3 Taksit
Ürün Kodu: 57840
Ürün Barkodu: 5099206020887

Marka : Logitech

Product State: A0

Logitech K120 USB Kablolu Türkçe Q Klavye - Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Tak ve çalıştır, USB bağlantı
  • Güçlü ve ayarlanabilir eğimli ayaklar
  • Sıvı dökülmelerine karşı dayanıklı tasarım
  • Okunaklı ve sağlam tuşlar
  • 2 yıl garanti

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

K120 Kablolu Siyah Q Klavye Özellikleri
Bağlantı tipiKablolu
Tuş DizilimiQ klavye dizilimi
ModeliK120 920 -002505
Bağlantı arayüzüUSB
Numerik tuşlarMevcuttur
TürüStandart
MateryalPvc plastik
Garanti2 yıl

Logitech K120 kablolu siyah Q klavyehem oyun oynarken, hem de günlük hayatınızda size birçok kolaylık sağlayan klavye türüdür. Klavye tuşlarında sertlik ya da takılı kalma problemi olmamaktadır. Uzun süre kullanımlarda dahi parmaklarımıza yorgunluk vermemekle birlikte, klavyemizin üzerinde, size bilgisayarınızı kullanma anında lazım olabilecek her türlü simgeyi parmaklarınızın ucuna 105 tuşla sunmaktadır. Kalitesiz sert plastiklerden yapılmamış olup yumuşak parçalar kullanılarak adeta kaliteyi parmak uçlarınıza hissettirmektedir. Klavye kullanım esnasında ses çıkarmaz. Yazdığınızı size dahi belli etmeyecek düzeyde sessizdir. Kütüphanede, toplantıda ve ofiste rahatlıkla kullanabilirsiniz. Artık bilgisayar başına geçtiğinizde dökülen sıvı içecekleriniz, ufak kazalarınız yatırımlarınızı mahvetmeyecektir. Logitech K120 kablolu siyah Q klavye özellikleri arasından bir tanesi desuya dayanıklı olmasıdır. Ayarlanabilir eğimli ayakları ile klavyenizin eğimini 8 derece ayarlayabilirsiniz. Okunaklı, kolay, parlak, kalın karakterler ile sizlere klavyede göz gezdirmeden yazmanıza büyük oranda yardımcı olacaktır. En önemli özelliklerinden birisi ise kişinin parmağını uzatarak klavyenin en uç noktasına dahi kolaylıkla ulaşabilmesidir. Kurulumu neredeyse telefonunuzu şarja takmak kadar kolaydır. Bilgisayarınızda usb bağlantı noktasına taktıktan sonra kullanıma hazırdır. Üzerinde yazılı olan simgeler, işaretler, sayılar, harfler uzun kullanımlarda dahi silinmemekle kendini ön plana çıkarmaktadır. Klavyenin etrafını çevreleyen çerçevenin naif ve hassas dokusu sizi bilgisayar başında geçirdiğiniz vakitlerde sıkmamak için özenle tasarlanmış olup, sizin konforunuz için üretilmiştir.

 Logitech K120 Kablolu Siyah Q Klavye Avantajları Nelerdir? 

Ürünün kurulumu oldukça kolaydır. Tek yapmanız gereken usb kablosunu bilgisayarınıza takmaktır.  Diğer klavyelerle kıyaslandığında daha sağlam ve kullanışlı olduğunu görebileceksiniz. Uzun ömürlü yapısı ve kullanışlı oluşu ile uzun vadeli kullanıma uygundur. İnce ve zarif duruşu ile odanıza, iş yerinize şıklık katar. Kullandığınız ortamda şık duruşuyla masanıza renk katması kaçınılmaz olacaktır. Masada uzun süre vakit geçirenlere rahatlık olması açısından sağlık, rahatlık ve konfor için klavyenin ayak kısımlarındaki özellik ile klavyenin istenilen oturma pozisyonuna uygun yönlendirme yapabilme imkanı oluşturulmuştur. Klavyeye milyonlarca tuş basılmasına rağmen dayanıklılığından bir kez olsun ödün vermemesi ise ayrıca sizlere sunduğu kalitelerden birisidir.  Ürünü sipariş ettiğinizde ürün, hassas şekilde paketlenir ve kargo aşamasında bir sıkıntı olmamasına dikkat edilir. Tekrar sizlerin değişim veya iade ile uğraşarak zamanınızı çalmamak adına özenle paketlenerek, sizlere ulaşana kadar güvenlik adına gereken her şeye dikkat edilecektir. Avantajı yakalamak sizlerin elinde. Her zaman bir ürünün en iyisini almak herkesin hakkıdır. Her ürünün dev markası vardır. Klavye denilince akla gelen tek isim Logitech olmasıyla sizler şu an tam da olmanız gereken yerdesiniz.

Logitech K120 Kablolu Siyah Q Klavye Fiyat Avantajları   

Tuşların kullanım rahatlığı, klavyenin sessizliği ve dayanıklılığı ile Logitech klavye, sunduğu hizmete kıyasla uygun fiyatlıdır. Her bütçeye uygun olup öğrencilerin, memurların, esnafların özetle halkın tüm kesimlerinin rahatlıkla ulaşabileceği fiyat aralığına sahip bir klavyedir. Uzun ömürlü kullanım, 2 yıl garanti avantajıyla oldukça uygun fiyatlıdır. Sıvıya dayanıklı olması da ürünün en büyük avantajlarından sadece biridir. Hızlı teslimat bölgesinde iseniz siparişi şimdi oluşturun, 1 iş günü içerisinde uygun fiyat, hızlı kargo ve orijinal ürün garantisiyle Logitech K120 kablolu klavye kapınıza gelsin. Avantajlı alışverişin keyfini Avansas’la çıkarın.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 216,77 TL 144,51 TL
Akbank 216,77 TL 144,51 TL
HalkBank 216,77 TL 144,51 TL
Yapı Kredi 216,77 TL 144,51 TL
Finansbank 216,77 TL 144,51 TL
Garanti 216,77 TL 144,51 TL
Logitech K120 USB Kablolu Türkçe Q Klavye - Siyah
433,54 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.