Ürün Kodu: 72782
Ürün Barkodu: 859188420955630
Product State: A0

Reflektörlü Mühendis Tipi İkaz Yeleği Turuncu XL

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Fark edilmeyi sağlayan ikaz bandı desenli
  • Kolay çıkarılabilen fermuar
  • Önde iki adet cep bölümü
  • Turuncu renk
  • XL beden

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Mühendis Tipi İkaz Yeleği 10 -155 A-B Turuncu Özellikleri
RenkTuruncu
BedenXl Beden
İkaz BandıGri Reflektif Şeritli
Şantiye KullanımıUygun
MateryalPolyester Florasan
FermuarVar
CepÖnde 2 Adet Cep

Gündüz ve gece fosforlu renkleri ve reflektörlü şeritleri sayesinde fark edilmenizi sağlayacaktır. Özellikle şantiye ve yol bakım gibi karanlıkta yüksek dikkat gerektiren bölgelerde mühendis tipi ikaz yeleği reflektif şeritleri ışığı yansıtır ve parlar. Kolayca fark edilmenizi sağlar. İş güvenliğinin olmazsa olmazı olan ikaz yeleği turuncu rengi ve fermuarlı seçeneği ile sayfamızda sizlerle.

Mühendis Tipi Turuncu İkaz Yeleği Kullanışlı mıdır?

İş yerlerinde istenmeyen kazaları önlemek için alınacak en büyük önlemlerden birisi ikaz yeleği giymektir. Turuncu fosforlu rengi ve gri reflektif şeritleri her yerde fark edilmeyi sağlar. İkaz yeleğinin fermuarlı yapısı ürünü kullanışlı kılar. Kolaylıkla giyilip soyulur. Ön kısımdaki cepleri telefon, peçete, kâğıt gibi materyalleri muhafaza etmek için oldukça kullanışlıdır. Akşam karanlığında en ufak ışığı dahi yansıtma özelliği ile fark edilmenizi sağlar. İş makinaları, araçlar ya da diğer insanlar tarafından rahatça görülebilir. Böylelikle can güvenliğini artırır. Xl bedeni standart olarak vücut ölçülerine uygundur. Her kullanıcıya uygun beden ölçülerinde üretilmesi de ürünü kullanışlı kılar.

Mühendis Tipi Turuncu İkaz Yeleği Fiyatları

İş yükünün fazla olduğu şantiyeler, zorlu çalışma alanları ve yol yardımı çalışanları için özel olarak üretilen ikaz yelekleri bütün zor çalışma şartları göz önüne alınarak tasarlanmıştır. Poylester florasan kumaşı oldukça dayanıklıdır ve ikaz yelekleri için özel olarak üretilir. Bütçe dostu fiyatlar ile ikaz yeleklerini sayfamızdan satın alabilirsiniz. Kolay hareket imkânı sağlar. Bulundurduğu iki cep sayesinde eşyaları muhafaza edebilirsiniz. Kullanılan fermuar yüksek kalitede olup darbelere dayanıklı şekilde üretilmiştir. Bütün hava şartlarına uygun olarak üretilen mühendis tipi ikaz yeleği her hava koşulunda dayanıklılık gösterecektir. Bu gibi özellikler ile kıyaslandığında ürün oldukça uygun fiyatlıdır.

Mühendis Tipi Turuncu İkaz Yeleği Nerelerde Kullanılır?

Mühendis tipi turuncu ikaz yeleği kullanım alanı oldukça geniş olan bir üründür. İnşaat çalışanlarından mühendislere, yol yardımı ve araç bakımından sorumlu kişilere, gece karanlığında dikkat çekilmesi ve güvenlik ihtiyacı duyulan her alanda kullanıma uygundur. İş güvenliğinde baret gözlük gibi materyal fiziksel koruma sağlamak için kullanılır. Reflektif şeritli yelekler ise dikkat çeken renkleri ve ışığı yansıtma özelliği ile kişiyi olası araç kazasından korumaya yardımcı olur. Yüksek ve büyük inşaat araçları çalışanları fark etmekte güçlük çekebilir. Olası bir kazayı önlemek için ikaz yeleği kullanmak şantiyelerde zorunlu kılınmıştır. Kişisel araçların araç bakım çantalarında da bulunması gereken ikaz yeleği yolda oluşabilecek bir arıza anında diğer araçlar tarafından kolayca fark edilmenizi sağlayacaktır.

Mühendis Tipi Turuncu İkaz Yeleği Avantajlı Mıdır?

Mühendis tipi ikaz yelekleri birçok yönden avantajlıdır. Yeleğin üzerinde bulunan iki cep kullanım avantajı sağlar, kişisel eşyaları muhafaza etmeyi kolaylaştırır. Fermuarı yardımıyla kolay giyilip soyulur. Beden ölçüleri standarttır, her vücuda uyum sağlar. İnşaatlarda ve yol bakım çalışmalarında güvenlik için kullanımı zorunlu olan ikaz yelekleri yüksek kalitede üretilir. Kullanım alanının fazlalığı da ürünün avantajlarındandır. Fosforlu rengi gündüz de kolay fark edilmeyi sağlar. Mühendis tipi turuncu ikaz yeleğini sayfamızdan tek tık ile satın alarak kapınıza gelmesinin kolaylığını yaşayabilirsiniz. Kullanım alanının fazlalığı ve kalitesi ile uygun fiyat avantajına sahip ikaz yelekleri kullanıcıyı memnun ediyor. Ayrıca hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız ürün 1 iş günü içerisinde güvenle sizlere teslim ediliyor. Mühendis tipi turuncu ikaz yeleği alırken Avansas’ı tercih edin. Avantajlı alışverişin tadını Avansas’ta çıkarın.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Reflektörlü Mühendis Tipi İkaz Yeleği Turuncu XL
172,05 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.