Ürün Kodu: 109226
Ürün Barkodu: 8691217128407

Marka : Mas

Product State: A0

Mas 1284 Cubbie Pvc Kaplı Karışık Renkli 3'lü Set

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Karışık renkler
  • Pvc kaplı gövde
  • 3'lü set
  • Sağlam ve dayanıklı malzeme

Ürün Hakkında

Mas 1284 Cubbie Pvc Kaplı Karışık Renkli 3'lü Set

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

 

Genel Bilgiler 
MarkaMas
GövdePVC kaplı 
Paket3 kutu
MateryalDayanıklı ve Sağlam 
RenkKarışık Renkler
Ofis ve Okulda KullanımıUygun

 

 

Mas 1284 Cubbie 3'lü set evlerde, okullarda, iş yerlerinde kullanımı oldukça yaygın bir üründür. 3'lü set ürünü, bir araya getirilmesi gereken kâğıtları toparlar ve birleştirir. Çeşitli evrakları ve kağıtları zaman kaybetmeden toparlamayı ve bir arada tutmayı sağlıyor. 3'lü set ürünülar karışık renklerden oluşmuştur. 3'lü set ürünülarda en çok karşılaşılan durum ise fazla açıldığında bozulma, gevşeme sorunudur ve bu sorun Mas 1284 Cubbie’de yoktur. Ürün dayanıklı ve sağlam malzemelerden yapılmış olup, kolaylıkla sayfaları ve kâğıtları bir araya getirilebilir ve kullanırken bozulma korkusu yaratmaz. Sağladığı pratik yararlar sayesinde kullanımı fazla olan 3'lü set ürünülar, üretimi ve dayanıklılığı iyi olduğu zaman tercih edilmesi daha kolay oluyor. Oldukça hafif olan bu 3'lü set ürünülar, birçok alanda kendine kullanım alanı bulmuştur.

 

Mas 1284 Cubbie 3'lü set Dayanıklı mıdır?

 

Öncelikle ürün PVC kaplama olarak üretildiği için dayanıklılık konusunda en iyi kaplamaya sahiptir. PVC yaygın kullanımda olan bir plastik maddedir. Bu madde bir ürünün dayanıklılığını arttırarak uzun süre kullanım sağlar. 3'lü set ürünü, esneklik açısından dayanıklı olmak zorundadır. Aksi halde kolayca bozulabilir veya kırılabilir. Bu kaplama çeşidi de bu nedenle çok tercih edilir. Doğal olmayan bir şekilde üretilmesine rağmen sağlığa zararı yoktur. Boyutu ergonomik olan ürün, her yere taşınabilir ve sığabilir. Özellikle ofislerde kullanımı geniş olan ve neredeyse zorunluluk haline gelen bu ürün, dayanıklılığı sebebiyle tercih edilebilir.

 

Mas 1284 Cubbie 3'lü set Sağlıklı mıdır?

 

Mas 1284 Cubbie renkli 3'lü set ürünü, üretildiği malzemelerden dolayı kullanırken sağlıklı ve içiniz rahat kullanacağınız bir üründür. Kimyasal ve vücuda zarar veren maddeler kullanılmadan üretilmiştir. Birçok kimyasal maddeden üretilen plastiklerin aksine, ürün sağlıklı bir üretim aşamasından geçmiştir. Oksitlenme gibi herhangi bir soruna karşı ürün dayanıklıdır. Oksitlenmeden ve kullanıcının sağlığına zarar verecek bir durumla karşı karşıya kalmadan rahatlıkla ürünü kullanabilirsiniz. Zımba gibi kâğıtlara zarar veren ve delen bir ürün yerine sağlık açısından faydalı olan 3'lü set ürünülar tercih edilmeye başladığından beridir, Mas Cubbie 3'lü set ürünü kullanım olarak ilgi odağı olmuştur.

 

Mas 1284 Cubbie 3'lü set Kolay Esner mi?

 

Mas 1284 Cubbie renkli 3'lü set ürünü, kolay esneklik ve sağlam gövdesiyle kullanırken rahatlık sağlar. 28 mm ebatıyla kullanırken konfor alanı yaratan ürün, dosyalarınızı kitabınızdaki belli sayfaları kolayca tutturmanızı sağlar. Tutturulan sayfalar, uzun süre kaldığı zaman bile 3'lü set ürünü esnek halde kalacak ve form durumunda herhangi bir şekilde bozulmadan eski haline dönecektir. Güzel renkleri ve normal boyutları ile kullanımı kolaydır ve göz zevkinize hitap eder. 

 

Mas 1284 Cubbie 3'lü set Uygun Fiyatlı mıdır?

 

Sağlam tasarımı sebebi ve kullanımı rahat olan 3'lü set ürünü farklı renklere sahiptir. Bu renkler kullanımını şık hale getirir. İçerisinde 50 adet 3'lü set ürünü bulunan paket, oldukça uygun bir fiyata satılmaktadır. Toplu olarak satın alındığı zaman da çok uygun fiyatlara gelen, uzun süreli kullanımlarda dayanıklılık sağlayabilecek Mas Cubbie 3'lü set ürünü kullanıcının memnuniyetini sağlamıştır. 

Mas 1284 Cubbie renkli 3'lü set ürünü fiyatları ile kullanıcıyı memnun eden, uygun fiyatı ve toplu satış imkânı sunan bir üründür. Ürünü almaya karar verdiğiniz zaman online alışveriş sayesinde kapınıza kadar ürünü getirme fırsatına sahip olabilirsiniz. Bu sayede zaman ve bütçe kaybına uğramazsınız. Piyasaya göre uygun fiyatı ve kalitesiyle alıcısını beklemektedir. Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, ataçları sağlıklı bir şekilde rahatça kullanmaya başlayabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Mas 1284 Cubbie Pvc Kaplı Karışık Renkli 3'lü Set
93,60 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.