Ürün Kodu: 58571
Ürün Barkodu: 8690637019463

Marka : Lipton

Product State: A0

Lipton Papatya Çay 20'li

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 20'li paket
  • 3-4 dakikada hazır
  • Tek kullanımlık poşet çay
  • Papatya çayı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Paket İçeriği 20 Adet Papatya Bardak Poşet Çay
AromaPapatya 
Hazırlama Süresi3-4 Dakika
TürüTek Kullanımlık Bardak Poşet Çay
MarkaLipton

Lipton Papatya bardak poşet çay 20'li paketiyle sizlere sakinlik ve huzur vermeyi amaçlıyor. Uykuyu düzenleyen, cildi güzelleştiren, regl dönemini rahat geçirmeye yardımcı olan, solunum yolu rahatsızlıklarına iyi gelen ve sağlıklı kilo kaybına yardımcı olan papatya çayını şimdi Lipton kalitesiyle ve Avansas güvencesiyle satın alabilirsiniz. Uyku problemi yaşıyorsanız, uyku saatinden 1 saat öncesinde Lipton Papatya poşet çay 20'li den 1 fincan içmeniz zihninizi boşaltmanıza, gevşemenize ve bedeninizi huzurla buluşturmanıza yardımcı olacak ve uykuya dalmanızı kolaylaştıracaktır. Hayatın yoğun temposundan kaynaklanan stresi azaltmaya da yardımcı olan Lipton Papatya bardak poşet çayı her an her yerde yanınızda taşıyabiliyor olmanız, papatyanın o kendine has kokusuyla bile gevşemenize ilk adım olacaktır. Bu çayın düzenli tüketimi kişiye uzun vadede de avantajlar sağlayacaktır. Akne oluşumu ve diğer cilt problemleriyle de savaşan papatya çayı için Lipton Papatya bardak poşet çay gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Güçlü bir stres düzenleyici olma özelliği ile yoğun iş temponuz sırasında içerek günün akışını değiştirebilirsiniz.

Lipton Papatya Bardak Poşet Çay 20'li Her Gün Tüketilebilir Bir Ürün müdür?

Lipton Papatya bardak poşet çay, her gün 1 veya 2 fincan tüketilebilir. İçeriğindeki anti bakteriyel etkisiyle vücudunuzu dış etmenlerden koruyarak bağışıklık sistemini destekleyici bir rol oynayacaktır. Kilo vermek istiyorsanız, sindirim problemleriniz varsa, cilt sorunlarınız varsa bu ürünü avansas.com üzerinden rahatlıkla satın alabilir, eşsiz papatya deneyimini siz de yaşayabilirsiniz.

Lipton Papatya Bardak Poşet Çay 20'li Yüze Tonik Olarak da Kullanılabilir Bir Ürün müdür?

Lipton Papatyabardak poşet çayın üzerine döktüğünüz bir miktar kaynar suyu soğumasını bekledikten sonra harika bir tonik olarak da cildinizi temizlemek ve canlandırmak için kullanabilirsiniz. Cildinizin günlük ihtiyacı olan bakımı bu ürünü içerek içeriden, bu şekilde tonik haliyle kullanarak da dışarıdan yaparak cildinizin yıpranmasının önüne geçmiş olursunuz. Böylece cildiniz günden güne daha canlı ve taze bir görünüme kavuşur.

Lipton Papatya Bardak Poşet Çay 20'li Pratik midir?

Bu çayı kaynar suyu fincanınıza koyduktan 3 veya 4 dakika sonrasında burnunuza papatyanın o muhteşem kokuları gelmeye başlayıp size çayınızın içime hazır olduğu sinyalini verecektir. Dolayısıyla Lipton Papatya Bardak Poşet Çay20'liiçimi kısıtlı zamanlarınızda bile tercih edilebilir ve pratik bir şekilde hazırlanıp içilebilir.

Lipton Papatya Bardak Poşet Çay 20'li Her Yerde Yanına Alınabilecek Boyutlarda mıdır?

Bu ürünün içeriğinde 20 adet küçük boyda fincan poşet çayı olduğu için, gittiğiniz her yerde rahatlıkla çantanızda hatta cüzdanınızda bile taşıyabilirsiniz. Minimal boyutuyla hayatın her anında sizin yanınızda olmak üzere tasarlanan Lipton Papatya bardak poşet çay şimdi Avansas garantisiyle beğeninize sunulmakta.

Lipton Papatya Bardak Poşet Çay 20'li Sakinleştirici Etkisi Var mıdır?

Lipton kalitesiyle üretilen bu papatya çayı içeriğindeki papatya sayesinde günün aktif geçirdiğiniz kısmının vermiş olduğu gerginlik ve stresi üzerinizden bir perde misali kaldırarak, aşamalar halinde rahatladığınıza, sakinleştiğinize şahit olursunuz. Hem zihnen hem de bedenen yaşanan bu sakinlik, dinginlik size rahat bir uyku konforu sunarak sabah uyandığınızda zinde ve tam dinlenmiş olarak güne başlama olanağı sunar. Lipton Papatya Bardak Poşet Çay 20'li içeriği açısından üstün özellikler gösterirken bu ürüne anında sahip olmak için siz de Avansas’ı ziyaret edebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgelerinde iseniz 1 iş günü içerisinde teslimattan faydalanabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Lipton Papatya Çay 20'li
54,47 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.