiniz tüm bilgiler 3D Secure ve Verisign altyapısı ile korunur. Böylece üçüncü kişilere ulaştırılmaz. Bankalara şifreli olarak iletilen ödeme bilgileriniz, gelişmiş altyapımızda şifreli olarak saklanır. Aklınıza gelebilecek tüm ihtiyaçlarınız için en kaliteli adres olan avansas.com; ürün çeşitleri, ödeme sistemi, ürünlerin yapısı ve kısa sürede teslim avantajı ile her aşamada kaliteyi hissettirir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Lamy Safari 319 BS Roller Kalem Beyaz
1.084,72 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.