Ürün Kodu: 59607
Ürün Barkodu: 8693245572504

Marka : Noki

Product State: A0

Noki 4810 A4 L Şeffaf Poşet Dosya 100'lü Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • A4 boyutlu 21.6 cm x 30 cm
  • Sağlam polipropilen malzeme
  • Özel tasarım
  • 110 Mikron

Ürün Hakkında

Noki 4810 A4 L Şeffaf Poşet Dosya 100'lü Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Renk Şeffaf
Adet 100 adet
Mikron 110 mikron
A4 Boyut 21.6 cm x 30 cm
Ofis Kullanımı Ofis kullanımına uygun

Avansas ve Noki güvencesi ile sizlere ulaşan bu çok kullanışlı Noki A4 L şeffaf poşet dosyaları evde, okulda ya da ofiste gönül rahatlığı ile her türlü işiniz için tercih edebilirsiniz. Belge ve dosya saklayıp muhafaza edebilir, klasörlerinizi ve işlerinizi düzenlemek için güvenle tercih edebilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı yapısı ile kullanıcılarının beğenisini kazanan ürün son derece uzun ömürlü kullanımıyla hiçbir deformasyon olmadan uzun süre güven ile kullanıcılarına hizmet eder. 100 adetlik içeriği ile oldukça avantajlı ve ekonomik bir pakette kullanıcılarına tasarruf yapma imkânı sunar. Şeffaf rengi ve kaliteli dokusuyla her türlü muhafaza işiniz için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Kaliteli dokusuyla ve ergonomik tasarımıyla her türlü dosyaya uyum sağlayan bu şeffaf dosyalar sağladığı alan hacmi ile de beğeninizi kazanacak.

Noki A4 L Şeffaf Poşet Dosya Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Noki ve Avansas güvencesiyle bu A4 poşet dosyalar son derece kaliteli ve dayanıklıdır. Olası takılma ve yırtılmalara karşı oldukça dirençlidir ve uzun süre bozulmadan dosyanızı muhafaza etmenize olanak tanır. Şeffaf ve kaliteli dokusuyla içinde istediğiniz belge ya da fotokopileri güvenle taşıyabilir ya da telli dosyalarınız veya klasörleriniz için düzenleme aracı olarak kullanabilirsiniz. 100 adetlik oldukça ekonomik içeriği ile muadillerine fark atarak büyük bir ekonomik avantaj sunar ve tasarruf yapmanıza olanak tanır. Oldukça kaliteli yapısıyla kolay, ergonomik kullanımı ile kullanıcılarına konforlu bir pratiklik sunarak kısa sürede kullanıcılarının vazgeçilmezleri arasındaki yerini alır. Noki güvencesi ve kaliteli materyal tasarımı sayesinde uzun yıllar deforme olmadan kullanabilirsiniz. Evde, ofiste ya da okulda ihtiyacınız olan her an ve her ortamda her türlü işiniz için gönül rahatlığı ve güven içinde tercih edebilirsiniz. İster belge, dosya ya da fotokopi muhafaza etmek ister kendi kişisel ihtiyaçlarınız için kullanmak isterseniz de ofiste kurumsal işleriniz ve dosya ya da klasör düzenlemeleriniz için kullanın, 100 adetlik içeriği ile size büyük bir kolaylık ve pratiklik sağlayacaktır. Yaşam alanlarınıza düzen ve tertip getirerek sizden tam not almayı başaracak. Uzun ömürlü ve kaliteli yapısı ile oldukça ekonomik olan bu dosyalar size sağladığı pratiklikle kısa süre içinde vazgeçilmezleriniz arasındaki yerini kolayca alacak.

Noki A4 L Şeffaf Poşet Dosya Çabuk Bozulur mu?

Noki güvencesi ve kaliteli materyal kullanımı ila tasarlanan ürün son derece kaliteli ve dayanıklı yapısıyla en sık tercih edilen modeller arasında yerini alır ve kullanıcılarına büyük bir kalite güvencesi verir. Oldukça dayanıklı yapısıyla oldukça kalitelidir ve olası yırtılma ve takılmalara karşı ekstra direnç gösterir. Sağlam ve kaliteli dokusuyla kullanıcılarından tam not alarak her türlü darbeye ve deformasyona karşı oldukça dayanıklı yapısıyla kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başarır. Sık tercih edilen a4 boyutuyla kullanıcılarının tüm beklentilerine cevap vererek uzun süreli kullanım olanağı sunar. Sizler de avansas.com üzerinden kolayca siparişini verebilir, bu oldukça kullanışlı ve dayanıklı dosyalara en uygun ve avantajlı fiyatlar ile sahip olabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz bir iş günü içerisinde ürününüze Avansas güvencesi ile kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Uygun ve avantajlı fiyatlarıyla Noki A4 L şeffaf poşet dosyaya sahip olabilir size sunduğu pratik kolaylığın ve ergonomik düzenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Noki 4810 A4 L Şeffaf Poşet Dosya 100'lü Paket
Birim Fiyat = 2,92 TL
292,07 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.