Ürün Kodu: 76958
Ürün Barkodu: 8690637054983

Marka : Lipton

Product State: A0

Lipton Limonlu Yeşil Çay 20'li

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 20'li paket
  • 3-4 dakikada hazır
  • Tek kullanımlık poşet çay
  • Limonlu yeşil çay

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Çay üretimi ve tüketiminde dünyada önde gelen ülkelerden biriyiz. Türk insanının çaya olan tutkusu, zaman içinde markaları harekete geçirmiş ve farklı çay çeşitleri ortaya çıkmıştır. Sabah kahvaltılarının, gündüz toplantılarının ve misafirliklerin vazgeçilmez ikramı olan çayın kaliteli ve iyi demlenmiş olması önemlidir. Özenle seçilen yeşil çay yaprakları ile limonun canlandıran etkisi bir araya geldiğinde, ortaya yepyeni bir seri çıkar.

Lipton limonlu yeşil çay hızlı ve pratik hazırlanışı sayesinde uzun süre çayın demlenmesini beklemek istemeyenlere zaman kazandırır. Fincanın içine bir adet çay poşeti ve üzerine kaynar su koyarak çayınızı 3-4 dakikada demleyebilirsiniz. İçeriğinde %5 oranında limon kabuğu, hoş kokulu aroma vericiler ve taze yeşil çay yapraklarından elde edilen toz çay bulunur. Damakta ferah ve lezzetli bir etki bırakan Lipton limonlu yeşil çay, 20'li paketler halinde satılmaktadır.

Lipton, demlik ve bardak poşet çaylarında en kaliteli malzemeleri kullanır. Siz de bitki ve meyve çaylarını deneyerek mükemmel bir demleme deneyimi yaşayabilirsiniz. Çayın muhafaza edildiği poşet sağlığa zarar vermez. Dört tarafı kapalı zarf şeklindedir ve böylece çayın tazeliğini uzun süre korur.

Ürün AdıLipton Limonlu Yeşil Bardak Poşet Çay
Paket İçi Miktar20'li
Koku/AromaHoş Kokulu/Limon Kabuğu, Yeşil Çay ve Aroma Vericiler
Demlik/BardakBardak Poşet Çay
Demleme Şekli100°C sıcak su ile 3-4 dakikada demlenir

Lipton Limonlu Poşet Yeşil Çayın Aroması Hoş mudur?

Lipton limonlu yeşil çay, dünyaca ünlü çay firmasına ait fabrikalarda yüksek kalite standartlarda üretilir. Duyusal, fiziksel ve analitik analizlerden geçerek hazırlanan Lipton çayları, tiryakilere özel enfes aromalarla harmanlanır. Limon kabukları ve yeşil çayla birleşen bu aromalar damakta ferahlık hissi uyandırır.

Taze çayla aynı lezzette olan bardak poşet çay, ferah ve pozitiflikle dolu aromasıyla aynı zamanda oldukça şifalıdır. Yeşil çay ve limonun kokusunun etrafınızı hemen sardığını fark edersiniz.

Lipton Limonlu Poşet Yeşil Çayın Faydaları Nelerdir?

Hızlı demlenmesi, taze ve lezzetli olması gibi avantajlarının yanında %100 bitkisel ürünlerden üretildiği için şifalı çaylar arasında yer alır. Diyet yapanlar ya da beslenme düzenine dikkat edenler, genellikle sağlıklı ve doğal ürünler tüketir. Lipton limonlu yeşil çay, poşet çaylara karşı önyargıları kırar. Çayın içeriğinde ve ambalajında sağlığa zarar verecek hiçbir madde yer almaz. Bununla birlikte ürünün faydaları şunlardır:

  • Güçlü antioksidan özelliğine sahip ve özenle seçilen, taze yeşil çay yapraklarından hazırlanır.
  • Aynı şekilde, tarlasından özenle toplanan limonlarla sağlıklı ve ferahlatıcı bir etkiye sahiptir.
  • Metabolizmayı hızlandırır. Kilo vermeyi ve yağ yakımını destekler.
  • Limonlu yeşil çay kansere karşı korur.
  • Sindirime yardımcı olur.
  • Kalp sağlığını güçlendirir.

Lipton Limonlu Poşet Yeşil Çay Ambalajı Kaliteli midir?

Evde, ofiste sıkça tüketilen poşet çayların sağlığa zararlı olup olmadığı tartışılır. Lipton çay firması bu konuda büyük bir özenle imal edilen çay poşetlerini kullanır. Kanserojen madde bulundurmayan ve sağlığa zararı olmayan özel ambalajlar kullanan Lipton, limonlu yeşil çay bardak ve demlik poşetleri ile üstün kaliteye sahiptir.

Çayın uzun süre taze kalmasını sağlayan zarf şeklindeki 20'li çay poşetinin muhafaza edildiği karton ambalaj, kaliteli malzemeden üretilir.

Lipton Limonlu Poşet Yeşil Çayın İçimi Yumuşak mıdır?

Bardak poşet çayların güçlü aroması, enfes lezzeti ve demi kadar içimi de her zaman bir kriterdir. Lipton, bu konuda tüm hünerlerini kullanır ve çay tiryakilerini mutlu eden ürünler sunar. Lipton limonlu yeşil çay, yumuşak içimlidir ve birçok kişi tarafından tüketilen çayların başında gelir.

Avansas’ta Satılan Gıda Ürünleri Sağlıklı mıdır?

Avansas, gıda ve mutfak ürünlerinde en iyi markalarla çalışır. Mutfakların vazgeçilmezi olan çay ürünlerinde kaliteli ve tanınan markalara rastlanır. Tüketicilerin online alışverişlerde yaşadığı güven ve ihmal problemine son veren Avansas, sağlıklı ve güvenilir gıda ürünlerini satışa sunar.

Tüm gıda ve mutfak malzemelerinde aradığınız kaliteye, kategorilerimizdeki uygun fiyat seçenekleri ile erişebilirsiniz. Hesaplı alışverişin adresi Avansas, sağlıklı gıda ürünlerini en kısa sürede kapınıza getirir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Lipton Limonlu Yeşil Çay 20'li
54,47 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.