Ürün Kodu: 51618
Ürün Barkodu: 8690637609824

Marka : Lipton

Product State: A0

Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay 100'lü

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 100'lü paket
  • Doğal ve lezzetli 
  • Demlik poşet çay
  • Lipton Yellow Label
  • Siyah çay

Ürün Hakkında

Genel Bilgiler 
MarkaLİPTON
ModelYellow Label Demlik Poşet Çay 100 'lü Paket
Paket Bilgileri 
Paket İçi Çay Poşeti Adeti100 Adet
Ambalaj TürüSkillet
Paket Gramajı320 gr
Tek Poşet Gramajı3,2 gr
Uygun Saklama OrtamıNem ve harici kokulardan etkilenmeyecek şekilde muhafaza ediniz.
Ürün Bilgileri 
ÇeşidiDemlik Süzen Poşet Çay
AromaSiyah Çay
İçimiYumuşak
Yaprak FormuToz
Organik mi?Hayır
İçindekiler 
Siyah Çay 
Enerji ve Besin Öğeleri (Hazırlanmış 100 ml^lik çayda) 
Enerji1 kcal/4kJ
Yağ0 g
Doymuş Yağ0 g
Karbonhidrat0 g
Şeker0 g
Protein<0,5 g
Tuz0 g
Hazırlama / Tüketim Önerisi 
 Demliğinize Lipton poşet çaylarınızı koyun.Her bir demlik poşetten 3 bardak çay elde edebilirsiniz.Demliğinize her bir poşet için 1 çay bardağı kaynamış içme suyu ekledikten sonra 1 çay bardağı da fazladan koyun.15-20 dakika kadar demleyin.Daha yoğun bir lezzet için uzun süre demleyebilirsiniz. (75 ml'lik çay bardağı ile hazırlanmıştır.)
Belge / Sertifika / Ödüller 
Sahip Olduğu BelgelerISO 9001,FSSC 22000 , ISO14001 ve OHSAS 18001

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Evde, ofiste ve iş yerlerinde en çok tüketilen içeceklerden olan çaylar, hem kahvaltıların hem de molaların vazgeçilmezlerindendir. Sıcak içimiyle içinizi ısıtan çaylar aynı zamanda hoş sohbetlerin de eşlikçisi niteliğine sahiptir. Bu güzel anlara yardımcı olan çayın, lezzetli ve yumuşak içimli olması son derece büyük bir önem taşımaktadır. Acı tatlı ve sert çaylar ağızda bıraktığı kötü tat nedeniyle istenmeyen bir deneyim yaşatabilmektedir.

Tüm bu problemlerin önüne geçen ve kalitesiyle adından sıkça söz ettiren Lipton, hem poşet çayları hem de ambalaj çaylarıyla oldukça tercih edilmektedir. Tamamen doğal ve mevsiminde toplanmış çay yapraklarından elde edilen Lipton Yellow Label, kesinlikle çay tozu ve çay çöpü barındırmamaktadır. Bu yönüyle tamamen hoş bir içim sunan Lipton marka çaylar unutulmaz anlarınıza eşlik etmektedir.

Kolay hazırlanışı ve lezzetiyle daha çok ofis ve iş yerlerinde tercih edilen Lipton Yellow Label 100’lü demlik poşet çay, tamamen doğal çay yapraklarından elde edilen son derece lezzetli bir siyah çaydır.

Demlik poşet çay kategorisinde popülerliğini yıllardır koruyan ürün, ekonomik paket avantajıyla da sıkça tercih edilmektedir. Hem doğal hem lezzetli hem de ekonomik bir ürün olan Lipton Yellow Label 100’lü demlik poşet çayı siz de uygun fiyatlarla hemen şimdi sipariş verebilirsiniz.

Lipton Yellow Label 100'lü Demlik Poşet Çay Lezzetli midir?

Lipton kalitesiyle son derece verimli tarlalarda mevsiminde toplanmış çay yapraklarından elde edilen ürünün çay özü, çay tozu ve çay çöplerinden tamamen arındırılmıştır. Bu özelliğiyle hem doğal hem de lezzetli olan Lipton Yellow Label 100’lü demlik poşet çay, atıştırmalıkların yanında ve molalarınızda tercih edebileceğiniz oldukça uygun bir içecektir.

Lipton Yellow Label 100'lü Demlik Poşet Çay Doğal mıdır?

İçeriğinde hiçbir kimyasal madde ve insan sağlığına zarar verecek bileşenler içermeyen demlik poşet çay, tamamen doğal olup son derece kaliteli çay yapraklarından elde edilmektedir. Ayrıca çayların bulunduğu poşetlerde hiçbir kanserojen madde yer almaz ve demlenme sırasında çayın tadı değişmemektedir.

Lipton Yellow Label 100'lü Demlik Poşet Çay Ekonomik midir?

100’lü paket avantajı sunan Lipton Yellow Label 100’lü demlik poşet çay, paket içeriği ile son derece ekonomik bir üründür. Yalnızca 2-3 bardak çay için 1 tane poşet yeterli olmaktadır. Bu yönüyle tamamen ekonomik ve uygun fiyatlı olan Yellow Label demlik poşet çayı hemen şimdi sipariş verebilirsiniz.

Lipton Yellow Label 100'lü Demlik Poşet Çayın İçimi Yumuşak mıdır?

Lipton kalitesiyle ve profesyonelliği ile özenle toplanan kaliteli çay yaprakları, demini ve lezzetini en iyi şekilde verebilmesi için incecik kesilmektedir. Yumuşak bir içim için oldukça büyük çalışmalarla damak tadına uygun bir hale getirilen çaylar hijyenik paketleme yöntemleriyle sizlere sunulmaktadır. Hem güvenilir hem de yumuşak içimli bir çay deneyimi için siz de Lipton Yellow Label 100’lü demlik poşet çayı tercih edebilirsiniz.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

TOBB Güven Damgası sahibi Avansas, müşterilerinin e-ticarete olan endişelerini sağladığı hizmetlerle gidermektedir. Müşteri kişisel bilgilerini ve banka bilgilerini güvenle muhafaza eden firmamız, aynı zamanda güvenilir ödeme yöntemleri ile kart bilgilerinizi güvence altına almaktadır. Siz de güvenilir bir alışveriş deneyimi için Avansas’ı tercih edebilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay 100'lü
99,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.