Öğrenci Dosyaları

Toplam 18 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Öğrenci Dosyaları; önemli evrakların, ödevlerin, yazışmaların veya farklı dokümanların uzun yıllar zarar görmeden saklanabilmesini sağlar. İş hayatında karşı firmaya ya da kurumlara iş teklifi, proje veya rapor sunulması gerektiğinde evrakları dosyalayarak sunmak hem sizin profesyonel görünmenizi hem de evraklarınızı şık bir biçimde sunmanızı sağlar. Aynı şekilde okulda da özellikle ödev teslimlerinde ödevlerinizi dosya ile öğretmene teslim etmeniz hem düzenli bir görüntü elde etmenizi sağlar hem de diğer ödevlerle oluşabilecek karışıklığı önler. Dolayısı ile sunum yaparken ya da ödev teslim ederken sıklıkla yararlandığımız dosyalar, dosyaya koyulacak materyallerin karışmadan doğru bir sırayla alıcıya ulaşmasını sağlar. Peki siz en çok hangi dosya çeşidini kullanıyorsunuz?

Öğrenci Dosyası Çeşitleri Nelerdir?

Dosyalar, çeşitli ihtiyaçları karşılamaya yönelik olarak farklı çeşitlerde üretilmektedir. Kullanım amaçlarına göre dosyaları beş farklı türde inceleyebiliriz.

  • Çıtçıtlı Dosyalar: Okul ve ofislerde birçok evrak kullanılır ve bu evrakların belirli bir süre muhafaza edilmesi gerekir. Çıtçıtlı dosyalar geniş hacme sahip olarak ve A4 boyutunda üretilir. Böylece pek çok evrakı tek bir yerde düzenli olarak ve uzun süre deforme olmadan saklayabilirsiniz.
  • Sunum Dosyası: Okul ve ofisteki önemli evrakları arşivlemek için ideal bir dosya türüdür. Evraklarınızı sunum dosyasının içine dilerseniz poşet dosya dilerseniz belgelerinizin kenarını delerek koyabilirsiniz. Bu sayede evrakların içindekileri sayfaları çevirerek rahatlıkla görebilir, aradığınız evrakları kolayca bulabilirsiniz.
  • Sıkıştırmalı Dosyalar: Sunum dosyalarına alternatif olarak üretilen sıkıştırmalı dosyalarda belgelerinizi saklamak için delmenize gerek kalmaz. Güçlü metal klipsi ve geniş kapasitesi ile sıkıştırmalı dosyalar, 30 sayfa belge taşıyabileceği gibi ergonomik klipsi sayesinde sayfa sayısına göre ayarlanarak daha az sayıda belgeyi de güvenle taşır.
  • Delikli Cırtlı Dosyalar: Masaların üzerinde biriken ve birbirine karışan çeşitli dokümanların düzenlenmesi ve muhafaza edilmesi için ideal bir dosya türüdür. Dosyanın yan veya dik kısmında bulunan cırtlı sistemi sayesinde dokümanlarınızı kaybolmadan güvenle saklayabilirsiniz. Ayrıca büro klasörlerinde de kullanabileceğiniz delikli cırtlı dosyaları ofis ortamında opsiyonel olarak kullanabilirsiniz.
  • Yaylı Dosya: Hem sunum hem de belgeleri arşivlemek için kullanabileceğiniz yaylı dosyalar ile işiniz artık daha kolay! Yaylı yapısı sayesinde içerisindeki belgelerinizi sayfa sayfa rahatça inceleyebilir, üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Yaylı dosyaların içerisinde yer alan üçgen cebe ihtiyaçlarınız doğrultusunda notlarınızı veya önemli belgelerinizi koyabilirsiniz.

Öğrenci Dosyası Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Hem iş hem okul hayatında sıklıkla ihtiyaç duyulan bir materyal olan dosyaların birçok çeşidi bulunmaktadır. Geniş seçeneğe sahip dosya çeşitlerini satın alırken bazı noktalara dikkat edilmesi önemlidir.

Kullanım Amacınızı Belirleyin

Dosya satın alırken dosyanızı nerede ve ne amaçla kullanacağınız önemli bir kriterdir. İş yerindeki veya okullardaki evrakları arşivlemek için delikli cırtlı, çıtçıtlı veya yaylı dosya, sunumda kullanmak ise sıkıştırmalı veya sunum dosya türünü tercih edebilirsiniz. Avansas güvencesi ve kalitesi ile ihtiyaçlarınıza en uygun dosyaları, uygun fiyat seçenekleriyle Avansas.com’dan kolayca satın alabilirsiniz

Kalitesine Özen Gösterin

Ofisler ve okullardaki bazı evrakların yıllarca saklanması, başka kişiler tarafından tekrar kullanılması gerekli olduğundan arşivlemek için kullanılan dosyanın kaliteli olduğundan emin olmak gerekir. Yırtılmalara ve yıpranmalara karşı dayanıklı dosyalar tercih etmeniz evraklarınızı yıllar boyu güvenle saklamanızı sağlar.

En-71 Standartlarına Uygun Olduğundan Emin Olun

Avansas’ın tüketicilerin yüksek yararını temel alarak satışa sunduğu ürünlerin kriterlerinden biri de ürünlerin En-71 testinden geçmiş olması önemlidir. En-71 standartlarına uygun olarak üretilen dosyalar, çocukların cildine zarar veren maddelerden üretilmez. Böylece çocuklarınıza ihtiyacı olan dosyaları gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

İşyerinin alışveriş yeri Avansas’tan yüksek kaliteye sahip ve güvenilirliği ispatlanmış dosya çeşitlerini inceleyebilir, size özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.