Ürün Kodu: 68873
Ürün Barkodu: 8695253201957

Marka : Önder

Product State: A0

Önder 2019 A4 Firma Tanıtım Klasörü 9 cm 4 Halkalı Beyaz

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 750 sayfa kapasiteli
  • 27.5 cm x 32 cm ölçülerinde
  • 9 cm sırt genişliği
  • 4 halkalı D mekanizma

Ürün Hakkında

Önder 2019 A4 Firma Tanıtım Klasörü 9 cm 4D Halkalı Beyaz

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Ürün Boyutu 27,5 x 32
Sayfa Boyutu A4
Halka Mekanizma Sayısı 4 adet
Sırt Genişliği 9 cm
Sayfa Sayısı 450
Kağıt Kapasitesi 750 yaprak
Renk Beyaz
Dış Cep Var

 

Ofisinizde kullandığınız ürünlerin başında dosyalar gelir. Sunum dosyaları hem yapacağınız sunumda kullanacağınız evrakları bir araya getirmek ve sunum yapmak amacıyla hem de eski dosyalarınızı muhafaza etmek amacıyla kullanılır. Önder A4 4 halkalı 9 cm sunum klasörü bu amaç için rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür ve ofisiniz için gereklidir. Beyaz renkli olması sayesinde sade ve göz yormayan bir görünüme sahiptir.

Önder A4 4 Halkalı 9 cm Sunum Dosyası Beyaz Gerekli midir?

Önemli bir toplantıda sunum yapmanız gerektiğinde yöneticilerinize ya da çalışanlarınıza tüm evrakları bir arada sunacağınız sunum dosyalarına ihtiyaç duyarsınız. Bu toplantıdan önceki hazırlık aşamalarında da düzenli bir şekilde çalışmanızı yürütebilmek için dosyalarınızın düzenli olması gerekir. sunum öncesi hazırlıklarda ve sunum esnasında bilgiye rahat şekilde ulaşılmasını sağlamak için bu ürünü kullanabilirsiniz. Sunum dosyaları yalnızca sunum zamanlarında değil sonrasında da verileri depolamak ve arşivlemek için gereklidir. Proje sunumlarınız, yıllık raporlarınız ya da ofisinizin işleyiş modeline göre ihtiyaç duyacağınız diğer tüm veriler için kullanabileceğiniz Önder A4 4 halkalı 9 cm sunum dosyası beyaz kullanımı çok çeşitli olan bir üründür.

Önder A4 4 Halkalı 9 cm Sunum Dosyası Beyaz Gerekli Halkalı mıdır?

Dosyada evraklarınızı geçirebileceğiniz 4 adet dayanıklı ve sert halkalar bulunur. Bu halkaların kalınlığı 65 mm’dir ve oldukça dayanıklıdır. Açıp kapayarak evraklarınızı geçirebileceğiniz bu mekanizma sayesinde dosya içerisine istediğiniz kadar ürün ekleyebilir ve çıkartabilirsiniz. 4 halka olması sayesinde sayfalar üzerinde tam tutuş sağlayarak evrakların düz bir hizada dengeli şekilde farklı yönlere kaymadan durmasını sağlar. Halkalara geçirilmiş kâğıt sıkıştırma aparatı da mevcuttur. Bu aparat sayesinde dosya kalınlığını azaltabilir ve kâğıtları sıkıştırıp bir arada tutabilirsiniz. Sıkıştırma aparatını kilitlediğinizde sayfalar halkalar üzerinde oynamayacaktır.

Önder A4 4 Halkalı 9 cm Sunum Dosyası Beyaz Yeterli Kapasiteye Sahip midir?

Ürün 450 sayfadan oluşur ve 750 yaprak kapasiteye sahiptir. Oldukça geniş bir iç hacme sahiptir bu sayede dosyalarınızı rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Sunum dosyalarında önemli olan özelliklerden biri de sırt genişliğidir. Sırt genişliği, dosya hacmini büyük oranda etkiler. Sırt genişliği ne kadar fazla olursa dosyanız o kadar fazla evrak alacaktır. Önder A4 halkalı 9 cm sunum dosyası beyaz özellikleri arasında 9 cm’lik sırt genişliği bulunur. Sunum dosyaları için yeterli olan bu boyut ile dosyalarınız için geniş bir kullanım alanı oluşturabilirsiniz.

Önder A4 4 Halkalı 9 cm Sunum Dosyası Beyaz Kaliteli midir?

Sunum dosyası ortalama 2 - 2.5 mm kalınlığında Avrupa mukavvadan üretilmiştir. Sert kapaklı olması sayesinde kırılma bükülme yapmaz ve dosyalarınız için sert ve düz bir zemin oluşturur. 0,30 mm ithal renkli PVC kaplamasına sahiptir. PVC kaplama sayesinde su geçirmez özelliğe sahiptir, dış katmanı sudan etkilenmez. Kolayca silinip temizlenebilir. Üründe dış cep bulunur. Bu dış cebe ufak notlar yerleştirilebilir. İthal PVC kaplamadır. Dayanıklı ve uzun ömürlü bir kullanım sunar. Önder A4 4 halkalı 9 cm sunum dosyası beyaz fiyatları Avansas güvencesi ve uygun fiyat anlayışıyla sizlere sunulur. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Önder 2019 A4 Firma Tanıtım Klasörü 9 cm 4 Halkalı Beyaz
487,16 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.