Ürün Kodu: 83215
Ürün Barkodu: 8690637907463

Marka : Lipton

Product State: A0

Lipton Ekonomik Jumbo Demlik Poşet Çay 35 gr 40'lı

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 35 gr 40'lı paket
  • Lezzetli ve doğal
  • Demlik süzen poşet
  • Kalabalık işyerleri için ideal
  • Lipton kalitesi

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Çay üretiminin seçkin markalarından biri olan Lipton’un jumbo paketi, çay ihtiyaçlarını uzun süre karşılayabilecek ideal bir üründür. Otel, cafe, restoran gibi işletmeler için özel olarak üretilen çay paketi 40 adet demlik poşet içerir. Her biri 35 gram olan bu demlik poşet çaylar müşteri, misafir ya da personel sayısı fazla olan iş yerleri için idealdir. Ayrıca kalabalık aileler de sürekli çay ihtiyaçlarını bu ürünle karşılayabilirler.

Lipton jumbo demlik poşet çay, lezzetli olduğu için de sık sık tercih edilir. Geleneksel çay lezzetini pratik hale getiren bu ürün, Lipton’un özel tarifleriyle harmanlanmıştır. En taze çay yapraklarının işlenmesi sonucu elde edilen bu poşet çay, hoş aromasıyla çay tiryakilerinin damak zevkine de hitap eder. Demlik poşetlerin ideal miktardaki içeriği sayesinde tam kıvamında demlenir, tazeliğini uzun süre korur.

MarkaLipton
ModelEkonomik Jumbo
TipDemlik Poşet Çay
Paket İçeriği35 gr x 40 Adet

 

Avansas’ın avantajlarıyla satışa sunulan Lipton jumbo poşet çay, markanın en ekonomik ürünleri arasında yer alır. Zengin paket içeriği sayesinde uzun vadede maliyet tasarrufu sağlarken özellikle çay satışı yapan işletmeler için giderleri azaltan bir üründür. 

Demlendikten sonra tadını uzun süre muhafaza etmesi ve acı olmamasından dolayı son bardağa kadar içilebilir bir çay ikramına olanak tanır. Bu ürün, Avansas’ın uygun fiyat politikası ile ekonomik bir şekilde satın alınabilir, güvenle kullanılabilir.

Lipton jumbo ekonomik demlik poşet çay, raf ömrü uzun bir ambalaj ile satışa sunulmuştur. İçindeki çayı çevresel faktörlere karşı koruyan ambalaj, hava geçirmeyecek şekilde dizayn edilmiştir. İdeal bir kalınlığa sahip olan Lipton demlik poşet çay ambalajı, suya ve toza karşı da dayanıklıdır. Kilitlenebilir ambalaj sayesinde ihtiyaç kadar çay alındıktan sonra tekrar güvenli bir şekilde kapatılabilir. Uygun koşullar sağlandığı takdirde uzun süre muhafaza edilebilir.

Lipton 40’lı Jumbo Ekonomik Demlik Poşet Çay İş Yerleri İçin İdeal midir?

Lipton’un 40 adet 35 gramlık demlik poşet çay içeren jumbo paketi; sürekli çay tüketilen, ikram edilen ya da satılan işletmeler düşünülerek üretilip satışa sunulmuştur. Restoran, lokanta, cafe, çay ocağı, otel gibi pek çok iş yerinde pratik bir şekilde kullanılabilir. Ayrıca çalışan sayısının fazla olduğu ofisler ile kalabalık aileler için de idealdir.

Lipton 40’lı Jumbo Ekonomik Demlik Poşet Çay Aroması Hoş mudur?

Liptonun özel tarifleri ile geleneksel çay lezzetinin buluştuğu bu harman, hoş bir aromaya sahiptir. Lipton jumbo, taze çay yapraklarından gelen doğal çay tadı ve ideal kıvamda demlenebilen poşetler sayesinde uzun süre acılaşmayan mükemmel bir tada sahiptir.

Lipton 40’lı Jumbo Ekonomik Demlik Poşet Çay Ekonomik midir?

Sürekli çay ihtiyacı olan ev ve iş yerleri için uzun vadeli bir çözüm olan Lipton jumbo demlik poşet çay, içerisinde çok paket olması sebebiyle ekonomiktir. Az poşet ile yoğun bir dem sağlaması ve tazeliğini koruması, paketin hızlı tükenmesini önler. Uzun vadede son derece ekonomik bir üründür.

Lipton 40’lı Jumbo Ekonomik Demlik Poşet Çay Ambalajı Dayanıklı mıdır?

Lipton jumbo demlik poşet çayın özel tasarlanan ambalajı taşıma, muhafaza etme, rafta bekleme gibi süreçlerden etkilenmez. Sıvı temasına, kire, toza ve çevresel koşullara karşı dayanıklı olan bu ambalaj, kilitli poşet şeklinde tasarlanmıştır. Bu sayede içinde kalan çay güvenli bir şekilde saklanabilir.

Avansas’tan Toptan Alışveriş Yapılır mı?

TOBB Güven Damgası bulunan Avansas’ın başta iş yerleri olmak üzere tüm kullanıcılarına sunduğu en önemli hizmetlerden birisi toptan alışveriştir. Avansas’tan toptan alışveriş yapılması halinde kişisel ya da kurumsal ihtiyaçlar uzun vadeli ve ekonomik bir şekilde karşılanabilir. Toptan alışveriş yapmak, stokların tükenmesi ve fiyatların artması gibi durumlardan olumsuz etkilenmenin önüne geçer.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Lipton Ekonomik Jumbo Demlik Poşet Çay 35 gr 40'lı
283,29 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.