Ürün Kodu: 73645
Ürün Barkodu: 8690637824906

Marka : Lipton

Product State: A0

Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay 250'li

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 250'li paket
  • Lipton Yellow Label
  • Özel harman

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

1980 yılında kurulan ve 100’den fazla ülkede satılan Lipton, ürettiği soğuk ve sıcak çaylar ile çok geniş bir kesime hitap eder. Hem evde hem de çalışma alanında günün yorgunluğunu atmanızı sağlayan benzersiz çay lezzetleri ile size mutluluk sunar. Lipton’un en çok tercih edilen ürünlerinden bir tanesi de Yellow Label demlik poşet çaydır.

Lipton Yellow Label demlik poşet çay, 250’li avantajlı paketinde satılır. Bundan dolayı, kalabalık çalışma ortamlarında tüketim için de son derece uygundur. Hızlı demlenen özel harmanı sayesinde mis gibi kokusu ve benzersiz lezzeti çay molalarınızı daha keyifli bir hale getirir.

Genel Bilgiler 
MarkaLipton
ModelYellow Label Demlik Poşet Çay 250 'li Paket
Paket Bilgileri 
Paket İçi Çay Poşeti Adeti250 Adet
Ambalaj TürüFolyo
Paket Gramajı800 gr
Tek Poşet Gramajı3,2 gr
Uygun Saklama OrtamıNem ve harici kokulardan etkilenmeyecek şekilde muhafaza ediniz.
Ürün Bilgileri 
ÇeşidiDemlik Süzen Poşet Çay
AromaSiyah Çay
Yaprak FormuToz
Organik mi?Hayır
İçindekiler 
Siyah Çay 
Enerji ve Besin Öğeleri (Hazırlanmış 100 ml^lik çayda) 
Enerji1 kcal/4kJ
Yağ0 g
Doymuş Yağ0 g
Karbonhidrat0 g
Şeker0 g
Protein<0,5 g
Tuz0 g
Hazırlama / Tüketim Önerisi 
 Çay kazanının demlik haznesine 25 adet demlik poşet çay ekleyin.Demlik haznesine 4 litre kaynamış su ilave edin. 25-30 dk bekleyin.
Belge / Sertifika / Ödüller 
Sahip Olduğu BelgelerISO 9001,FSSC 22000 , ISO14001 ve OHSAS 18001

Özenle toplanan çay yaprakları titizlikle kurutulduktan sonra kaliteli ambalajı ile size ulaştırılır. Oldukça kolay ve pratik şekilde demlenen Lipton Yellow Label demlik poşet çay hem evde hem de iş yerinde tüketmek için ideal bir üründür. Eğer siz de en kaliteli çayları ve gıda ürünlerini en uygun fiyatlarla satın almak isterseniz hemen sipariş verebilirsiniz.

Lipton Yellow Label 250'li Demlik Poşet Çay Aroması Hoş mudur?

Lipton Yellow Label demlik poşet çayın benzersiz lezzetini oluşturmak için en kaliteli çay yaprakları toplanır, kurutulur ve mükemmel şekilde demlenebilmesi için incecik şekilde kesilir. Titizlikle işlenerek hijyenik paketinde muhafaza edilen çay steril bir şekilde evlerinize ve çalışma ortamlarınıza ulaşır. Özel harmanı sayesinde her seferinde tam istediğiniz gibi demlenmiş, mis kokulu çay keyfini yaşayabilirsiniz.

Lipton Yellow Label 250'li Demlik Poşet Çay Yaprakları Kaliteli midir?

Tüm dünyada en tercih edilen çay markalarından bir tanesi olan Lipton tarafından üretilen, Lipton Yellow Label demlik poşet çayın her aşaması özenle hazırlanır. Karadeniz'in ve dünyanın en kaliteli çay yaprakları toplanır ve kurutulur. Bu sayede her bardakta mükemmel lezzetinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Lipton Yellow Label 250'li Demlik Poşet Çay İçimi Yumuşak mıdır?

Lipton Yellow Label demlik poşet çay kaliteli yapraklarından ve özel harmanından dolayı benzersiz bir lezzete sahiptir. Bundan dolayı içimi son derece yumuşaktır. Ayrıca hazırlanması da bir o kadar kolaydır. Tek yapmanız gereken demlik poşeti demliğinizin içerisine koymak her poşet için 1 bardak kaynar su eklemektir. Ortalama 15 dakika bekledikten sonra yumuşak içimli çayınızı keyifle tüketebilirsiniz.

Lipton Yellow Label 250'li Demlik Poşet Çay Ekonomik midir?

Lipton Yellow Label demlik poşet çay 250’li avantajlı paket halinde satılır. Bundan dolayı kalabalık ortamlarda bile uzun süreli tüketim için uygundur. Ayrıca tek bir demlik poşetten 3 bardak çay çıkar. Ekonomik fiyatı ve uzun ömürlü olması sayesinde giderlerinizi azaltarak tasarruf edebilirsiniz.

Lipton Yellow Label demlik poşet çay gibi en kaliteli gıda ürünlerini uygun fiyatlarla satın almak için Avansas’a güvenebilirsiniz. TOBB Güven Damgası sahibi olan kolay tasarımlı web sitesinden ve her zaman güncel stokları sayesinde tüm ihtiyaçlarınızı tek tıkla sipariş edebilirsiniz. 1200 metrekarelik deposunda tüm gıda ürünleri hijyenik şartlarda muhafaza edilir ve steril bir şekilde size ulaştırılır.

İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli ve Tekirdağ’da bulunan hızlı teslimat bölgelerinden verdiğiniz siparişler ertesi iş günü adresinize kadar teslim edilir. Ayrıca Türkiye’nin diğer bölgelerinden saat 14:00’e kadar verilen siparişler de aynı gün içerisinde kargoya verilir. Eğer ürününüzden memnun kalmazsanız 30 gün boyunca devam eden kolay iade imkanından yararlanabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay 250'li
342,96 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.