Ürün Kodu: 56683
Ürün Barkodu: 4002432316779

Marka : Leitz

Product State: A0

Leitz 5008 Delgeç 30 Sayfa Lacivert

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Delme kapasitesi: 30
  • Delik Çapı: 5,5 mm
  • Delikler Arası Mesafe: 8 cm
  • Boyut: 9,8x10,9x12,1 cm
  • Metal yapı

Ürün Hakkında

Leitz 5008 Delgeç 30 Sayfa Lacivert

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Marka Leitz
Model 5008
Ürün Çeşidi Delgeç
Üretim Yeri Çin
Delme Kapasitesi 30 Sayfa
Delikler Arası Mesafe 8 cm
Delik Çapı 5,5 mm
Renk Mavi
Materyal Metal
Boyut 9,8x10,9x12,1 cm
Ağırlık 410 gr
Kilitleme Özelliği Evet
Paket İçeriği 1 Adet
Garanti 10 yıl

 

Ergonomi  
Ayar Çubuğu var mı ? Evet
Katlanır özelliği bulunuyor mu ? Evet
Kaymayı ve yüzey çizilmesini önleyen plastik taban var mı ? Evet
Atık kutusu var mı ? Evet
Bıçakların güvenlik kapağı bulunuyor mu ? Evet
Değiştirilebilir bıçak özelliği var mı ? Hayır

 

Delgeçler, kâğıt belgeleri arşivlemek, düzenlemek, dosyalamak vb. amaçlar için kullanılan ve kâğıtta farklı sayılarda delikler açabilen, profesyonel hayatta olduğu kadar günlük hayatta da işlevselliği olan gereçlerdir. Leitz 5008 mavi delgeç, mavi renkte metal malzemeden üretilmiş piyasa bulabileceğiniz en uzun ömürlü ve en sağlam üründür. Net ağırlığı 378 gramdır. Ölçüleri mm cinsinden GxYxD = 107x100x137 şeklindedir. Güçlü keskin pim bıçakları sayesinde maksimum 30 sayfayı aynı anda delme kapasitesi vardır. Altında biriken kâğıt artıkları için kilitli bir atık kutusu vardır. Boşaltılması ise çok kolaydır. Uygun olduğu formatlar A4, A5 ve A6 kâğıtlarıdır ve bunlar için ayar çubuğu vardır. Plastik kaymaz alt taban tasarımı ile hem kaymayı, hem de bulunduğu yüzeyin çizilmesini engelleyebilirsiniz. Kolay tutulabilir tasarımı ile ele tam oturur ve maksimum işlevsellik sağlar. 10 yıl garantili ve uluslararası kaliteye sahip olduğunu bildiren sertifikası vardır. Aldıktan sonra senelerce aynı yüksek kalitede kullanım imkânını sağlar.

 

Delgeçin Kullanım Alanları Nelerdir? 

 

Delgeçler, kâğıt işlerinin bol olduğu bütün alanlarda kullanılabilir. Farklı ölçülerdeki delikleri olan, farklı sayıdaki delikleri olan, farklı şekillerde, farklı renklerde kısacası farklı türlerde pek çok çeşidi vardır. Kullanma mekanizması çok basittir. Ortası belirlenip işaretlendikten sonra delgeç işaretlenen noktaya sabitlenir ve üstüne baskı uygulanarak kâğıt delinir. Delme işlemi bittikten sonra kâğıtlar klasör takılmaya, asılmaya ve saklanmaya hazır hale gelir. Her türlü profesyonel kâğıt işlerinde kullanıldığı gibi ev içinde ve özellikle hobi, sanat, tasarım etkinliklerinde de kullanılabilmektedir. Leitz delgeç, tüm bu alanlar için kullanıma tamamen uygundur.

 

Delgeçin Teknik Özellikleri Nelerdir? 

 

Leitz 5008 mavi delgeç, keskin bıçaklara ve ergonomik tasarıma sahip olması nedeniyle fazla güç harcamadan kolay bir kullanım için tasarlanmıştır. Kullanıldıktan sonra kâğıtta 2 adet 5.5 mm çapında delik açılmış olur. Delici pim bıçakları, sabit olduğu için kaydırmadan delme imkânı sağlar. Delgeçin yanında bulunan format ayarlama aparatıyla A4, A5 ve A6 kâğıt formatlarını kolayca ayarlanır. Bu çubuk da çok sağlam olduğu için hatasız kullanım imkânı sağlar. Altında kâğıtların birikmesi için atık haznesi vardır. Bu hazne kilitlidir böylece dökülme de engellenir. Delme kapasitesi aynı anda 30 adet 80 gsm kâğıt olarak belirlenmiştir. Kesme işlemi için ekstra güç harcamaya gerek yoktur. Asgari bir kuvvet ile görevini kolaylıkla yerine getirmesini sağlayabilirsiniz. Kavrama yerinin tasarımı sayesinde az güçle çok iş yapar.

 

Delgeç Uzun Ömürlü Bir Ürün müdür?

 

Ürünün 10 yıl garantisi vardır. Sağlam materyalden üretilmiş olması sebebiyle uzun yıllar kullanmanızı sağlar. Mekanizması defalarca kullanım için yüksek kalitede tasarlanmıştır. Uzun yıllar kullanım garantisi olduğu gibi emniyet testi de uygulanmıştır. Bu nedenle sahip olduğu uzun ömürlü olmasının yanı sıra kullanımı da güvenlidir.

 

Delgeç Ekonomik midir?

 

10 yıl garantili kullanım imkânı olduğu için paranızın karşılığını fazlasıyla alırsınız. Dayanıklı, güvenilir ve emniyetli bu ürünü kullanırken acaba daha uygun fiyatlı bir ürün bulabilir miydim? diye düşünmezsiniz. Bir kere vereceğiniz para ile en az 10 yıl sorunsuz kullanabileceğiniz yüksek kalitede bir ürüne sahip olursunuz. Leitz mavi renk delgeç, sunduğu yüksek kalite ve uygun fiyat performansıyla en çok tercih edilen delgeç olarak kullanımınıza hazırdır.Hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişiniz, 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Leitz 5008 Delgeç 30 Sayfa Lacivert
459,89 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.