Ürün Kodu: 120053
Ürün Barkodu: 4049793065793

Marka : IBICO

Product State: A0

Leitz IBICO Laminasyon Filmi 125 Mikron Şeffaf A4 100'lü Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Tüm standart laminasyon cihazları markalarıyla uyumludur
  • 216 x 303 x 2 mm ebatlarında
  • Kağıt, fotoğraf, okul malzemeleri lamine etmek için

Ürün Hakkında

Ibico Basic 125 Mikron Laminasyon Poşet A4

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Marka Ibico
Model Laminasyon Filmi
Ürün Kalınlığı 125 Mikron
Ürün Boyutu A4
Ürün Ebatları 216 x 303 mm
Laminasyon Parlak
Ürün Rengi Şeffaf
Paket İçi Ürün Adedi 100 Adet

 

 

Ürün Hakkında

Ibico markası, cilt kapakları, spiral çeşitleri, kağıt ürünleri, evrak imha makineleri, para sayma makineleri, hesap makineleri, seperatörler, çeşitli kırtasiye malzemeleri, laminasyon ürünleri ve ofis sarf malzemeleri üretmektedir. Geniş ürün gamı ile kullanıcılarına pratiklik ve konfor sağlamayı amaçlayan marka, kaliteli ve dayanıklı ürünlerini piyasaya sürmek için imalat yapmaktadır.

Ibico 125 mikron A4 laminasyon filmi, çeşitli amaçlarla kullanılabilmektedir. Laminasyon, matbaacılık ve dijital baskı işlemlerinde bir baskının üzerine ince bir plastik kaplama ya da bant çekilerek kağıdın daha dayanıklı hale getirilmesi işlemi olarak tanımlanabilir.

Laminasyon işlemi genellikle paketleme, kitap kapakları, dergi kapakları, kartvizit, broşür, ehliyet, harita, kimlik kartı ve personel kartı gibi materyallerin kaplanmasında kullanılır. Bu işlem bir şon işlemdir. Bir basılı materyalin son adımında kullanılan Ibico 125 mikron A4 laminasyon filmi, kaplanan materyalin yırtılmasını önler.

Suya, neme ve çeşitli etkenlere karşı dayanıklı hale gelmesini sağlar. Çeşitli evraklarınızın daha dayanıklı hale gelmesini sağlayan Sarff laminasyon filmini bir laminasyon makinesi ile kolayca kullanabilirsiniz. En fazla A4 boyutunda olan belgenizi laminasyon filminin arasına koyduktan sonra, ısınmış ve hazır haldeki laminasyon makinesi girişine koymanız yeterli olacaktır.

Ibico 125 mikron A4 laminasyon filmi, kalın yapısı sayesinde ciltlenen evrakları korur. Şeffaf ve parlak formu ise laminasyon yapılan kartların, belgelerin rahat şekilde okunmasını sağlar. Parmak izi, kir, toz ve leke tutmayan yapısı sayesinde oldukça kullanışlı bir yapıdadır.

A4 boyutundan küçük evrak ve belgeler için laminasyon filmini keserek kullanabilirsiniz. En uygun Sarff laminasyon filmlerini Avansas ayrıcalığı ile sipariş verebilir, hızlı ve güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

Ibico Basic 125 Mikron A4 Laminasyon Filmi Hangi Amaçlarla Kullanılabilir?

Ibico 125 mikron A4 laminasyon filmi, çok çeşitli amaçlarla kullanılabilir. Dergi, kitap ve çeşitli baskıların kapaklarında kullanılabilen laminasyon filmi, aynı zamanda ehliyet, kimlik ve personel kartlarının kaplanmasında da tercih edilebilir. Panolara ve çeşitli noktalara asılan uyarı ve duyuru afişlerinin de daha uzun süre dayanmaları için laminasyon filmi kullanılabilir.

Ibico Basic 125 Mikron A4 Laminasyon Filmi Kaliteli midir?

Ibico laminasyon filmi, kalın ve kaliteli bir yapı sunar. 125 mikronluk kalınlığı sayesinde, laminasyon işlemi yapılan tüm belge ve materyallerin üzerinde kalın bir koruma katmanı oluşturur. Şeffaf ve parlak yapısı ise laminasyon işlemi yapılan belgelerin daha hoş bir dokuya bürünmesini sağlar.

Ibico Basic 125 Mikron A4 Laminasyon Filmi Kolay Deforme Olur mu?

Ibico markasına ait bu laminasyon filmi, uzun süreler deforme olmadan saklanabilir. Laminasyon filmini uyguladığınız tüm materyaller ve baskılar ise daha dayanıklı hale gelir. Su, nem ve yırtılmalara karşı dayanıklı hale gelen kartlarınız ve baskılarınız uzun yıllar saklanabilir. Kartların üzerine uygulanan laminasyon işlemleri, kartın işlevlerini etkilemez ve yazılarının silinmesini engeller.

Ibico 125 Mikron A4 Laminasyon Filmi İle Evraklar Rahat Okunur mu?

Ibico 125 mikron A4 laminasyon filmi, uygulandığı evrakların okunabilirliğini azaltmaz. Laminasyon işlemi uygulanan materyallerin üzerindeki yazılar rahat bir şekilde okunabilir ve kullanılabilir. Parlak ve şeffaf yapı kolay okunabilirliğin yanında, toz, kir ve parmak izine karşı materyalleri dayanıklı hale getirir. Laminasyon işlemi yapılan eşyalar daha kolay temizlenir.

Avansas’tan Alışveriş Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Avansas uygun fiyat politikası ve  ürün çeşitliliğine kadar sizlere her anlamda avantaj sağlayan bir e-ticaret sitesidir. Ürün sayfalarında yer alan detaylı görsel ve açıklamalar, karar vermenizi daha kolay hâle getirir.

Satın aldığınız ürünlerin size ulaşıncaya kadar geçen süreçte zarar görmemesi için depolarımızda gerekli önlemler alınır. Depolarımız, uygun sıcaklık seviyelerine ve nem değerlerine sahiptir. Ürünlerin tasniflemesi de zararı önleyecek şekilde yapılır.

500 binden fazla firmanın ofis ihtiyaçlarında Avansas’ı tercih etmesinin en önemli nedenlerinden biri de güvenli ödeme seçenekleridir. Verisign sistemi ile şifreli şekilde bankalara iletilen bilgileriniz, üçüncü kişilerin erişimine karşı her zaman korunur

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Leitz IBICO Laminasyon Filmi 125 Mikron Şeffaf A4 100'lü Paket
Birim Fiyat = 3,88 TL
387,95 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.